Resultaten voor panna cotta met passievruchten

Panna cotta van honing met vijgen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/panna-cotta-van-honing-met-vijgen

... met vijgen - Breng de room aan de kook samen met de honing.Week de gelatine in koud water knijp uit en los op in de room.Giet de panna cotta in potjes en laat opstijven in de koelkast.Verwarm de oven op 180°C. Snij de vijgen kruislings in en leg ze op bakpapie ...

Panna cotta met caramel en vers fruit | VTM Koken

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/panna-cotta-met-caramel-en-vers-fruit

... panna cotta met caramel en vers fruit - Kook room samen met de suiker en vanillesuiker.  Week gelatineblaadjes in koud water en voeg ze bij de warme room.  Laat het geheel afkoelen en verdeel het dan over de glazen.  Maak een karamel met de suiker en het water. Als ...

Recept voor panna cotta | njam!

http://www.njam.tv/recepten/panna-cotta

... eistof. Laat afkoelen tot lauwwarm en spatel de halfopgeklopte room eronder. laat afkoelen: Vul de gewenste vorm met de vloeibare panna cotta en plaats in de vriezer. Haal de bevroren panna cotta uit de vorm. Leg de panna cotta op een bord en laat ontdooien in de koelkast. Ingrediënten 250 groom, vloeibaar 250 groom, half opgeklopt 75 gsuiker 8 ggelatine 1 vanillestokje ...

Panna cotta met koffie

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/panna-cotta-met-koffie

... panna cotta met koffie - panna cotta is een heerlijk Italiaans dessert dat je in verschillende smaken kan maken. Deze panna cotta met koffie is er een voor alle coffee lovers. - Week de gelatineblaadjes in koud water.Verhit in een kookpan de room samen met de oploskoffie ...

Panna cotta van witte chocolade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-van-witte-chocolade

... panna cotta van witte chocolade - Zoek je nog een lekker dessertje, maar heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Deze panna cotta met aardbeien en witte chocolade is niet veel werk. Breng de room aan de kook en los er 200 g chocolade en de geweekte gelatineblaadjes ...

Kabeljauw met peterselie panna cotta | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-peterselie-panna-cotta

... Kabeljauw met peterselie panna cotta - Kook de room op met de gehakte look en het citroensap. Voeg er de geweekte gelatine, de escargots en de peterselie bij. Laat opstijven in de koelkast. Snij de kabeljauw in 4 stukken, kruid met peper en zout, stoom gedurende 2 minuten. ...

Panna cotta van witte chocolade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-van-witte-chocolade-0

... es en laat ten minste 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd ondertussen partjes uit de sinaasappel en crush de speculaas om er de panna cotta mee af te werken. Ingrediënten 5 dl room 100 gr witte chocolade 6 gr gelatine 2 sinaasappels speculaas ...

Jeroen Meus - Chocolade panna cotta met chocoladecrumble - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocolade-panna-cotta-met-chocoladecrumble

... Chocolade panna cotta met chocoladecrumble - De echte Italiaanse dessertklassieker maar dan met chocolade. Jeroen maakt de panna cotta op een klassieke manier, maar voegt er een frisse toets van munt aan toe. Om het geheel wat krokanter te maken wordt de panna cotta ...

Jeroen Meus - Panna cotta met passievruchten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/panna-cotta-met-passievruchten

... eruit verdwijnen. 7. Knijp de geweekte gelatineblaadjes uit en los ze op in het warme mengsel. Roer met een garde. 8. Schenk het panna cottamengsel in een ruime mengbeker. Zet de (metalen) vormpjes op een schaaltje. Verdeel er de gekookte room in en plaats de schaal in de koelkast. Geef het roomdessert 3 tot 4 uur de tijd om af te koelen en op te stijven. 9. Breek de witte chocolade in stukken en smelt ze op een zacht vuur. Doe het bij voorkeur ‘au bain-marie’. 10. Strooi de gepofte rijst in de gesmolten chocolade en roer voorzichtig tot beide mooi gemengd zijn. 11. Leg een vel bakpapier of een bakmatje op een vlakke schaal. Giet het chocolademengsel erop en strijk het vlak met een pannenlikker. Zorg voor een laag die minder dan een centimeter dik ik. 12. Hak de pistachenoten grof en strooi ze over de chocolade. 13. Laat de ‘koek’ van witte chocolade afkoelen en opstijven. 14. Breng water aan de kook en schenk het in een pot of schaal. Hou de borden klaar. 15. Dompel elk potje met opgesteven panna cotta kort in het bad van heet water. Keer het potje om boven het dessertbord en laat de panna cotta eruit glijden. 16. Breek stukjes van de chocolade en plant zo’n stukje krokant bovenop elke panna cotta. 17. De rest van de chocolade is een heerlijk snoepje, of de gepaste zoetigheid vo ...

Panna cotta vanille en koffie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/panna-cotta/panna-cotta-vanille-koffie

... het vanillepoeder toe en draai het vuur uit zodra de room gaat borrelen.Verdeel het roommengsel in tweeën. Los voor de koffie panna cotta het koffiepoeder op in een beetje kokend water. Meng dan met de helft van de room.Giet de beide roommengsels in de vakjes van ijsblokjesbakken. Laat ze afkoelen en zet ze daarna minstens 2 uur in de koelkast.Schep de panna cotta op de lepels. Giet een sliertje vloeibare karamel over de vanille panna cotta. Strooi over de koffie panna cotta wat geschaafde cacaoboon. KookboekHet recept 'Panna cotta vanille en koffie' is afkomstig uit het kookboek... Amuse ItalianoLaura ZavanEen boek vol recepten voor heerlijke buffetten of verrassende Italiaanse hapjes met smake-lijke mozzarella, basilicum, paprika, aubergine, gezouten kappert ...