Resultaten voor pascale naessens komkommersalade

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...

Yakitori met komkommersalade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/yakitori-met-komkommersalade

... Yakitori met komkommersalade - Brochette van varkensfilet met koriander. Serveer met een komkommersalade. - Snijd het vlees in reepjes van 2 cm breed 3 cm dik en 12 cm lang. Rijg deze reepjes harmonica-gewijs aan de spiesjes. Meng het grofgesneden citroengras met de geperste ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...

Komkommersalade met pinda's - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/komkommersalade/komkommersalade-pinda

... komkommersalade met pinda's 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 15 waarderingen BijgerechtVegetarischOosters Ingrediënten 1 komkommer, zonder zaadjes, in dunne reepjes 2 eetlepels geroosterde pinda's, grof gehakt ½ groene ...

Komkommersalade met sjalot - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/komkommersalade-sjalot

... komkommersalade met sjalot 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen VoorgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 1 eetlepel wittewijnazijn 1 eetlepel olie 1 eetlepel Silvo Shake It Salade kruiden 1 kleine komkommer, ...

Volkorenbrood met rookvlees en komkommersalade - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/volkorenbrood/volkorenbrood-rookvlees-komkommersalade

... Volkorenbrood met rookvlees en komkommersalade 1 persoon 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 9 waarderingen OntbijtVleesHollands Ingrediënten ½ komkommer, zonder zaadjes, in kleine blokjes 2 eetlepels Griekse yoghurt (0% vet) ½ eetlepel ...

Courgette-rolletjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/courgette-rolletjes

... Courgette-rolletjes Maar met dit prachtig najaarsweer toch nog even genieten van een frisse lunch. Die nog gezond is bovendien. Super lekkere als lunch maar zeker ook als aperitiefhapje of voorgerecht.Ingrediënten:Bereidingswijze:Vet een schaal in met 2 lepels olijfolie ...

Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens

... Bereiding Snij 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een flinke scheut olie in een pan en bak hierin de tomaten. Laat ze zachtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. Snijd intussen de stukjes ...