Resultaten voor piet huysentruyt en provençaalse saus

Bladerdeeggebakje met uienconfituur en geitenkaas - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bladerdeeggebakje-met-uienconfituur-en-geitenkaas

... Bladerdeeggebakje met uienconfituur en geitenkaas By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: bladerdeeg : pak verse vijgen : 2 Crottin de chavignol (geitenkaas) : 1 eitje : 1 bokaaltje uienconfit ...

Recept Piet Huysentruyt - kruidenkoekjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KRUIDENKOEKJES/573

... enugang: Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 blaadjes bladerdeeg4 blaadjes bladerdeeg • wat currywat curry • wat piet huysentruyt mosterdkruidenwat piet huysentruyt mosterdkruiden • wat kruidenmengelingwat kruidenmengeling • wat piet huysentru ...

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - Provencaalse Langousten

http://www.receptjes.be/recept_provencaalse_langousten.html

... Provencaalse Langousten Ingredienten Voor 2 Personen: - 2 langoesten - 1 dl witte wijn - 1 soeplepel citroensap - 120 gr boter - 1 soeplepel Provencaalse kruiden - peper en zout - kervel ter garneringBereidingswijze Kook de langousten gedurende 9 minuutjes in wat ...

Zeebaars met provençaalse saus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeebaars-met-provencaalse-saus

... Zeebaars met provençaalse saus - Snij alle groenten in brunoise. Fruit de groenten afzonderlijk aan met telkens een teentje look en een takje tijm. De ui en de 2 kleuren paprika's mogen wel samen. Laat de groentjes uitlekken in een zeef, zodat de overtollige olij ...

Kop 'en tortue' - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kop-en-tortue

... Kop 'en tortue' By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: stukken kop Directions: 1. Stoof de fijngehakte look en de ui aan en voeg er het blik tomaten en een beetje tomatenpuree aan toe. Voeg v ...

Oesters op Oostendse wijze - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-op-oostendse-wijze

... Oesters op Oostendse wijze By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: champagne oesters Directions: 1. Open de oesters en maak het vlees los. Vang het sap op. Kook de champagne samen met de azijn ...

Recept Piet Huysentruyt - américain préparé - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/AM-RICAIN-PR-PAR-/1369

... AMÉRICAIN PRÉPARÉChef: piet huysentruyt Menugang: Voorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 4 2 Benodigdheden • 200 gram gemalen rundvlees (spiering)200 gram gemalen rundvlees (spiering) • peterseliepeterselie • ajuinajui ...

Recept Piet Huysentruyt - kabeljauw met mosterdzaadjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KABELJAUW-MET-MOSTERDZAADJES/650

... en, Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 stukjes kabeljauw4 stukjes kabeljauw • 2 eetlepels piet huysentruyt mosterdmix2 eetlepels piet huysentruyt mosterdmix • 4 blaadjes brickdeeg blaadjes4 blaadjes brickdeeg blaadjes • ...

Recept Piet Huysentruyt - americain prepare - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/AMERICAIN-PREPARE/2678

... AMERICAIN PREPARE Chef: piet huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Type: Snacks Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 200 gram gemalen rundvlees (spiering)200 gram gemalen rundvlees (spiering) • garnituurgarnituur • gehakte peterseliegehakt ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Roggenvleugels met Provencaalse Saus

http://www.receptjes.be/recept_roggenvleugels_provencaalse_saus.html

... Roggenvleugels met Provencaalse saus Ingredienten Voor 8 Personen: - 8 roggenvleugels (ongeveer 300 gr per stuk) - bakboter - bloem - 3 uien in ringen - 1 rode paprika in reepjes - 500 gr champignons, schoongemaakt, in 4 gesneden - 1 blik gepelde tomaten, 1 liter ...