Resultaten voor piet huysentruyt hazenrug

Hazenrug | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hazenrug

... hazenrug - Verwarm de oven voor op 180 graden. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan. Wanneer de boter schuimend en licht bruin is leg je de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2,5 minuten. Draai hem de doe dit ...

Hazenrug met portosaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-portosaus

... hazenrug met portosaus - Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan, leg de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2 ½ minuut. Draai hem en doe hetzelfde aan de andere kant. Bak ook het ...

Hazenrug met een pittige pompoen-aardappelsalade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenrug/hazenrug-pittige-pompoen-aardappelsalade

... hazenrug met een pittige pompoen-aardappelsalade 6 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 1 hazenrug 1 eetlepel olijfolie 20 g boter 150 ml wildbouillon 3 eetlepels rode po ...

Recept Piet Huysentruyt - kruidenkoekjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KRUIDENKOEKJES/573

... enugang: Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 blaadjes bladerdeeg4 blaadjes bladerdeeg • wat currywat curry • wat piet huysentruyt mosterdkruidenwat piet huysentruyt mosterdkruiden • wat kruidenmengelingwat kruidenmengeling • wat piet huysentru ...

Hazenrug fine champagne | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hazenrug-fine-champagne

... hazenrug fine champagne - Oven voorverwarmen op 100°C. Frituurvet verhitten op 180°C. Breng 1 kg aardappelen aan de kook. Giet een bodempje water in een steelpan en doe er de veenbessen bij. Bestrooi met enkele snuifjes suiker naar smaak. Laat met het deksel op ...

Hazenrug uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenrug/hazenrug-uit-de-oven

... hazenrug uit de oven 6 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 3 hazenruggen 75 g boter 75 g gerookte spekblokjes 150 g wortel, in heel kleine blokjes 2 dunne preien, in hee ...

Hazenrug met polenta en kastanjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-polenta-en-kastanjes

... hazenrug met polenta en kastanjes - Bak het vlees in wat olijfolie en boter. Kruid met peper en zout Giet de polenta langzaam in kokend water. Kook al roerend 3 min gaar. Voeg de laatste minuut de gekookte kastanjes toe. Maak de porcini (eekhoorntjesbrood) schoon, ...

Humus - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/humus

... Humus By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: kikkererwten olijfolie Directions: 1. Mix alle ingrediënten. 2. Serveer in een aperoglaasje met getoaste focaccia. ...

Hazenrug met peperkoek en kaneelsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenrug/hazenrug-peperkoek-kaneelsaus

... hazenrug met peperkoek en kaneelsaus 4 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 6 jeneverbessen 4 eetlepels olijfolie 8 peperkorrels 2 hazenruggen 200 ml wildfond 1 ui, fijng ...

Spaghetti bolognese voor 30 personen - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spaghetti-bolognese-voor-30-personen

... Spaghetti bolognese voor 30 personen By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: persons Ingredients: paprika's : 3 grote champignons : 1 bakje wortelen : 3 dikke grote uien : 3 look : 3 teentjes gehakt : 3 kg gepelde toma ...