Resultaten voor pastinaakpuree met vis

Lengfilet met spitskool, pastinaakpuree en pittige tomatensalsa – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/lengfilet-met-spitskool-pastinaakpuree-en-pittige-tomatensalsa/

... Lengfilet met spitskool, pastinaakpuree en pittige tomatensalsa Bereid alle ingrediënten voor zoals aangegeven. Verwarm een kookpot met een scheutje olijfolie. Stoof hierin de pastinaak en voeg de helft van de ajuin toe. Voeg af en toe een scheutje water toe tot de pastinaak ...

Sas Kookt!: Aardappel-pastinaakpuree

http://saskookt.blogspot.be/2011/12/aardappel-pastinaakpuree.html

... Aardappel-pastinaakpuree Heel eenvoudig, maar echt heel lekker door de pittigheid van de pastinaak. Dit heb je nodig voor 8 personen: 1 kg bloemige aardappels 1 kg pastinaken peper en zout enkele klontjes boter 1 dl melk Schil de aardappels en de pastinaken en kook ze in 20 ...

Aan tafel met Tanja: Puree van pastinaak

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/04/puree-van-pastinaak.html

... n pastinaak De lamsboutjes huppelen en dartelen weer in de wei. Schattig doch ook smaakvol. Bij een mooi stukje lamsvlees vind ik pastinaakpuree een van de lekkerste bijgerechten. Sowieso vind ik pastinaakpuree erg lekker. Pastinaken worden gelukkig weer meer aangeboden dan zo'n ti ...

Griet met champignons en pastinaakpuree

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/griet-met-boschampignons-puree-van-pastinaak-kastanje-en-hazelnoot

... rest van de boter draai om en bak de andere kant nog een minuutje verder. Kruid met peper en zout.Schik de griet met een streepje pastinaakpuree op de borden werk af met de knolselder-kastanjeblokjes en leg de boschampignons bovenop de griet. Strooi er de gehakte hazelnoot over en werk af met wat oregano. ...

Kalfszwezerik met spinazie, pastinaakpuree en rumsausje | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalfszwezerik-met-spinazie-pastinaakpuree-en-rumsausje

... Kalfszwezerik met spinazie, pastinaakpuree en rumsausje - Kalfszwezeriken zijn een ware delicatesse. Sofie toont hoe je dit klaarmaakt en serveert er een lekkere pastinaakpuree met rumsausje bij. Spoel de zwezeriken onder koud water.  Maak de bouillon. Snij selder, wortel en ...

St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/st-jakobsvruchten-met-schorseneer-pastinaakpuree-en-een-sausje-van

... St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado - Begin met het schillen van de pastinaak en snij deze in stukken. Snipper nu een sjalotje fijn en stoof aan in een beetje arachideolie. Voeg hier de pastinaak aan toe en blus met een scheutje water. ...

Carolines blog: Pastinaakblini's met geitenkaas

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/pastinaakblinis-met-geitenkaas.html

... p met een pureestamper fijn. Breng op smaak met zout en peper en laat iets afkoelen. 3. Roer de bloem en de hele eieren door de pastinaakpuree. Klop de 2 eiwitten stijf en roer de helft door de pastinaakpuree. Spatel de rest er luchtig doorheen tot alles net gemengd is. 4. Vet een koekenpan met antiaanbaklaag dun in met gesmolten boter en zet de pan op middelhoog vuur. (vuur echt niet te hoog, want dan branden ze snel aan). Bak de blini's in porties en vet de pan tussendoor zo nodig weer in. Schep de porties van 1 eetlepel blinibeslag in de koekenpan en bak ze 1-2 minuten tot er kleine luchtbelletjes op het oppervlak ontstaan. Keer ze om en bak ze nog 1 minuut goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen. 5. Zet de blini's op een grote schaal en smeer op elk ervan een beetje geitenkaas. Garneer met een pastinaakschip en granaatappelpitten. Sprenkel er vlak  voor het serveren een beetje honing over en garneer met kiemslablaadjes. Voor ca. 25 stuks. Als je niet van geitenkaas houdt, kun je dat wel vervangen door roomkaas. Bron: Delicious. Lekker koken! Zoekende naar een lekker en apart hapje voor oudejaarsavond kwam ik dit ...

Pastinaaksoufflé | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pastinaaksouffle

... ter in een pot smelten, en voeg al roerend bloem toe. Laat de bloem even mee aanstoven, giet er al roerend de melk bij en voeg de pastinaakpuree toe. Scheid de eieren en giet de eigelen al roerend bij de puree. Voeg de kaas toe, het citroensap en kruid met peper, zout en no ...

Pastinaaksoufflé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pastinaaksouffle

... pot smelten, en voeg al roerend 60 gr bloem toe. Laat de bloem even mee aanstoven en giet er al roerend de 2 dl melk bij. Voeg de pastinaakpuree toe. Scheid de eieren en giet de eigelen al roerend bij de puree. Voeg de kaas toe, het citroensap en kruid met peper, zout en no ...

Stoofpotje van varkensschenkel, koolrabi en zoete aardappel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofpotje-met-varkensvlees-en-pomme-duchesse-van-pastinaakpuree

... Stoofpotje met varkensvlees en pomme duchesse van pastinaakpuree - Stoofpotje met varkensvlees en pomme duchesse zoals je ze nog nooit proefde tijdens je kerstdiner. De heerlijke aromatische en licht zoete toets van de pastinaak geven een andere dimensie aan jouw pomme duchesse. ...