Resultaten voor ovenschotel gehakt met aubergines

Recept voor Gevulde aubergines met kruidig gehakt en Comté | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gevulde-aubergines-met-kruidig-gehakt-en-comte/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 45 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 800 g gemengd gehakt Toevoegen 40 g Solo Toevoegen 1 ui, gesnipperd Toevoegen 1 ei Toevoegen ...

Moussaka | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/moussaka

... over het gehakt, meng het goed en laat ongeveer 10 minuten inkoken. Opbouw van de moussaka: Start met de aubergine onderaan in de ovenschotel. Daarna leg je een laagje gehakt/tomatensaus. Daarna een laagje courgetten en aubergines (leg de courgette dwars op de richting van de aubergines). Daarna opnieuw een laagje gehakt/tomatensaus. Herhaal dit tot de ovenschotel vol is. Giet er een iets vloeibaardere bechamelsaus over. Voeg bij dit alles nog een laagje gemalen kaas en een paar blokjes fetakaas aan toe. Zet de moussaka in een voorverwarmde oven van 200 graden gedurende 20 à 30 minuten. Ingrediënten 400 gr gehakt 2 courgetten 1 sjalot 1 teentje look 2 aubergines olijfolie 1 el tomatenpuree 6 tomaten een lopende bechamelsaus feta ...

Aubergines met Parmezaan, mozzarella en tomatensaus onder de grill | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aubergines-met-parmezaan-mozzarella-en-tomatensaus-onder-de-grill

... in dunne schijfjes en grill ze gaar in olijfolie. Schik de saus, mozzarella, parmezaan, aubergines en basilicum in laagjes in een ovenschotel. Zet dit vervolgens onder de grill in de oven gedurende 5 minuten tot de kaas mooi gesmolten is. Ingrediënten parmezaanse kaas 2 bolletjes mozzarella 2 aubergines tomatensaus (vers of uit de winkel) basilicum pomodori ...

Aardappellasagne met lamsgehakt, aubergine en erwtjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappellasagne-met-lamsgehakt-aubergine-en-erwtjes

... aag aubergines erwtjes en een laag gehakt.Maak de lagen verder tot alles opgebruikt is en eindig met een laag aubergines.Bedek de ovenschotel met aluminiumfolie en bak 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 ° C.Rasp ondertussen de kaas fijn.Haal de folie van de ovenschotel en strooi er de kaas over. Zet de schotel onder de grill totdat de kaas gesmolten en goudbruin is. ...

Recepten - Moussaka

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Moussaka

... uutjes door. Blus dan met de rode wijn en laat 20 minuten heel rustig sudderen. Schik een laagje aardappelen en aubergines in een ovenschotel. Bedek met een laagje gehakt. Herhaal dit nog eens. Maak een bechamelsaus en werk die af met de eierdooier. Giet de saus over de bereiding en strooi er de kaas overheen. Bak 20 tot 25 minuten in een oven op 180°C.    Recept: Geert Van Der Bruggen ...

Ovenschotel met gehakt en rösti | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/ovenschotel-met-gehakt-en-rosti/

... ovenschotel met gehakt en rösti Wil je snel een maaltijd op tafel zetten? Maak dan deze ovenschotel met gehakt en rosti! Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng het gehakt op smaak met zout, peper, peterselie en paprikapoeder. Bak het gehakt rul in ongeveer 4-5 minuten ...

Ovenschotel met aardappelen en gehakt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ovenschotel-met-aardappelen-en-gehakt

... ovenschotel met aardappelen en gehakt - Op zoek naar een makkelijke ovenschotel waar weinig werk aan is? Ziehier, de ovenschotel met aardappelen en gehakt. Een heerlijke maaltijd voor op een koude dag.   - Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water.Bak ...

Recept voor griekse moussaka | njam!

http://www.njam.tv/recepten/griekse-moussaka

... chamelsaus met peper en nootmuskaat en voeg er 2 handenvol versgeraspte kaas aan toe. werk af: Giet een bodempje olijfolie in een ovenschotel. Leg de aardappelschijfjes op de bodem van de schotel en kruid met wat peper. Zorg ervoor dat je de volledige schotel bedekt. Leg een laag aubergines op de aardappelen. Schep het gehakt over de aubergines en giet de bechamel erover. Meng een handvol versgeraspte kaas onder de andere kaas en bedek de moussaka ermee. Strooi er wat oregano over. bak af: Bak de moussaka een uur in een voorverwarmde oven van 200°. Ingrediënten voor 8 personen 1 kggemengd gehakt of lamsgehakt 1 kggrote aardappelen 2 aubergines 3 sjalotjes 1 teentje look 1 lpassata (gezeefde tomatenpulp) 50 gboter 50 gbloem 1 lmelk 300 gkefalograviera, rigatello of Parmezaanse kaas 250 ggeraspte kaas om te gratineren (bv. Emmental) olijfolie - peper - zout - nootmuskaat - oregano ...

Gevulde aubergine met tomaat en spaghettini - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/gevulde-aubergine-tomaat-spaghettini

... Gevulde aubergine met tomaat en spaghettini 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 9 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 2 grote aubergines 50 g boter 200 g gehakt 1 pakje Honig Mix voor Macaroni en Spaghetti 2 tomaten, ...

Aubergine parmigiani | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aubergine-parmigiani

... noeg olijfolie in de pan is zodat de aubergine de olijfolie opslorpt. Laat ze mooi zacht bakken. Leg de aubergines onderaan in de ovenschotel. Kruiden met peper en zout. Warm de tomatensaus op in een potje en smeer rijkelijk over de aubergines. Snij de mozzarella in schijfjes en schik ze over de saus. Maak mooie torentjes. Strooi er nu de poederparmezaan en de Italiaanse kruiden over. Zet in een ...