Resultaten voor piet huysentruy tomaten confituur

Carré confituur | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/carre-confituur

... Carré confituur - Verwarm de oven voor op 180 C Smeer de confituur er rijkelijk op uit, maar blijf 1 cm van de randen. Snij repen af van het overschot van het bladerdeeg en leg deze op de randen van het vierkant, als extra muurtje. Leg bakpapier op een bakplaat. ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Kruisbessenconfituur

http://www.receptjes.be/recept_kruisbessenconfituur.html

... Kruisbessenconfituur Ingredienten - 1 Kg kruisbessen - 1 Kg confituursuikerBereidingswijze Neem kleine kruisbessen. Zet de bessen op het vuur met een weinig water en laat ze open springen. Voeg er evenveel suiker bij. Breng zachtjes aan de kook en laat alles prut ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Bananenconfituur

http://www.receptjes.be/recept_bananenconfituur.html

... Bananenconfituur Ingredienten - 2 sinaasappels - 1 citroen - 2 gepelde bananen - 250 gram confituursuikerBereidingswijze Pers het sap uit de sinaasappels en de citroen en roer het onder de suiker in een wijde pan. Snij de bananen klein en meng ze erdoor. Breng he ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Frambozenconfituur

http://www.receptjes.be/recept_frambozenconfituur.html

... Frambozenconfituur Ingredienten - 3 Kg Frambozen - 2 Kg confituursuikerBereidingswijze Kies rijpe vruchten. Was de frambozen, laat ze uitlekken en verwijder de kroontjes. Doe de frambozen samen met de suiker in een kookpot en zet alles goed onder elkaar. Breng za ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Aardbeienconfituur

http://www.receptjes.be/recept_aardbeienconfituur.html

... Aardbeienconfituur Ingredienten - 3 Kg Aardbeien - 2 Kg confituursuiker - sap van 1 citroenBereidingswijze Kies rijpe vruchten. Was de aardbeien, laat ze uitlekken en verwijder de steeltjes. Doe de aardbeien samen met de suiker en het citroensap in een kookpot en ...

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

http://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit ...

Tomatenconfituur | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tomatenconfituur

... Tomatenconfituur - Snijd de gepelde en ontpitte tomaten in kleine stukken en stoof ze aan in een potje. Doe er witte wijnazijn naar smaak bij, voeg ook de geleisuiker toe en laat het geheel inkoken. Roer regelmatig om te vermijden dat het aanbrandt. Voeg de geweek ...

Notenconfituur | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/notenconfituur

... Notenconfituur - Neem de noten en hak ze fijn met een mes. Kook de gedroogde noten één maal in water op om de bitterheid weg te werken. Giet het water weg en spoel de noten met koud water. Kook ze dan een tweede maal in de melk samen met de geleisuiker, om ze za ...

Tomatenconfituur maken | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/tomatenconfituur-maken

... Tomatenconfituur maken - Deze zoetzure lekkernij is een must in je voorraadkast. De confituur is enkele maanden houdbaar en heerlijk bij een stukje kaas, op een toastje of op de boterham. Na opening bewaar je de jam in de koelkast en smul je het zonnige goedje bes ...

Bijna Halloween: mummie met aardbeien | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/bijna-halloween-mummie-met-aardbeien

... Bijna Halloween: mummie met aardbeien - Rol het deegvel uit. Prik er met een vork wat gaatjes in.  Lepel de confituur in het midden. Snij de randen in.  Plooi de onderkant om. Plooi de randen afwisselend dicht over de confituur.  Plooi tenslotte de bovenkant om ...