Resultaten voor pepper sauce

Flying pepper | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/flying-pepper

... Flying pepper - De paprika in de shaker doen en plaatstampen. De andere ingrediënten in de shaker en shaken maar. Twee keer zeven, opdat er geen paprika in het glas komt. Opdienen in een voorgekoeld cocktailglas. Ingrediënten ⅕ stukje gele paprika 2 cl citroensap ...

zomerkom met geroosterde wortels en wortel-gembersaus - summer bowl with roasted carrots and carrot-ginger sauce(GF-DF-SF-V)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.be/2015/07/zomerkom-met-geroosterde-wortels-en.html

... 2 tbsp balsamic vinegar2 tsp toasted sesame seed oil2 tsp gluten free tamari1 tsp maple syrup1 tbsp olive oilfreshly ground black pepper Put everything in a small food processor and blend into a delicious smooth sauce. Set aside.The rest of the ingredients I used:2 cups cooked brown basmati rice1 avocado, peeled and thinly slicedsteamed broccolicooked Le Puy lentils (see last week for instructions)roasted carrots, 20 minutes on 180°C, stripped lengthwise according to thickness, sprinkled with some olive oil and salt and pepper2 tbsp sliced almonds Compose your bowl and ladle the sauce over it. A light and tasty summer dish, enjoy! ...

Penne met geroosterde aubergines en kikkererwtensaus – Penne with roasted eggplant and chickpea sauce (GF-DF-SF-V)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.be/2015/06/penne-met-geroosterde-aubergines-en.html

... je ze bij de saus, meng goed en serveer met wat verse basilicum en geraspte (vegan)Parmezaan.  for 2 persons:1 red bell pepper200g cherry tomatoes6 cloves of garlic, whole and crushed with the back of a knife1 big bell pepper, in big chunks3 spring onions, roughly chopped1 can of chickpeas, drained1 tsp oreganosalt and pepperolive oilfor the basic tomato sauce or sugo:1 400g can of peeled tomatoes1 onion, chopped fine1 clove of garlic, chopped fine4 sprigs of basil pepper and saltolive oilgluten free pennehandful fresh basil(vegan) Parmesan (optional)Pre heat the oven on 425°FWash and chop all vegetables and drain the chickpeas.Put bell pepper, eggplant, tomatoes, spring onions, garlic cloves, chickpeas on a baking tray, season with oregano, freshly ground pepper and sea salt and enough good olive oil to cover all veggies. Mix with your hands and bake in the middle of the oven for 45 minutes. Halfway turn the vegetables carefully. In the meantime cook your sugo or basic tomato sauce:Heat some olive oil in a sauce pan and softly fry the onions with the garlic for 5-10 minutes, then add the basil sprigs, stir round till they wilt and then add the peeled tomatoes. Squash the tomatoes with the back of your spoon. Pour in half a can of water by using the can, so all the left juices are added into the sugo. Bring to the boil and season with salt and pepper.  Let it simmer softly for 20-25 minutes till reduced a little and tasts great.Cook the penne as mentioned on the packet.Mix roasted vegetables and sugo in a Dutch oven and when the penne are done, mix them in too.Serve with some fresh basil and (vegan) Parmesan. ...

Black pepper beef met sesamrijst - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/black-pepper-beef-met-sesamrijst/

... Black pepper beef met sesamrijst Instructies Meng alle ingrediënten voor de marinade en giet dit over het vlees heen. Laat dit 15 minuten intrekken. Kook intussen de rijst gaar. Giet eventueel af, draai het vuur uit en laat met de deksel op de pan staan. Zet de wok ...

Tempura van ananas met een gelei van kiwi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tempura-van-ananas-met-een-gelei-van-kiwi

... ud beslag en meteen frituren op 180° tot de blokjes goudbruin zijn. Laten uitdruppen. Afkruiden met een klein snuifje lime & pepper. De kiwi’s mixen en laten opkoken met de gelei-suiker. Laten afkoelen en glad roeren. Ingrediënten 250 gr kiwi's 1 ananas 200 gr amandelmelk 100 gr aardappelzetmeel 50 gr Ricard 2 eieren 150 gr bloem snuifje Lime and pepper kruiden 200 gr gelei-suiker ...

Recept voor groene pepersaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/groene-pepersaus

... bereiden: Verhit de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes. Voeg de grof gemalen peperkorrels toe en bak kort mee. Voeg de bloem toe en bak nog 1 minuutje. Giet de groentebouillon erbij en roer tot een gladde saus. Laat de saus 2 minuten zachtjes doorkoken. ...

Mexicaans stoofvlees, barbacoa | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/mexicaans-stoofvlees-barbacoa/

... , 2 kruidnagel, 1 tl komijn, 1 tl tijm, 1 limoen, 500 ml runderbouillon, 2 laurierblaadjes, verse koriander, 75 gr diced chipotle pepper (chipotle in adobo sauce) (bijv van La Morena) ...

Recept voor langzaam gestoofde bruine bonen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/langzaam-gestoofde-bruine-bonen

... Bereiden: Bak het spek ca. 5 min. Voeg de  ui, paprika en knoflook toe. Bak even kort mee. Voeg de kruiden en bruine bonen toe. Verkruimel het bouillonblokje erbij. Voeg de ketchup, appelstroop, mosterd en worcestershire sauce toe. Roer alles goed door. Voeg water ...

Recept voor romige uiensoep met mosterd | njam!

http://www.njam.tv/recepten/romige-uiensoep-met-mosterd

... bereiden: Verhit de boter en fruit hierin de uit 5 minuten aan. Voeg de knoflook en bloem toe en bak even kort mee. Roer de bouillon erdoor en breng alles aan de kook. Laat de soep op zacht vuur 20 minuten doorkoken. Breng op smaak met zout, peper en worcestershire ...

Sauce vierge 'new style' | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/sauce-vierge-new-style

... sauce vierge 'new style' - Kleur de pijnboompitten 9 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C Snij de kerstomaatjes in 4 en snijd een brunoise van de schil van de helft van courgette en de helft van de paprika. Snij de verse kruiden en de lente-ui zeer fijn. Breng ...