Resultaten voor pasta salade jeroen meus

Pasta salade met chorizo en dragonpesto | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/pasta-salade-met-chorizo-en-dragonpesto

... eer het. Kook de penne gaar (al dente), giet hem af en spoel hem af met koud water en roer er 4 eetlepels olijfolie door. Meng de pasta met de pesto, de chorizo en de rucola en kruid met peper en zout. Ingrediƫnten 100 gr rucola 1 teentje look 1 citroen 9 el olijf ...

Recept Jeroen Meus - pasta salade met chorizo en dragonpesto - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Jeroen-Meus/Pasta-salade-met-chorizo-en-dragonpesto/130

... pureer het. Kook de penne gaar (al dente), giet ze af, spoel ze af met koud water en roer er 4 eetlepels olijfolie door. Meng de pasta met de pesto, de chorizo en de rucola en kruid met peper en zout. Ideaal als zomergerecht buiten. ...

Jeroen Meus - Salade met Griekse pasta en gegrilde paprika - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/salade-met-griekse-pasta-en-gegrilde-paprika

... salade met Griekse pasta en gegrilde paprika - Zomertijd is saladetijd, en een slaatje hoef je zeker niet altijd met vlees of vis te maken. Bij warm weer hebben veel mensen behoefte aan licht verteerbare kost. Deze salade met Griekse pasta (da's ook weer eens i ...

Jeroen Meus - Pasta koken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-koken

... olgens velen een kunst, maar eigenlijk belachelijk eenvoudig eens je eraan begint ... - 0. Gebruik je droge of verse kant-en-klaarpasta? Weet dan wel dat pasta wil zwemmen: het is belangrijk om pasta altijd te koken in een grote pan met veel water met een flinke sn ...

Jeroen Meus - Romige pasta met ricotta, zure room, paprika en zongedroogde tomaten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/romige-pasta-met-ricotta-zure-room-paprika-en-zongedroogde-tomaten

... Romige pasta met ricotta, zure room, paprika en zongedroogde tomaten - jeroen begint het nieuwe jaar met een eenvoudige maar lekkere vegetarische pasta. De romige tapenade is klaar in een handomdraai en je brengt alles op smaak met kappertjes, basilicum en geraspte ...

Jeroen Meus - Pasta met venkel, mosselen en pastis - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-venkel-mosselen-en-pastis

... pasta met venkel, mosselen en pastis - Aan zee kookt Jeroen natuurlijk graag met mosselen. Een pasta met mosselen, pastis, venkel en kruidenkaas bijvoorbeeld. Snel klaar en echt zomers! - Was de mosselen een paar keer in koud water zodat al het zand verwijderd ...

Jeroen Meus - Pasta met eekhoorntjesbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-eekhoorntjesbrood

... en extra klontje boter toe. Kruid met peper en zout. Blus de paddenstoelen met witte wijn en laat helemaal droog koken. Kook de pasta gaar in gezouten water. Snijd de stengels van de peterselie en snipper de blaadjes. Giet de pasta af en roer hem door de saus. ...

Jeroen Meus - Pasta met kip en boerenkool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-kip-en-boerenkool

... pasta met kip en boerenkool - Dit is een eenvoudige pasta met kip en boerenkool in een lekker romige saus. Comfortfood dat snel klaar is. - Verwarm een scheut olijfolie in een hoge pan.Breng water aan de kook in een grote kookpot.Snijd het kippenvlees in stukken. K ...

Jeroen Meus - Pasta alle vongole - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-alle-vongole

... pasta alle vongole - Een onvervalste pasta alle vongole maak je Ć  la minute klaar. In geen tijd staat er een geurige pot genot op de tafel. Gebruik wel verse venusschelpjes! - 0. Zet een ruime pot water op het vuur, om straks de pasta te koken. 1. Snipper de sjalo ...

Jeroen Meus - Pasta met aubergines en Italiaanse pikante salami - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-aubergines-en-italiaanse-pikante-salami

... . Eenvoudig, snel klaar en vooral superlekker. - 0. Breng in een grote kookpot water met een snuifje zout aan de kook. 1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente. 2. Schil de aubergines en snijd ze in blokjes. 3. Verhit een flinke scheut oli ...