Resultaten voor piet huysentruyt koekoek mechelse koekoek

Mechelse koekoek gebakken op hooi | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/mechelse-koekoek-gebakken-op-hooi

... mechelse koekoek gebakken op hooi - De koekoek kruiden met peper en zout en korsten in de helft olijfolie en ½ boter. Kleuren aan elke zijde. Uithalen. Breng een laag hooi (zodat de bodem helemaal bedekt is) aan in een grote gietijzeren pot en leg hierop de gebru ...

Mechelse koekoek - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mechelse-koekoek

... mechelse koekoek By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroentijm : 3 takjes bloem : 6 el PH Kippenbouillon : 1 el water : 0.5 l peper zout rode ui : 1 laurier : 2 blaadjes blonde trappisten : ...

Mechelse koekoek | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mechelse-koekoek

... mechelse koekoek - Smelt een klontje boter in een braadpan. Kruid de stukken mechelse koekoek langs alle kanten en bak de stukken mooi bruin aan langs beide kanten. Leg eerst de kant met het vel in de pan en bak nadien de andere kant, beide kanten gedurende 4 minu ...

Signature dish Art Kwizien: Salade van Mechelse koekoek | VTM Koken

http://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/signature-dish-art-kwizien-salade-van-mechelse-koekoek

... Signature dish Art Kwizien: Salade van mechelse koekoek - mechelse Koekoek: Doe peper en zout op de mechelse koekoek. Zet de mechelse koekoek aan in olie zodat het vel goudgekleurd wordt. Smeer nu de mechelse koekoek in met tijm en olijfolie. Doe de geraspte citro ...

Mechelse koekoek | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mechelse-koekoek

... mechelse koekoek - Smelt een klontje boter in een braadpan. Kruid de stukken mechelse koekoek aan alle kanten en bak de stukken aan beide kanten mooi bruin aan. (Leg eerst de kant met het vel in de pan en bak nadien de andere kant- beide kanten gedurende 4 minuten ...

Jeroen Meus - Koekoek-au-vin - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/koekoek-au-vin

... Koekoek-au-vin - De mechelse koekoek is een vleeskip met geschiedenis. Omdat ze met zorg gekweekt worden, geven de kippen kwalitatief en smaakvol vlees. Op basis van een klassieke coq-au-vin maakt Jeroen een stoofschotel met uien en paddenstoelen in een heerlijke ...

Mechelse koekoek bestoken met brocoletto, herfstbrunoise en tijm | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/mechelse-koekoek-bestoken-met-brocoletto-herfstbrunoise-en-tijm

... mechelse koekoek bestoken met brocoletto, herfstbrunoise en tijm - Versnijd de 80 gr hart van brocoletto in kleine rechthoekige stukjes. Maak kleine insnijdingen met een aardappelmesje over heel de kip. Steek hierin de stukjes brocoletto. Kruid de kip met peper, z ...

Stoofpotje van Mechelse koekoek met sharon, sterfruit en sesamkroketjes | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-mechelse-koekoek-met-sharon-sterfruit-en-sesamkroketjes

... Stoofpotje van mechelse koekoek met sharon, sterfruit en sesamkroketjes - Wrijf de kip in met olijfolie. Kruid ze langs binnen en buiten met peper en zout. Steek ook een halve citroen en een takje rozemarijn in de kip. Doe een klontje boter en wat olijfolie in ee ...

Mechelse koekoek, quinoa met spinazie, venkel en aubergine | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/mechelse-koekoek-quinoa-met-spinazie-venkel-en-aubergine

... mechelse koekoek, quinoa met spinazie, venkel en aubergine - Snij het vlees van de koekoek, en hou het vel apart. Pocheer het vel kort in kokend water, en dep het dan goed droog. Leg het op een bakpapiertje met olijfolie, peper en zout, bedek met bakpapier, en zet ...

Mechelse koekoek met spinazie en shiitake | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/mechelse-koekoek-met-spinazie-en-shiitake

... mechelse koekoek met spinazie en shiitake - Blancheer de bladeren savooikool en koel af in ijswater Snij de kippenborsten in dunne plakken en klop ze plat Snij de prei en wortelen in brunoise en stoof ze zachtjes aan in olijfolie. Voeg een takje fijngehakte verse ...