Resultaten voor ovenschotel met gehakt en aubergine

Aubergine met gehakt uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/boursin/aubergine-gehakt-oven

... aubergine met gehakt uit de oven 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 14 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 2 aubergines 4 eetlepels olijfolie 400 g gehakt 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden 2 vle ...

Griekse moussaka | Traditioneel recept! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/griekse-moussaka-uit-de-oven/

... Moussaka Moussaka is een Griekse ovenschotel met aubergine, aardappel, tomatensaus én bechamelsaus.  Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Giet een scheutje olie in een grote pan en bak de ui en knoflook op zacht vuur. Na ongeveer 5 minuten voeg je het gehakt ...

Ovenschotel met gehakt en rösti | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/ovenschotel-met-gehakt-en-rosti/

... ovenschotel met gehakt en rösti Wil je snel een maaltijd op tafel zetten? Maak dan deze ovenschotel met gehakt en rosti! Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng het gehakt op smaak met zout, peper, peterselie en paprikapoeder. Bak het gehakt rul in ongeveer 4-5 minuten ...

Recepten - Moussaka

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Moussaka_2

... ppelen. Bak het gehakt. Was de tomate ...

Moussaka | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/moussaka

... over het gehakt, meng het goed en laat ongeveer 10 minuten inkoken. Opbouw van de moussaka: Start met de aubergine onderaan in de ovenschotel. Daarna leg je een laagje gehakt/tomatensaus. Daarna een laagje courgetten en aubergines (leg de courgette dwars op de richting van de aubergines). Daarna opnieuw een laagje gehakt/tomatensaus. Herhaal dit tot de ovenschotel vol is. Giet er een iets vloeibaardere bechamelsaus over. Voeg bij dit alles nog een laagje gemalen kaas en een paar blokjes fetakaas aan toe. Zet de moussaka in een voorverwarmde oven van 200 graden gedurende 20 à 30 minuten. Ingrediënten 400 gr gehakt 2 courgetten 1 sjalot 1 teentje look 2 aubergines olijfolie 1 el tomatenpuree 6 tomaten een lopende bechamelsaus feta ...

Italiaanse ovenschotel met macaroni | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/italiaanse-ovenschotel-met-macaroni/

... Italiaanse ovenschotel met macaroni Maak eens een Italiaanse ovenschotel met macaroni, kipballetjes, aubergine en courgette. Makkelijk, lekker en in 15-20 minuutjes in de oven. Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het velletje van de kipworstjes. Vorm met je handen ongeveer ...

Ovenschotel met aardappelen en gehakt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ovenschotel-met-aardappelen-en-gehakt

... ovenschotel met aardappelen en gehakt - Op zoek naar een makkelijke ovenschotel waar weinig werk aan is? Ziehier, de ovenschotel met aardappelen en gehakt. Een heerlijke maaltijd voor op een koude dag.   - Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water.Bak ...

Aardappellasagne met lamsgehakt, aubergine en erwtjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappellasagne-met-lamsgehakt-aubergine-en-erwtjes

... aag aubergines erwtjes en een laag gehakt.Maak de lagen verder tot alles opgebruikt is en eindig met een laag aubergines.Bedek de ovenschotel met aluminiumfolie en bak 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 ° C.Rasp ondertussen de kaas fijn.Haal de folie van de ovenschotel en strooi er de kaas over. Zet de schotel onder de grill totdat de kaas gesmolten en goudbruin is. ...

Pasta-ovenschotel met gehakt | lekker basisrecept! - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/pasta-ovenschotel-met-gehakt/

... Pasta ovenschotel met gehakt Op zoek naar een simpel recept met pasta en gehakt? Deze pasta-ovenschotel met gehakt en tomaat ga je zeker lekker vinden! Verwarm je oven voor op 200 graden. Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Snijd de ...

Aubergine parmigiani | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aubergine-parmigiani

... noeg olijfolie in de pan is zodat de aubergine de olijfolie opslorpt. Laat ze mooi zacht bakken. Leg de aubergines onderaan in de ovenschotel. Kruiden met peper en zout. Warm de tomatensaus op in een potje en smeer rijkelijk over de aubergines. Snij de mozzarella in schijfjes en schik ze over de saus. Maak mooie torentjes. Strooi er nu de poederparmezaan en de Italiaanse kruiden over. Zet in een ...