Resultaten voor opgevulde kalkoen van jeroen meus rond kerstmis

Jeroen Meus - Opgevulde sardientjes met linzensalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/opgevulde-sardientjes-met-linzensalade

... opgevulde sardientjes met linzensalade - Deze heerlijke manier om sardines te bereiden leerde Jeroen op vakantie kennen. De linzensalade met jonge spinazie maakt het helemaal af. - De voorbereiding Laat de linzen een nacht weken in koud water. De linzen ...

Jeroen Meus - Opgevulde kippenbout met dadels en amandel, gebakken wortelen en curryrijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/opgevulde-kippenbout-met-dadels-en-amandel-gebakken-wortelen-en-curryrijst

... opgevulde kippenbout met dadels en amandel, gebakken wortelen en curryrijst - Een originele manier om je kippenbouten wat extra punch te geven. Dit recept vergt wat techniek, maar het resultaat mag er zeker wezen! De vulling met dadel en amandel past wonderlijk goed bij ...

Jeroen Meus - Stoofpot van kalkoen met peer en roquefort, kroketten en witloofsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-kalkoen-met-peer-en-roquefort-kroketten-en-witloofsla

... Stoofpot van kalkoen met peer en roquefort, kroketten en witloofsla - Zondagse kost kan eigenlijk op eender welke dag van de week, als het maar lekker is! En dat is ook deze stoofpot met kalkoen, peer en roquefort zonder enige twijfel. Serveer er een fris slaatje met witloof ...

Jeroen Meus - Stoofpot van kalkoen met Oude Geuze - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-kalkoen-met-oude-geuze

... Stoofpot van kalkoen met Oude Geuze - Er wordt nog eens goede oude, degelijke Dagelijkse kost gekookt, en nog wel met Oude Geuze! Niet voor niets een echt oerbier en de fantastische basis voor deze stoofpot met kalkoen. jeroen serveert er worteltjes en kroketten bij. - ...

Opgevulde tomaatjes met Maredsous | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/opgevulde-tomaatjes-met-maredsous

... opgevulde tomaatjes met Maredsous - Was de kerstomaatjes en snij ze in twee. Haal voorzichtig het vruchtvlees uit de kerstomaatjes met een klein lepeltje. Vul de kerstomaatjes met Maredsous® Dubbelroom. Leg dan met behulp van een vorkje de lompeitjes erop. Vergeet je ...

Jeroen Meus - Cordon Bleu van kalkoen met witloof en denappeltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cordon-bleu-van-kalkoen-met-witloof-en-denappeltjes

... Cordon Bleu van kalkoen met witloof en denappeltjes - Een cordon bleu van kalkoen, ham en kippengehakt met witloofsalade en kroketjes of denappeltjes: dat is echte dagelijkse kost zoals we het graag eten. - 0. Verwarm de oven voor tot 180 °C. 1. Leg een groot vel h ...

Jeroen Meus - Club sandwich met kalkoen en tonijnsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/club-sandwich-met-kalkoen-en-tonijnsaus

... Club sandwich met kalkoen en tonijnsaus - Dit valt echt wel onder de noemer ‘superbroodje’ met gegrilde kalkoen, tonijnsaus en salsa van zoete puntpaprika en zoetzure augurk. Tonijnsaus of tonijnmayonaise maak je met tonijn uit blik die je door een mayonaise ...

Jeroen Meus - Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-ciabatta-met-kalkoen-pesto-van-tuinkers-en-waldorfsalade

... Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Deze gevulde broodjes zijn perfect om in de koelbox mee te nemen naar het strand. Je holt een ciabattabrood uit en vult het met gegrilde kalkoen, pesto en een lekkere variant van een Waldorfsalade. - Verwarm ...

Jeroen Meus - Kalkoen ‘fine champagne’ met verse kroketten en wintergroenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalkoen-fine-champagne-met-verse-kroketten-en-wintergroenten

... kalkoen ‘fine champagne’ met verse kroketten en wintergroenten - kalkoen is een absolute klassieker op elke kersttafel. In plaats van hem te vullen met gehakt, maakt Jeroen een saus met gehaktballetjes. Uiteraard geeft hij er appeltjes gevuld met veenbessen, ...

Opgevulde citroenen met citroengranité | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/opgevulde-citroenen-met-citroengranite

... opgevulde citroenen met citroengranité - Het lievelingsgerecht van Laura Tesoro. Het tweede lievelingsgerecht van Laura zijn gevulde citroenen met citroenijs. Ideaal bij warm weer.Zelf de pizza's maken? Hier vind je het recept. Voor het dessertje: snij een uiteinde van ...