Resultaten voor pascale naessens grijze garnalen

Recept voor Witloofschuitjes met grijze garnalen en bieslook | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/witloofschuitjes-met-grijze-garnalen-en-bieslook/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 witloofstronkjes Toevoegen 100 g grijze garnalen Toevoegen 2 eetlepels Calve mayonaise Toevoegen ...

Rode biet met grijze garnalen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rode-biet-met-grijze-garnalen

... Rode biet met grijze garnalen - Snijd de biet in fijne plakken en schik ze op een bord en overgiet met de olijfolie. Hak de dille fijn en strooi deze erover. Leg er een schepje platte kaas op en strooi er garnalen over. Versier met nog wat dille en nog wat zwarte peper. ...

Grijze garnalen met grondwitloof uit Kampenhout en Rodenbach Grand Cru | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/grijze-garnalen-met-grondwitloof-uit-kampenhout-en-rodenbach-grand-cru

... grijze garnalen met grondwitloof uit Kampenhout en Rodenbach Grand Cru - Pel de grijze garnalen. Kuis het grondwitloof en pluk er blaadjes van. Verwijder de schil van de bloedsinaasappelen. Cutter de walnoten zeer kort tot een crumble. Voor de mousselinesaus: meng de ...

Tomaat - grijze garnalen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/tomaat-grijze-garnalen

... Tomaat - grijze garnalen - Was de tomaten, snij het vruchtvlees rond de tomatenpitjes weg en hou apart. Snij de pitjes uit de tomaat en hou apart. Mix al het vruchtvlees fijn en zeef door een fijne doek. Breng het tomatensap op smaak met peper en zout. Droog de uitgelekte ...

Parmentier met grijze garnalen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/parmentier-met-grijze-garnalen

... Parmentier met grijze garnalen - Parmentier met grijze garnalen - Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pureer de aardappelen en werk af met de dooiers en de boter. Kruid af met peper en zout.Maak de preiwit schoon en snijd in fijne schijfjes. Fruit deze aan ...

Grijze garnalen met aardpeer, beukenzwam en platte kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/grijze-garnalen-met-aardpeer-beukenzwam-en-platte-kaas

... grijze garnalen met aardpeer, beukenzwam en platte kaas - Pel de grijze garnalen. Kies 2 mooie aardperen uit, snij ze met behulp van een rasp in flinterdunne schijfjes. Frituur krokant op 150 graden (1 à 2 minuten). Snij van 4 aardperen een mooie brunoise, kook beetgaar ...

Rammenasspaghetti met grijze garnalen en kruiden uit de tuin | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rammenasspaghetti-met-grijze-garnalen-en-kruiden-uit-de-tuin

... Rammenasspaghetti met grijze garnalen en kruiden uit de tuin - Pel de grijze garnalen, hou ze gekoeld tot gebruik en maak van de schalen en koppen een bouillon door ze op te zetten met een takje tijm, laurier en 1 liter water (kan vervangen worden door een visbouillonblokje). ...

Hartige macaron met grijze garnalen en guacamole | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hartige-macaron-met-grijze-garnalen-en-guacamole

... Hartige macaron met grijze garnalen en guacamole - Voor de makarons: zeef 250 g ‘temps pour temps’ (50 % amandelpoeder en 50 % S0) met 75 g S0 (bloemsuiker). Klop 3 eiwitten op met 30 g S2-suiker. Zeef het poeder een tweede keer over de opgeklopte eiwitten en voeg ...

Grijze garnalen, risotto met Sencha Ariake thee en groentjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/grijze-garnalen-risotto-met-sencha-ariake-thee-en-groentjes

... grijze garnalen, risotto met Sencha Ariake thee en groentjes - Verhit 2 soeplepels olie in een kookpan, snij de uien fijn, voeg de rijst toe en laat 3 minuten glazig worden. Voeg de laurier en groentebouillon in verschillende keren toe en meng regelmatig. Laat 10 à 12 ...

Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gazpacho-met-grijze-garnalen-en-geitenkaas

... Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas - Gazpacho, de typisch Spaanse soep, is heerlijk in de zomer. Lekker verfrissend en boordevol smaak.  Mix alle groenten en kruiden samen in de blender.   Voeg vervolgens ook olijfolie, azijn en witte wijn toe. Voeg broodkruim ...