Resultaten voor piepkuiken met jong raapjes

Recept voor Piepkuiken met gekonfijte raapjes en spekjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/piepkuiken-met-gekonfijte-raapjes-en-spekjes/

... ijd: 75 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 piepkuikens Toevoegen Solo Toevoegen 8 mooie kleine raapjes Toevoegen 100 g gerookte spekreepjes Toevoegen 1 grote ui Toevoegen 1 grote wortel Toevoeg ...

Piepkuiken met gewokte aardappel en doperwtjes met salie

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/piepkuiken-met-gewokte-aardappel-en-doperwtjes

... piepkuiken met gewokte aardappel en doperwtjes - Voor dit gerecht maak je best wat tijd vrij want het piepkuiken moet lang in de oven staan. Maar wees gerust: dit piepkuiken met aardappel en erwtjes is de moeite en het wachten meer dan waar. - Strijk de piepkuikens in met ...

Fazant met raapjes en saffraan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fazant-met-raapjes-en-saffraan

... Fazant met raapjes en saffraan - Schil de zilveruitjes, raapjes en aardappeltjes. Haal uit de raapjes en de aardappelen gelijke bolletjes met een parisiennelepeltje. Smelt de boter in een lage kookpot en fruit hierin het komijnzaad. Voeg hierbij de zilveruitjes, raapjes ...

Jeroen Meus - Piepkuiken met druivensaus en aardappelbolletjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/piepkuiken-met-druivensaus-en-aardappelbolletjes

... ruiven in plaats van druiven uit blik en brengt de saus op smaak met druivensap en witte wijn. Klassiek maar lekker. - Halveer de piepkuikens. Smelt een klontje boter in een diepe pan. Kruid de piepkuikens met peper en zout en kleur ze rondom in de boter. Pel en snipper de ui. Haal de kuikens uit de pan en bak de ui in dezelfde vetstof. Doe een takje tijm en enkele blaadjes laurier bij de ui. Giet er de wijn bij en laat droog koken. Blus met het druivensap en de gevogeltefond (of br ...

Gebakken kwartel met raapjes en boskoopcompote | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-kwartel-met-raapjes-en-boskoopcompote

... Gebakken kwartel met raapjes en boskoopcompote - Voorzie twee kwartels per persoon. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de raapjes en snij het topje af. Halveer en snij vervolgens in vier. Kruid met peper.  Schil en snij de ajuin. Voeg toe en meng met de olijfolie. ...

Eetplezier: Raapjes, wat moet ik er mee?

http://eetplezier.blogspot.be/2012/01/raapjes-wat-moet-ik-er-mee.html

... Raapjes, wat moet ik er mee? De Biologische Groentetas dwingt me al een tijdje behoorlijk creatief te zijn met het bedenken van anders-dan-anders-maaltijden. Dat lukt meestal aardig. Deze week zaten er echter raapjes in de Tas. En dat is nu bij uitstek een groente waar ik ...

Filet van duif met puree van raapjes en toast met kardemon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/filet-van-duif-met-puree-van-raapjes-en-toast-met-kardemon

... Filet van duif met puree van raapjes en toast met kardemon - Puree van raapjes: raapjes schillen en in kleine stukjes snijden. Garen in melk en fijnmixen in de blender. Eventueel bijkruiden met peper en zout. Saus: Bruine fond inkoken en confituur toevoegen. Scheutje porto ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/11/gevulde-raapjes.html

... Een klassieker eigenlijk, maar toch at of maakte ik het nog nooit. Ik vond het recept in een kookboekje dat ooit bij het magazine Feeling zat, met de naam Winterkost. Het geheim van dit recept is de citroenzeste, die het een frisse toets geeft. Wat ik een beetje jammer vind ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/11/gevulde-raapjes.html

... Een klassieker eigenlijk, maar toch at of maakte ik het nog nooit. Ik vond het recept in een kookboekje dat ooit bij het magazine Feeling zat, met de naam Winterkost. Het geheim van dit recept is de citroenzeste, die het een frisse toets geeft. Wat ik een beetje jammer vind ...

Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/lamsbout-in-persillade-met-een-gratin-van-raapjes

... Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes - Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes - Kruid de bout met peper en grof zeezout en schroei het lamsvlees rondom dicht in hete boter.Snipper intussen voor de persillade de look de platte peterselie en de munt ...