Resultaten voor piet huysentruyt havermoutkoek ganda ham

Kipfilet met kruidenkaas en Ganda Ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kipfilet-met-kruidenkaas-en-ganda-ham

... Kipfilet met kruidenkaas en ganda ham - Snijd de kipfilets en portefeuille en besmeer ze met de kaas, leg er een schijfje ganda Ham, kruid ze met de lookkruiden. Rol de kip dicht en rol in in aluminiumfolie tot een worst. Stoom ze in de steamer gaar of in de oven. ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Broodje tomaat met Ganda en Parmezaanse kaas (pan Catalan) | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/broodje-tomaat-met-ganda-en-parmezaanse-kaas-pan-catalan

... Broodje tomaat met ganda en Parmezaanse kaas (pan Catalan) - Grill de broodjes en smeer ze in met knoflook en tomaat. Beleg met ganda en parmezaanschilfers. Overstrooi met grof zout en wat olie. Ingrediënten 4 sneetjes ganda ham 2 el Parmezaanschilfers 1 stokbrood ...

Glutenvrije kaaskletskoppen met Ganda Ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/glutenvrije-kaaskletskoppen-met-ganda-ham

... Glutenvrije kaaskletskoppen met ganda ham - Klop de eiwitten stevig. Klop de room stijf, meng die onder de eiwitten en meng er her maïszetmeel door. Bestrijk een koude bakplaat met het beslag in kleine rondjes en bestrooi met kaas en ganda reepjes. Bak in de oven ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Pompoensoep met Ganda ham en geitenkaas | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pompoensoep-met-cannelloni-van-ganda-ham-en-geitenkaas

... Pompoensoep met ganda ham en geitenkaas - Snijd de groenten in stukken en stoof ze aan in wat boter tot ze mooi glazig zijn. Bevochtig met water en voeg er de bouillon bij. Laat 45 minuten koken en mix het geheel glad. Voeg er de room bij. Leg de ganda schijfjes voor ...

Broccoli met Ganda ham en hazelnoot | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/broccoli-met-ganda-ham-en-hazelnoot

... Broccoli met ganda ham en hazelnoot - Snij van de broccoli roosjes en blancheer ze in kokend gezouten water gedurende 1,5 min. Koel onmiddellijk af in koud water. Snij de ganda ham in blokjes en bak krokant in koolzaadolie en een klontje goede boter. Voeg de hazelnoten ...

Mosterdijs met Ganda Ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mosterdijs-met-ganda-ham

... Mosterdijs met ganda ham - Kook de room op met de glucose en giet op de geklopte eieren. Voeg er de graanmosterd bij en laat afkoelen. Draai het ijs in de ijsmachine tot het klaar is. Beleg 4 toasten met de ganda Ham. Schik de toast op een bord met wat sla. Besprenkel ...

Knolselderstoemp met kabeljauw en gedroogde Ganda Ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/knolselderstoemp-met-kabeljauw-en-gedroogde-ganda-ham

... Knolselderstoemp met kabeljauw en gedroogde ganda ham - Snijd de 4 schijfjes ganda in julienne. Snijd 4 fijne schijfjes knolselder en friteer in frituurolie. Leg 4 schijfjes ganda ham op een Nostick vel en leg er een 2de vel over. Hier leg je terug een bakplaat op ...

Saltimbocca van kalfsvlees met Ganda Ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/saltimbocca-van-kalfsvlees-met-ganda-ham

... Saltimbocca van kalfsvlees met ganda ham - Kruid de kalfslapjes. Snijd de mozzarella in fijne reepjes en leg ze op de runderlapjes en kruid opnieuw. Leg vervolgens op ieder lapje een sneetje ganda en de versnipperde salie. Rol ze op en prik ze vast met een cocktailprikker, ...