Resultaten voor peterseliesaus pasta

Groentetorentje met peterseliesaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pure-keuken/recept/groentetorentje-met-peterseliesaus

... Groentetorentje met peterseliesaus - Snijd de groenten in dikke plakken, de schil mag eraan blijven. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en bak hierin de groenten op een matig vuur tot ze gaar zijn. Kruid met peper en zout. Doe de peterselie, olijfolie en peper en zout ...

Gegrilde dorade met taugé en peterseliesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/dorade/gegrilde-dorade-tauge-peterseliesaus

... Gegrilde dorade met taugé en peterseliesaus 4 personen 5 min voorbereiden 20 min bereiden 30 min wachten waardering7.6obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisOverige keukens Ingrediënten 200 g taugé 25 ml rijstazijn 10 ml sojasaus 200 ml sojamelk 50 g peterseliepuree 4 do ...

Venusschelpen met peterseliesaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/venusschelpen-met-peterseliesaus

... Venusschelpen met peterseliesaus - Knip de peterselie klein in een glas. Doe er de bloem en de room bij. Het geheel goed mengen. Snijd de look en de sjalotjes fijn en bak aan in olijfolie. Voeg er de witte wijn aan toe en wacht tot de wijn kookt. Voeg nu de venusschelpen toe ...

Jeroen Meus - Tongschar met peterseliesaus, aardappelen en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tongschar-met-peterseliesaus-aardappelen-en-kropsla

... Tongschar met peterseliesaus, aardappelen en kropsla - Een tongschar is een fantastisch lekkere vis, zeker als je hem serveert met een romige peterseliesaus, knapperige kropsla en gebakken aardappeltjes. Gebruik bij voorkeur een restje aardappelen van de vorige dag. Die bevatten ...

Spiesje van zeetong met peterseliesaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/spiesje-van-zeetong-met-peterseliesaus

... Spiesje van zeetong met peterseliesaus - Tomaatjes pellen, zaadjes verwijderen en in 4 snijden. De zeetongfilets kruiden, leg er binnenin een stukje tomaat en rol de filet op, velkant naar binnen. Ui in grote stukken snijden en even aanstoven in een klein beetje boter. Een spies ...

Jeroen Meus - Wulken met champignons, peterseliesaus en broodcroutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wulken-met-champignons-peterseliesaus-en-broodcroutons

... Wulken met champignons, peterseliesaus en broodcroutons - Wulken ofwel zeeslakjes vond je vroeger regelmatig op de kermis. Een echte lekkernij die je flink op smaak kan brengen met kruiden zoals cayennepeper. Jeroen combineert de kleine zeediertjes met gebakken champignons, ...

Jeroen Meus - Wulken met champignons, peterseliesaus en broodcroutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wulken-met-champignons-peterseliesaus-en-broodcroutons

... Wulken met champignons, peterseliesaus en broodcroutons - Wulken ofwel zeeslakjes vond je vroeger regelmatig op de kermis. Een echte lekkernij die je flink op smaak kan brengen met kruiden zoals cayennepeper. Jeroen combineert de kleine zeediertjes met gebakken champignons, ...

Italian cuisine: pasta al forno (pasta uit de oven) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/italian-cuisine-pasta-al-forno-pasta-oven/

... Italian cuisine: pasta al forno (pasta uit de oven) met kip en broccoli Ik vroeg jullie op Facebook wat jullie graag terug wilden zien op myfoodblog. Een van de antwoorden was 'een lekkere pasta'. En dus ging ik daarmee aan de slag! Het werd een 'pasta al forno' oftwel, pasta ...

Pasta al pesto | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pasta-al-pesto

... pasta al pesto - Kook de pasta al dente en spoel hem in koud water. Verwarm hem in solo. Meng de pitten, basilicum, look en parmesaan in de cutter en voeg beetje bij beetje de olijfolie toe. Meng het mengsel onder de pasta en serveer. Ingrediënten 4 teentjes look 4 el Parmezaan ...

Recept voor asperges met peterseliecoulis en zeebaars | njam!

http://www.njam.tv/recepten/asperges-met-peterseliecoulis-en-zeebaars

... amen met olijfolie, water, mirin en limoensap. Kruid met peper en zout en mix tot een gladde, groene dressing. werk af: Lepel wat peterseliesaus op de borden en schik de asperges erop. Leg een paar plakjes zeebaars op de asperges en werk af met grof zout en enkele limoenschilletjes. Ingrediënten voor 6 personen 36 witte asperges 1 lmelk 1 bos peterselie, gewassen en zonder steeltjes 150 mlolijfolie 150 mlwater 3 elmirin sap van 2 limoenen + enkele fijngesneden schilletjes voor de afwerking 300 gzeebaarsfilet, in dunne plakjes vers gemalen peper - zout - grof zeezout ...