Resultaten voor panna cotta sos piet

Panna cotta van honing met vijgen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/panna-cotta-van-honing-met-vijgen

... met vijgen - Breng de room aan de kook samen met de honing.Week de gelatine in koud water knijp uit en los op in de room.Giet de panna cotta in potjes en laat opstijven in de koelkast.Verwarm de oven op 180°C. Snij de vijgen kruislings in en leg ze op bakpapie ...

Recept voor panna cotta | njam!

http://www.njam.tv/recepten/panna-cotta

... eistof. Laat afkoelen tot lauwwarm en spatel de halfopgeklopte room eronder. laat afkoelen: Vul de gewenste vorm met de vloeibare panna cotta en plaats in de vriezer. Haal de bevroren panna cotta uit de vorm. Leg de panna cotta op een bord en laat ontdooien in de koelkast. Ingrediënten 250 groom, vloeibaar 250 groom, half opgeklopt 75 gsuiker 8 ggelatine 1 vanillestokje ...

Panna cotta met koffie

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/panna-cotta-met-koffie

... panna cotta met koffie - panna cotta is een heerlijk Italiaans dessert dat je in verschillende smaken kan maken. Deze panna cotta met koffie is er een voor alle coffee lovers. - Week de gelatineblaadjes in koud water.Verhit in een kookpan de room samen met de oploskoffie ...

Panna cotta van witte chocolade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-van-witte-chocolade

... panna cotta van witte chocolade - Zoek je nog een lekker dessertje, maar heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Deze panna cotta met aardbeien en witte chocolade is niet veel werk. Breng de room aan de kook en los er 200 g chocolade en de geweekte gelatineblaadjes ...

Kabeljauw met peterselie panna cotta | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-peterselie-panna-cotta

... Kabeljauw met peterselie panna cotta - Kook de room op met de gehakte look en het citroensap. Voeg er de geweekte gelatine, de escargots en de peterselie bij. Laat opstijven in de koelkast. Snij de kabeljauw in 4 stukken, kruid met peper en zout, stoom gedurende 2 minuten. ...

Panna cotta van witte chocolade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-van-witte-chocolade-0

... es en laat ten minste 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd ondertussen partjes uit de sinaasappel en crush de speculaas om er de panna cotta mee af te werken. Ingrediënten 5 dl room 100 gr witte chocolade 6 gr gelatine 2 sinaasappels speculaas ...

Jeroen Meus - Chocolade panna cotta met chocoladecrumble - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocolade-panna-cotta-met-chocoladecrumble

... Chocolade panna cotta met chocoladecrumble - De echte Italiaanse dessertklassieker maar dan met chocolade. Jeroen maakt de panna cotta op een klassieke manier, maar voegt er een frisse toets van munt aan toe. Om het geheel wat krokanter te maken wordt de panna cotta ...

Panna cotta vanille en koffie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/panna-cotta/panna-cotta-vanille-koffie

... het vanillepoeder toe en draai het vuur uit zodra de room gaat borrelen.Verdeel het roommengsel in tweeën. Los voor de koffie panna cotta het koffiepoeder op in een beetje kokend water. Meng dan met de helft van de room.Giet de beide roommengsels in de vakjes van ijsblokjesbakken. Laat ze afkoelen en zet ze daarna minstens 2 uur in de koelkast.Schep de panna cotta op de lepels. Giet een sliertje vloeibare karamel over de vanille panna cotta. Strooi over de koffie panna cotta wat geschaafde cacaoboon. KookboekHet recept 'Panna cotta vanille en koffie' is afkomstig uit het kookboek... Amuse ItalianoLaura ZavanEen boek vol recepten voor heerlijke buffetten of verrassende Italiaanse hapjes met smake-lijke mozzarella, basilicum, paprika, aubergine, gezouten kappert ...

Panna cotta | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/panna-cotta

... eistof in de potjes. Laat minimum 3 uur in de koelkast opstijven. Zet het potje 10 seconden in warm water. Ga met het mes rond de panna cotta en ontvorm. Besprenkel met wat marsala of amaretto en serveer. Gebruik het PH vanillemolentje voor de afwerking. Ingrediënten 45 gr rietsuiker of kristalsuiker 1 vanillestok marsala 5 dl room met minimum 40% vetgehalte 1 th lepel vanille-extract 3 blaadjes gelatine van 3 gr ...

Salade met radijs en panna cotta van kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/salade-met-radijs-en-panna-cotta-van-kaas

... Salade met radijs en panna cotta van kaas - Was de radijzen goed en snij dunne plakjes van de helft van de radijzen. De rest laat je pekelen door de basispekel te verwarmen en over de radijzen te gieten. Je kan de radijzen best een tweetal uren laten pekelen. Maak de ...