Resultaten voor oesters

Oesters met kaviaar | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-met-kaviaar

... oesters met kaviaar - Maak de oesters open en vang het sap en de oesters op in een pannetje. Voeg de gehakte sjalot toe en maak lauw. Haal de oesters uit het sap en leg ze terug in de schelpen. Schik deze op een bord. Werk de vinaigrette af met de champagne-azijn en laat ...

Oesters en kaviaar (beurre champagne) | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-en-kaviaar-beurre-champagne

... oesters en kaviaar (beurre champagne) - Open de oesters, vang het sap op en maak ze los van de schelp. Giet het oestersap en de champagne samen en voeg er de gehakte sjalot bij. Warm de oesters in deze jus op. Opgepast maak ze enkel lauw! Leg de oesters terug in de schelp ...

Gegratineerde oesters met champagne | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gegratineerde-oesters-0

... Gegratineerde oesters met champagne - Open de oesters, vang het sap op en breng het in een pannetje aan de kook. Giet de champagne erbij (per dl oestersap een dl champagne) Doe er de sjalot bij en laat inkoken tot de helft. Laat afkoelen tot het lauw is. Doe de eierdooiers ...

Oesters met kaviaar | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-met-kaviaar-0

... oesters met kaviaar - Open de oesters en vang het sap op in een pannetje. Voeg er de gehakte sjalot aan toe, de witte wijn en de champagne-azijn, laat opkoken. Warm de oesters heel even op in de saus. Schik de schelpen op een bord. Haal de lauwe oesters uit het sap en ...

Feesttip: oesters met kaviaar | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/feesttip-oesters-met-kaviaar

... Bereiding Open de oesters en vang het sap op in een pannetje. Voeg er de gehakte sjalot aan toe, de witte wijn en de champagne-azijn, laat opkoken. Warm de oesters heel even op in de saus. Schik de schelpen op een bord. Haal de lauwe oesters uit het sap en leg ze terug ...

Recept voor gebakken oesters met gembersiroop en bieslook | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-oesters-met-gembersiroop-en-bieslook

... bereiden: Maak de oesters open en haal ze uit hun schelp. Vang het sap op en zet even opzij. Kook de gembersiroop en azijn kort op. Leg de oesters heel even in de warme siroop en verdeel ze over de bordjes. Doe het oestersap bij de siroop, roer om en verdeel over de ...

Oesters met kaviaarroom | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-met-kaviaarroom

... oesters met kaviaarroom - Open de oesters, maak ze los, schik ze op een ovenplaat. Hou ze recht door middel van grof zout of zeewier zodat ze hun sap niet verliezen. Zet de oesters gedurende 5 minuten in een oven van 180°C. Meng de zure room met de azijn, kaviaar en ...

Recept voor Carpaccio van zwaardvis met oesters en passievrucht | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/dungesneden-zwaardvis-met-oesters-en-passievrucht/

... t Bereidingstijd: 15 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 oesters Toevoegen 1 passievrucht Toevoegen 2 el sojaolie Toevoegen 120 g zwaardvisfilet Toevoegen grof zeezout Toevoegen peper Toevoegen ...

Oesters met honing, limoen, gember en pepperoni | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-met-honing-limoen-gember-en-pepperoni

... oesters met honing, limoen, gember en pepperoni - Haal de oesters uit de schelp en vang het sap op. Kook het sap samen met de witte wijn,de sjalot, de look, het limoensap en de honing op. Pocheer de oesters 20 seconden in het sap en haal ze er uit. Laat het sap voor de ...

Oesters op Oostendse wijze - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-op-oostendse-wijze

... e wijze By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: champagne oesters Directions: 1. Open de oesters en maak het vlees los. Vang het sap op. Kook de champagne samen met de azijn, de sjalot en het oestersap in tot de helft. W ...