Resultaten voor onglet provenciale

Jeroen Meus - Onglet met Griekse salsa en feta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/onglet-met-griekse-salsa-en-feta

... nglet met Griekse salsa en feta - Jeroen serveert zijn favoriete stuk rundvlees deze keer als carpaccio. Bovenop de fijne plakjes onglet serveert hij een Griekse salsa van komkommer, tomaat en paprika, afgewerkt met een pittige fetadressing. - Steek de barbecue aan.Kruid ...

Griekse onglet met Francinelle aardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/griekse-onglet-met-francinelle-aardappelen

... Griekse onglet met Francinelle aardappelen - Onglet: De onglet uitleggen en op kamertemperatuur laten komen. Insmeren met (Griekse) olijfolie en royaal kruiden met komijnpoeder, oregano, tijm, gesnipperde, gedroogde laurier, peper en zout. De onglet saignant bakken. ...

Jeroen Meus - Gebakken onglet met speksaus en spruitenstoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-onglet-met-speksaus-en-spruitenstoemp

... Gebakken onglet met speksaus en spruitenstoemp - De onglet of longhaas is Jeroens favoriete stuk vlees. Het is een spier die de longen laat bewegen en dus weinig heeft moeten werken. In elk rund zit één onglet van ongeveer 1 kilogram. Het is dus niet altijd verkrijgbaar ...

Onglet met sjalotjes, bearnaise en aardappeljulienne

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebakken-onglet-met-sjalotjes-lichte-bearnaise-en-aardappeljulienne

... Gebakken onglet met sjalotjes, lichte bearnaise en aardappeljulienne - Gebakken onglet met sjalotjes, lichte bearnaise en aardappeljulienne - Snijd de uien en de aardappelen in flinterdunne plakjes. Snijd de aardappelen vervolgens ‘à la julienne’ (fijne ...

Recept voor onglet à l' échalotte | njam!

http://www.njam.tv/recepten/onglet-l-echalotte

... kalfsfond en laat 20 minuten verder garen in de oven. Werk de saus af door er een klontje boter door te roeren. serveren: Haal de onglet uit de oven en snijd in stukjes. Serveer met de saus en kroketjes. Ingrediënten voor 4 personen 1 onglet, ontvliest (ca. 800g) 600 gsjalotten 1 fles stevige rode wijn 1 mespkaneel 2 kruidnagels 1 mespchilipoeder 1 mespgemalen komijn 150 guienconfit 1 klvloeibare honing 100 mlkalfsfond roomboter versgemalen zwarte peper - zout - nootmuskaat ...

Onglet, peperroomsaus met dragon, peper-dragonmayonaise, gemarineerde courgette en rijstnoedels | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/onglet-peperroomsaus-met-dragon-peper-dragonmayonaise

... op keukenpapier en bestrooi nadien met grof zout en citroenrasp Voor het vlees: verwarm boter en olijfolie in een pan, schroei de onglet dicht aan beide kanten (maximum 2 à 3 minuten). Haal het vlees uit de pan halen en laat even rusten alvorens het aan te snijden De Afwerking: schik de gemarineerde courgette dakpansgewijs aan één zijde van het bord en trek er een streep van peper-dragonmayonaise naast. Leg bovenop de mayonaise de gefrituurde rijstnoedels. Leg de aangesneden onglet eveneens dakpansgewijs naast de courgette en lepel de peperroomsaus met dragon over het vlees. Werk af met wat fijngehakte dragon en citroenrasp Ingrediënten 2 stukken onglet (180 gr per stuk) 1 courgette 1 citroen olijfolie sushi azijn peper en zout 2 handen vol rijstnoedels Voor de peper-dragonmayonaise 2 eierdooiers het sap van een citroen 2 th lepels mosterd maiskiem-olie peper en zout verse dragon Voor de peperroomsaus met dragon bruine fond room 2 th lepels zachte groene peperkorrels 2 el verse dragon ...

Jeroen Meus - Onglet met Provençaalse saus en aardappelwedges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/onglet-met-provencaalse-saus-en-aardappelwedges

... onglet met Provençaalse saus en aardappelwedges - Onglet, longhaas of kraaibiefstuk is volgens Jeroen het lekkerste stukje van de koe. Het komt uit het middenrif, net boven de bil. Een tip: serveer het met een Provençaalse saus en aardappelwedges. - onglet met Pr ...

Jeroen Meus - Gebakken onglet met roquefortsaus en pommes paille - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-onglet-met-roquefortsaus-en-pommes-paille

... Gebakken onglet met roquefortsaus en pommes paille - onglet (in het Nederlands ‘longhaas’) is Jeroens favoriete stuk rundvlees. Het is een binnenspier die vastzit aan het middenrif en door het rund niet veel gebruikt wordt. Omdat elke koe maar één onglet ...

Jeroen Meus - Onglet à l'échalotte met waterkers en pommes allumettes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/onglet-a-lechalotte-met-waterkers-en-pommes-allumettes

... onglet à l'échalotte met waterkers en pommes allumettes - Wat een stevige mondvol Frans, 'onglet à l'échalotte'! Deze klassieker is een uitdaging voor taalkenners, want er bestaat nog geen smakelijke Nederlandstalige naam voor. Hier en daar kan je wel ...

Jeroen Meus - Tataki van onglet met noedels en shiitake - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tataki-van-onglet-met-noedels-en-shiitake

... Tataki van onglet met noedels en shiitake - Een lekker sappig, kort gebakken stukje rundvlees tjokvol smaak. Dat is waar Jeroen een zalige kom dampende sobanoedels met shiitake, aspergetips en sojaboontjes bij serveert. Ideaal als snel avondmaal of als lichte lunch. ...