Resultaten voor parelhoenfilets

Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/parelhoen-met-oesterzwammen-en-peterseliedressing

... Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing - Kleur de parelhoenfilets in de pan. Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C. Snij de oesterzwammen in reepjes en bak ze in dezelfde pan als de parelhoen. Plet het teentje look en voeg het toe. Rits het takje ...

Uit de keuken van Levine: Parelhoenfilet met honing en mosterd

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/06/parelhoenfilet-met-honing-en-mosterd.html

... Parelhoenfilet met honing en mosterd Parelhoenfilet met honing en mosterd Recept printen4 parelhoenfilets met vel en klein botje *zout en versgemalen peper4 eetlepels honing2 teentjes knoflook, fijn gehakt1 ½ eetlepel citroensap, vers geperst2 theelepels Dijon mosterd1 theelepel ...

Gordon Ramsay: parelhoen met erwten-slafricassee - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/parelhoen/gordon-ramsay-parelhoen-erwten-slafricassee

... sonen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtGevogelteFrans Ingrediënten 4 parelhoenfilets, met vel, ca. 130 g per stuk 1½ eetlepel olijfolie enkele takjes tijm voor de erwten-slafricassee 500 g doperwten (ontdooid indien uit de diepvries) enkele takjes tijm scheutje water of ...

Uit de keuken van Levine: juni 2009

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009_06_01_archive.html

... Parelhoenfilet met honing en mosterd Parelhoenfilet met honing en mosterd Recept printen4 parelhoenfilets met vel en klein botje *zout en versgemalen peper4 eetlepels honing2 teentjes knoflook, fijn gehakt1 ½ eetlepel citroensap, vers geperst2 theelepels Dijon mosterd1 theelepel ...

Aardappel- en parelhoenbeignets

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappel-en-parelhoenbeignets-met-oud-brugge

... n en Oud Brugge voor een heerlijk krokant korstje rond de aardappel-parelhoensatés. - Snijd de geschilde aardappelen en de parelhoenfilets in dobbelsteentjes van 2 cm op 2 cm.Voeg de koude groentebouillon toe en kruid met peper en zout.Klop de eieren en de melk. Meng met de bloem en roer tot een glad beslag. Voeg de geraspte kaas toe en men ...

Franse parelhoen opgevuld met waterkers | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/franse-parelhoen-opgevuld-met-waterkers

... ats het tussen twee vellen bakpapier. Bak in de oven op 165 °C gedurende 8 à 10 minuten. Leg het daarna op keukenpapier. Bak de parelhoenfilets in een pan, snij ze open en vul ze met het gehakt. Rol in plasticfolie en stoom gedurende 22 minuten. Bewaar op een koele plaats. Klop de room op, voeg er de mierikswortel, een beetje citroensap en zout aan toe. Snijd de opgerolde parelhoen in sneetjes en spuit de room met behulp van een spuitzak op de borden. Leg vervolgens de garnalen op de room. Voeg de gezeefde tomatengelei, be ...

Parelhoen met zwezeriken en herfstgarnituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/parelhoen-met-zwezeriken-en-herfstgarnituur

... van ongeveer 2 cm dik en deze krokant aanbakken. Laten afkoelen en omwikkelen met verse spinazieblaadjes. Verder verwerken in de parelhoenfilets zoals verder besproken. Crumble van peterselie: Hak wat peterselie fijn en meng dit met eenzelfde hoeveelheid paneermeel. Kruiden met een beetje peper en zout en in een oven van 100°C laten drogen voor ongeveer één uur. Uit de oven halen en laten afkoelen tot je aan het dresseren begint. Gelei van rodebietsap: Je kan tegenwoordig kant en klaar gekookte rode bietjes kopen. Laat dit uitlekken en vang het sap hiervan op. Meng er een soeplepel wijnazijn en een soeplepel kristalsuiker bij. Laat dit voor de helft inkoken en zet weg tot verder gebruik. Parelhoenfilets: Verwijder het ...

Jeroen Meus - Parelhoen ‘crosse & blackwell’ met gegrilde aardappel en augurk - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parelhoen-crosse-blackwell-met-gegrilde-aardappel-en-augurk

... n voor op 180 °C. Zet de ovenschaal eventueel al in de oven zodat ze wat opwarmt. Smelt een klontje boter in een pan. Kruid de parelhoenfilets met peper en zout. Schroei de filets rondom dicht in de boter. Leg ze in de verwarmde ovenschaal en laat ze ongeveer 6 minuten verder garen in de oven. Pel en snipper de sjalot. Stoof aan in de pan waarin de parelhoen gebakken werd. Blus met een scheut witte wijn en laat droogkoken. Doe er tijm en laurier bij. Doe de kippenbouillon (of wat water) en de pickles in de pan. Laat wat inkoken. Voeg er de room aan toe en kruid met peper en zout. Houd warm op een laag vuur. ...

Jeroen Meus - Parelhoen 'Kiev' met gebakken aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parelhoen-kiev-met-gebakken-aardappelen

... ote schaal. Meng panko en paneermeel in een tweede schaal. Smelt een klont boter in een grote pan. Snijd het vet en vel van de parelhoenfilets. Snijd ze met een scherp mes open en leg er een vel bakpapier op. Sla ze wat platter met een vleeshamer. Kruid de filets met peper en zout. Leg een laag duxelle op een helft. Doe er een laagje kruidenboter op en vouw de filets dicht. Haal de pakketjes door de eieren en dan door het panko/paneermeelmengsel. Bak de pakketjes rondom bruin in de pan. Laat ze 15 minuten verder garen in de oven bij de aardappelen. Afwerken en serveren Snijd de tomaten in plakken. Pel de sjalot en snijd hem in fijne reepjes. Snipper de bieslook. Meng de tomaten met de bieslook en de sjalotten. Doe er een scheutje olijfolie en wat appelazijn bij. Kruid met peper en zout. Serveer de gevulde parelhoen met geroosterde aardappelen en tomatensalade. ...