Resultaten voor parmaham met cavalon

Vijgen met blauwe kaas en parmaham | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/vijgen-met-blauwe-kaas-en-parmaham

... Vijgen met blauwe kaas en parmaham - Snij de vijgen in vieren en leg op elk kwartje een stukje blauwe kaas. Snij de plakken parmaham in de lengte in drieën en wikkel de ham om de stukjes vijg met kaas. Bestrijk met olijfolie en zet 30 seconden onder de hete grill. In ...

Rolletjes parmaham met enokitake | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rolletjes-parmaham-met-enokitake

... Rolletjes parmaham met enokitake - Snijd de plakjes parmaham » in de lengte in tweeën. Verdeel de enokitakes in 12 kleine hoopjes. Leg de paddenstoelen op de plakjes ham. Rol ze voorzichtig op en maak de rolletjes dicht met een cocktailprikker. Kruid met peper. Verwarm ...

Stokbrood met pesto, tomaat, mozzarella en Parmaham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/stokbrood-met-pesto-tomaat-mozzarella-en-parmaham

... Stokbrood met pesto, tomaat, mozzarella en parmaham - Dit Italiaans stokbrood is ideaal bij een avondje tv-kijken met wat vrienden. Wil je het iets minder gezouten? Vervang dan de parmaham door spek. Snij het stokbrood open. Smeer in met pesto. Rooster pijnboompitten in ...

Gazpacho van erwten met parmaham, basilicum en waterkers | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/gazpacho-van-erwten-met-parmaham-basilicum-en-waterkers

... Gazpacho van erwten met parmaham, basilicum en waterkers - Blancheer de erwten in kokend gezouten water. Haal de erwtjes uit het water na 5 min en koel af in ijsgekoeld water. Mix de koude groentebouillon met de basilicum, waterkers en de erwten. Zeef door een grove zeef. ...

Sas Kookt!: Gegrilde groene asperges met parmaham

http://saskookt.blogspot.be/2012/05/gegrilde-groene-asperges-met-parmaham.html

... Gegrilde groene asperges met parmaham Dit receptje verzon ik onlangs als voorgerecht voor een etentje. Heel makkelijk, super lekker en best feestelijk. Dit heb je nodig: 4 groene asperges per persoon 2 sneden parmaham per persoon olijfolie parmezaan peper en zout basilicum ...

Slaatje met asperges, gepocheerd ei en parmaham

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/553/slaatje-met-asperges-gepocheerd-ei-en-parmaham

... Slaatje met asperges, gepocheerd ei en parmaham - Op-en-top Belgisch - Maak de asperges schoon en kook ze beetgaar. Snij de parmaham in reepjes. Verwarm de oven voor op 120°C. Verwarm de melk en roer er de parmezaan door. Giet het melk-kaasmengsel in een sifon ...

Kabeljauwfilet in parmaham met Siciliaanse tomatensaus – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/kabeljauwfilet-in-parmaham-met-siciliaanse-tomatensaus/

... Kabeljauwfilet in parmaham met Siciliaanse tomatensaus Verwarm de oven voor op 180 °C. Kruid de kabeljauw met zwarte peper. Leg er wat rucola op en wikkel de parmaham rond de kabeljauwfilet. Doe de tomatenblokjes, rode ui, kappertjes, olijven, knoflook, basilicum en oregano ...

Asperges, grijze garnalen, parmaham, emulsie van erwtjes met dragon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/asperges-grijze-garnalen-parmaham-emulsie-van-erwtjes-met-dragon

... Asperges, grijze garnalen, parmaham, emulsie van erwtjes met dragon - Blancheer de dragon en de erwtjes en laat afkoelen. Warm de room en bouillon samen op en laat inkoken. Doe de erwtjes en fijngesneden dragon bij de room en mix het geheel. Breng op smaak met peper en ...

Croissant met Parmaham, Gruyère en een gepocheerd eitje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/croissant-met-parmaham-gruyere-en-een-gepocheerd-eitje

... bovenste gedeelte van de croissant. Ingrediënten 2 croissants 2 th l graanmosterd 50 gr Gruyère in sneetjes 2 eieren 4 sneetjes parmaham zout gemalen zwarte peper ...

Kebabstokjes van Parmaham, garnaal en perzik | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kebabstokjes-van-parmaham-garnaal-en-perzik

... Kebabstokjes van Parmaham, garnaal en perzik - Hak de muntblaadjes in fijne stukjes en meng ze met de olijfolie. Maak de garnalen schoon zonder de staarten te verwijderen. Was en droog de perziken en snijd ze in partjes. Wikkel de perzik partjes in sneetjes Parmaham. Neem ...