Resultaten voor pascal naessens scheermesjes

Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gefrituurde-hopscheut-scheermes-en-bloedworst

... Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst - Kook de quinoa gaar. Hak de dragon fijn. Verwijder het vlees van de scheermesjes en versnij dit fijn. Bak ze aan in een weinig boter. Voeg de quinoa en gehakte dragon toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Vul het lege ...

Trilogie aan de zeerand | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/trilogie-aan-de-zeerand

... Trilogie aan de zeerand - Kook de aardappelen en pureer ze met boter en een scheutje room Stoof een sjalotje en voeg er de groentebouillon aan toe, samen met de prei, de selder, de venkel, de wortelen, zout en peper Laat de groenten een kwartiertje koken Haal de wortelen ...

Scheermesjes, gemarineerde sjalot, tomaat, vinaigrette met gekonfijte knoflook | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scheermesjes-gemarineerde-sjalot-tomaat-vinaigrette-met-gekonfijte-knoflook

... Scheermesjes, gemarineerde sjalot, tomaat, vinaigrette met gekonfijte knoflook - Stoom de scheermesjes kort tot ze opengaan. Koel ze in ijswater en haal ze uit. Houd de schelp bij en spoel die in water. Houd enkel het vruchtvlees over en verwijder de rest. Snijd dit ...

Scheermesjes met tomaat en zoetzure sjalotjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scheermesjes-met-tomaat-en-zoetzure-sjalotjes

... scheermesjes met tomaat en zoetzure sjalotjes - Kook de scheermesjes kort in water tot ze opengaan. Schrik ze af in ijswater en haal ze uit. Houd de schelp bij en spoel die in water. Houd enkel het vruchtvlees over en verwijder de rest. Snij dit vruchtvlees in schuine ...

Gekonfijte kabeljauw, kroketje van brandade en mayonaise van chorizo - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gekonfijte-kabeljauw-kroketje-van-brandade-en-mayonaise-van-chorizo

... Gekonfijte kabeljauw, kroketje van brandade en mayonaise van chorizo By: Wout Bru Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: kabeljauw Directions: 1. Espuma van tomaat (1/4de fles): Alle ingrediƫnten ( mayonaise, mosterd, ...

Soepje van aardpeer met gegrilde scheermesjes en chocoladebuche | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/soepje-van-aardpeer-met-gegrilde-scheermesjes-en-chocoladebuche

... Soepje van aardpeer met gegrilde scheermesjes en chocoladebuche - Wat is Het lievelingsgerecht van Sam De Bruyn? Sam is een grote fan van ... aardpeer. Sofie maakt er een feestelijk soepje mee, perfect als inspiratie voor de feestdagen. Lekker met gegrilde scheermesjes. ...

Linguine met schaaldieren | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/linguine-met-schaaldieren

... Linguine met schaaldieren - Pel de langoustines en hou de schalen opzij, deze heb je nodig voor de bereiding van de olie van langoustines Voor de olie van langoustines: Stoof de ajuin en de look aan in olie, voeg de schalen van de langoustines toe en fruit goed aan. ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van Pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/toast-kannibaal-van-sofie-dumont-en-willy-naessens

... Bereiding Voor de saus: Pel de sjalot. Snij grof. Doe samen met de andere ingrediƫnten (olie, dooier, mosterd, ansjovis) in een hoge pot of maatbeker. Mix alles tot een stevige saus. Verfris met citroensap en de zure room. Kruid met peper, zout en worcestersaus. Voor ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: Pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...