Resultaten voor piet huysentruyt zeetong meuniere

Zeetong 'Meunière' | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeetong-meuniere

... zeetong 'Meunière' - De zeetong ontvellen, de buitengraten en kop eraf snijden. Kruiden met peper en zout en de vis lichtjes bebloemen. Boter smelten in een pan en de zeetong lichtjes laten kleuren en overgieten met boter. De filets van de graat halen en de overt ...

Gebakken zeetong 'Meuniere' | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zeetong-meuniere

... Gebakken zeetong 'Meuniere' - Reinig en was de champignons zorgvuldig zodanig dat al het zand verwijderd is. Bak de champignons in een hete pan met boter. Kook de aardappelen goed gaar en plet ze. Wentel de zeetong in bloem en bak ze in ruim veel boter krokant aan ...

Recept Piet Huysentruyt - gebakken zeetong - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GEBAKKEN-ZEETONG/948

... GEBAKKEN zeetong Chef: piet huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Type: Aardappelgerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 zeetong1 zeetong • bakboterbakboter • bloembloem • grote bintjes aardappelengrote bintjes aardappelen • 50 ...

Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zeetong-gevuld-met-stoemp-van-grijze-garnalen

... Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zeetong / persoon : 350 gr grijze garnalen : 400 gr aardappelen : 1 kg sjalot : 1 bieslook : 1 bot z ...

Recept voor Klassieke zeetong ‘à la meunière’ | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/Klassieke-zeetong-a-la-meuniere/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 tongen Toevoegen 100 g bloem Toevoegen 2 el olijfolie Toevoegen 2 stevige klonten S ...

Sole meunière met bladspinazie en gekookte aardappelen | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sole-meuniere-met-bladspinazie-en-gekookte-aardappelen

... Sole meunière met bladspinazie en gekookte aardappelen - Breng de aardappelen aan de kook. Maak in het vel aan het uiteinde van de zeetong een kleine inkeping. Neem het vel vast en verwijder het. Snij het uiteinde er volledig af en snij ook de kop van de zeetong ...

Recept voor noordzeetong meunière met aardappelen op zout | njam!

http://www.njam.tv/recepten/noordzeetong-meuniere-met-aardappelen-op-zout

... maak de zeetong: Ontvel de zeetong. Snijd de kleine vinnetjes aan de zijkanten van de zeetong en de kop weg. Spoel alle onreinheden af onder koud, stromend water. Dep droog met een propere handdoek. Breng op smaak met peper en zout. Kleur de boter op een hoog vuur ...

Recept Piet Huysentruyt - pompoensoepje met zeetong - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/POMPOENSOEPJE-MET-ZEETONG/536

... POMPOENSOEPJE MET zeetong Chef: piet huysentruyt Menugang: Soepen Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1/4 pompoen1/4 pompoen • 4 wortelen4 wortelen • 1 aardappel1 aardappel • 1 ajuin1 ajuin • 1 prei1 prei • wat zoutwat zout • 2 dl ...

Zeetong Meunière, spinaziepuree en witloofsalade | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zeetong-meunier-met-spinaziepuree-en-witloofsalade

... zeetong Meunière, spinaziepuree en witloofsalade - Begin met het schillen van de aardappelen, snij ze in blokjes en stoom ze vervolgens gaar. Was de spinazie en scheur het steeltje eraf. Snij nu een uitje fijn en stoof het aan. De spinazie mag je erbij doen. Laat ...

Recept Piet Huysentruyt - oostendse zeetong - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/OOSTENDSE-ZEETONG/1250

... OOSTENDSE zeetong Chef: piet huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 zeetongen4 zeetongen • 1 kg mosselen1 kg mosselen • selder, ui, tijm, laurierselder, ui, tijm, laurier • peterseliepeterselie • 200 ...