Resultaten voor opgevulde avocados

Opgevulde tomaatjes met Maredsous | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/opgevulde-tomaatjes-met-maredsous

... opgevulde tomaatjes met Maredsous - Was de kerstomaatjes en snij ze in twee. Haal voorzichtig het vruchtvlees uit de kerstomaatjes met een klein lepeltje. Vul de kerstomaatjes met Maredsous® Dubbelroom. Leg dan met behulp van een vorkje de lompeitjes erop. Vergeet je ...

Gevulde aardappel met brugge broodje apero

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/opgevulde-aardappel-met-brugge-broodje-apero

... opgevulde aardappel met Brugge Broodje Apero - opgevulde aardappel met Brugge Broodje Apero - De aardappelen goed wassen halveren en uithollen.De holle aardappelen gedurende 10 minuten in kokend water leggen en daarna laten uitlekken.De Brugge Broodje Apero-kaas in kleine ...

Opgevulde citroenen met citroengranité | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/opgevulde-citroenen-met-citroengranite

... opgevulde citroenen met citroengranité - Het lievelingsgerecht van Laura Tesoro. Het tweede lievelingsgerecht van Laura zijn gevulde citroenen met citroenijs. Ideaal bij warm weer.Zelf de pizza's maken? Hier vind je het recept. Voor het dessertje: snij een uiteinde van ...

Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/opgevulde-kipfilets-met-champignons-en-foie-gras

... opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras - Sneden brood onderdompelen in 4 el melk. Morieltjes onderdompelen in water en spoelen (meerdere keren). Drogen op keukenpapier. De gekookte ham fijn mixen Pistache grof hakken. Foie diepvriezen en in kleine stukjes snijden. ...

Recept voor Cannelloni van gemarineerde zalm met zure appel en avocado | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/cannelloni-van-gemarineerde-zalm-met-zure-appel-en-avocado/

... Menugang: Aperitiefhapje Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 12 personen 10 g gedroogde roze bessen Toevoegen 1 dl slagroom Toevoegen 200 g appels Granny Smith Toevoegen ...

Jeroen Meus - Opgevulde sardientjes met linzensalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/opgevulde-sardientjes-met-linzensalade

... opgevulde sardientjes met linzensalade - Deze heerlijke manier om sardines te bereiden leerde Jeroen op vakantie kennen. De linzensalade met jonge spinazie maakt het helemaal af. - De voorbereiding Laat de linzen een nacht weken in koud water. De linzen ...

Jeroen Meus - Opgevulde kippenbout met dadels en amandel, gebakken wortelen en curryrijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/opgevulde-kippenbout-met-dadels-en-amandel-gebakken-wortelen-en-curryrijst

... opgevulde kippenbout met dadels en amandel, gebakken wortelen en curryrijst - Een originele manier om je kippenbouten wat extra punch te geven. Dit recept vergt wat techniek, maar het resultaat mag er zeker wezen! De vulling met dadel en amandel past wonderlijk goed bij ...

Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/platbrood-met-zaatar-en-gevulde-butternut-met-feta-en-granaatappel

... een antikleefpan op tot die superheet is. Bak het brood tot het licht gekleurd is. Draai om en bak nog een beetje verder. Voor de opgevulde butternut: Snij de pompoen overlangs in twee en lepel er de pitjes uit. Maak inkepingen in de pompoen zodat hij beter kan garen. Wrijf de pompoenhelften in met kruidenolie. Meng hiervoor olijfolie, peper, curry, een fijngesneden teentje look en zout. Plaats 25 minuten in een voorverwarme oven van 200 graden Celsius. Snij de granaatappel en haal de pitjes er uit.  Snij de blaadjes van de dragon grof. Verkruimel de feta. Breng een grote pot met water aan de kook. Kook de tarwe gaar, giet af en spoel. Meng de tarwe met feta, dragon, granaatappelpitjes, sap van een citroen, peper, zout en de arachideolie. Kruid met chilivlokken naar smaak.  Haal de butternut uit de oven en leg hem op een bord. Lepel de tarwesalade er over.  Serveer samen met het platbrood en de yoghurtdip. Ingrediënten Voor het brood 500 g tarwebloem (+ extra) 300 ml lauw water ...

Gevulde paaseieren met banaan en advocaatroom | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-paaseieren-met-banaan-en-advocaatroom

... Gevulde paaseieren met banaan en advocaatroom - Goed Weekend met Cath Luyten. Speciaal voor Cath en Pasen maakt Sofie opgevulde eieren. Chocolade eieren met advocaat, banaan en room. Dat kan niet slecht zijn! Doe het merg van een vanillestok bij de room. Klop de room op ...

Gevulde witloofrolletjes met appel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-witloofrolletjes-met-appel

... om dit straks op te rollen.Schep een deel van de vulling op de blaadjes en rol op tot een rolletje. Zo bekom je als het ware een opgevulde witloofkrop. ...