Resultaten voor pascale naessens st jacobsvruchten

Recept Pascale Naessens - vis met groene curry - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Pascale-Naessens/Vis-met-groene-curry/185

... Vis met groene curry Chef: pascale naessens Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis, Zeevruchten Aantal personen: 4 4 4 Benodigdheden • 4 kabeljauwhaasjes4 kabeljauwhaasjes • 2 eetlepels groene curry2 eetlepels groene curry • 1 glas wijn1 glas wijn • 15 kers ...

Recept Pascale Naessens - tonijn met groene asperges en zeewier - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Pascale-Naessens/TONIJN-MET-GROENE-ASPERGES-EN-ZEEWIER/1042

... TONIJN MET GROENE ASPERGES EN ZEEWIER Chef: pascale naessens Menugang: Voorgerechten, Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 150 gram (per persoon) tonijn150 gram (per persoon) tonijn • 6 groene asperges6 groene asperges • 1 vel n ...

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - St-Jacobsvruchten met Oesterzwammen

http://www.receptjes.be/recept_st_jacobsvruchten_oesterzwam.html

... St-Jacobsvruchten met Oesterzwammen Ingredienten Voor 4 Personen: - 12 St-Jacobsvruchten - 12 stukjes oesterzwam - 25 cl droge witte wijn - 20 cl room - 2 sjalotjes (fijngehakt) - bakboter - 1 theelepel currypoeder - zout en peperBereidingswijze Verhit wat boter in ...

Slaatje van Sint-Jacobsvruchten met gegrilde pancetta | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/slaatje-van-sint-jacobsvruchten-met-gegrilde-pancetta

... Slaatje van Sint-Jacobsvruchten met gegrilde pancetta - Bak of gril de pancetta krokant. Smeer de klem in met olijfolie. Prik de sint-jacobsvruchten op een brochette. Kruid met peper en zout. Steek de brochettes tussen een klem en leg ze op de grill. Voor de vinaigre ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenv ...

Recept voor St. Jacobsvruchten met witloof | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/st-jacobsvruchten-met-witloof/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 dl balsamicoazijn Toevoegen 60 g Solo Toevoegen 60 g suiker Toevoegen 1 dl Solo Vloeibaar T ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten

... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Maak een roux met de boter en bloem. Giet de wijn, water en room erbij en roer de eetlepel visfumet eronder. Goed doorroeren en laten opkoken. Voeg de smaken toe: peper, zout en kerriepoeder en zet langs de kant. Bak de ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...

Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/sint-jacobsvruchten-met-basilicumsaus

... Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus - Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers 2 eetlepels citroensap. Dep de sint-jacobsvruchten goed droog met keukenpapier en kruid ze met een snufje zout en peper. Smelt een halve eetlepel boter in een pan met anit-aanbaklaa ...