Resultaten voor pan con tomate

Pan con tomate | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/pan-con-tomate

... pan con tomate - Snijd de lookknol in 2 en grill beide zijden.Snijd de tomaat in 2. Snij het brood en gril het op de BBQ Besmeer de broodjes met de look en de tomaat. Overstrooi eventueel met wat grof zout en gehakte basilicum Ingrediënten 4 stukken brood olijfolie ...

Spaanse pan con tomate - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/witbrood/spaanse-pan-con-tomate

... Spaanse pan con tomate 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 12 waarderingen LunchgerechtVisSpaans Ingrediënten 2 flinke sneden van een wit vloerbrood 3 tomaten 2 eetlepels peterselie, fijngehakt 3 eetlepels (Spaanse) olijfolie ...

Pastis Special | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/pastis-special

... Pastis Special - Perroquet = pernod met munt tomate = pernod met grenadine Mauresque = pernod met orgeat (een zoete siroop op basis van amandelen, suiker en orange-flower water) Ingrediënten Pernod grenadine munt orgeat ...

Tapas | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tapas

... jfolie. De aardappelen gaan in een oven van 200° tot ze goudbruin kleuren. Snij de ui en laat samen met de look aanstoven in een pan met olijfolie. Voeg er het paprika –en cayennepoeder aan toe en laat mee fruiten. Blus met de azijn en suiker, kruid met een snuifje zout. Roer regelmatig om. Doe er de gepelde tomaten bij en laat alles garen. Mix tenslotte de saus met een staafmixer en serveer over de aardappelen. Tip: als je niet van pikant houdt, gebruik je best wat minder cayennepoeder. Voor de g ...

Churros uit de oven - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/churros-uit-de-oven/

... urros gegeten? Ineens zie ik ze op allerlei marktjes voorbijkomen! Deze zoete stengels die worden gedoopt in chocolade komen uit Spanje. Daar heb ik er dan ook menigeen gegeten. Alhoewel, toen ik in Sevilla studeerde, wist ik niet dat churros iets is dat men typisch 's ochtends at. Dus wij gingen 's middags o ...

Jeroen Meus - Gevulde groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-groenten

... in een ovenschaal. 9. Pel de sjalot, snij ze middendoor en snipper ze zeer fijn. 10. Verhit een scheutje olijfolie in een kleine pan en stoof de sjalotsnippers glazig. 11. Hak het vruchtvlees van de courgette fijn en laat dit meestoven met de stukjes sjalot. Roer af en toe eens in de pan. Giet de gestoofde groentjes na een paar minuten in een mengschaal. 12. Hak de olijven en de zongedroogde tomaten fijn. Doe ze in de mengschaal, samen met het gehakt. 13. Spoel de basilicum, rol de blaadjes op tot een soort van ‘sigaar’ en snipper ze fijn. Voeg het kruid toe aan het gehaktmengsel. 14. Rasp de Parmezaanse kaas erbij. Voeg een beetje peper van de molen toe en een snuifje Provencaalse kruiden. 15. Was je handen en kneed het gehakt en alle smaakmakers tot een egaal mengsel. Voeg vervolgens het ei toe en meng verder. 16. Voeg wat paneermeel toe en kneed tot je een zacht vleesmengsel hebt. (Het moet niet zo stevig zijn als het mengsel dat nodig is om er balletjes van te rollen.) 17. Vul de groenten met het gehaktmengsel. Laat de vleesvulling tot boven de rand komen. 18. Verwarm de oven voor op 180°C.  Zet de hoedjes op de gevulde groenten en plaats de paprika in een apart ovenschaaltje. (De paprika is groter en bevat meer vulling. De gaartijd duurt langer.) 19. Plaats eerst de paprika in de oven. 20. 15 minuten later mogen de andere groenten erbij.  De gaartijd voor een gevulde paprika is ongeveer 40 minuten. De gaartijd voor de gevulde tomaten en courgettes bedraagt zo’n 25 minuten. 21. Serveer iedereen z’n favoriete gevulde groente(n), samen met een schep rijst. Wie behoefte heeft aan saus kan er een eenvoudige tomatensaus bij lepelen. 22. Pel de sjalot en snipper ze zeer fijn.  Verhit een scheutje olijfolie in een stoofpot op een matig vuur. 23. Stoof de snippers sjalot kort in de hete olie. Laat de stukjes niet kleuren. 24. Giet de rijst in de pot en roer. Laat de rijst kort me ...