Resultaten voor pasteis de belém van piet

Go Portugal: Pasteis De Belem & Portugese cocktail | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pasteis-de-belem

... Dop daarna in de suiker.  Doe wat porto in een glas. Dresseer met munt. Vul met ijs en werk af met tonic. Ingrediënten voor de pasteis 2 vellen bladerdeeg 1 vanillestok 250 ml room 4 dooiers 4 el suiker 4 el bloem extra kaneelpoeder extra bloemsuiker Voor de cocktail (per persoon) 8 cl witte porto 1 flesje Tonic ijsblokjes een paar takjes munt 1 limoen ...

Jeroen Meus - Pastéis de Belém - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasteis-de-belem

... Pastéis de Belém - Pastéis de Bélem zijn een Portugese lekkernij. Het zijn kleine taartjes gevuld met pudding. Traditioneel drink je er een koffie verkeerd bij. - Pastéis de Bélem Verwarm de oven voor tot 215 °C. Leg de vellen bladerdeeg op elkaar. Rol ze uit ...

Pasteis de nata | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pasteis-de-nata

... kaar en rol ze losjes op. Snij schijven van ongeveer 3 cm van de worst. Druk de schijven plat, maak een kommetje en lag ze in een pasteis de nata bakvorm. Vul de kommetjes met de afgekoelde vulling en zet in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 20 min. Versier met kaneel Ingrediënten 3 dl verse room 2 vellen bladerdeeg 4 eidooiers 180 gr kristalsuiker zeste van 1 citroen 30 gr bloem ½ vanillestok kaneel ...

Pastel de nata taart naar authentiek Portugees recept! - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/pastel-de-nata-taart/

... Pastel de nata taart naar authentiek Portugees recept! Aan pasteís de nata (enkelvoud pastel de nata) heb ik goede herinneringen! Toen we een aantal jaar geleden in Lissabon waren, gingen we uiteraard naar de enige echt Pasteís de belém en trotseerden we de rij voor ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in schijfjes. ...

Aan tafel met Tanja: Pasteis de bacalhau

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/12/pasteis-de-bacalhau.html

... pasteis de bacalhau Ik had nog een pak bakkeljauw (gezouten kabeljauw) in de voorraadkast waarvan de tenminste houdbaar datum akelig dichtbij kwam. Gisteren een recept voor Portugese viskoekjes opgezocht om dit hapje samen met, ik noem maar wat, oliebollen op oudejaarsavond ...

Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets

... Ratatouille op z'n Piets By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn ...