Resultaten voor neutrale olie

Hapje: gefrituurde scampi met chilisaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hapje-gefrituurde-scampi-met-chilisaus

... meel. Ontdooi en pel de scampi. Dep droog. Kruid met peper en zout. Haal door de bloem, ei en tenslotte de panko. Verhit een laag neutrale olie in een pan. Frituur de scampi in de hete olie. Draai ze om na 2 minuten. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met chilisaus. Ingrediënten 15 scampi 100 g panko 3 eieren 100 g bloem neutrale olie bv. arachideolie peper zout chilisaus ...

Jeroen Meus - Steenbolkschnitzels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steenbolkschnitzels

... met peper en zout. 8. Doe de bloem en de panko in een schaal. 9. Splits de eieren en klop de eiwitten los met een klein scheutje neutrale olie. Bewaar 2 eierdooiers. Gebruik de andere 2 eierdooiers in een andere bereiding. 10. Haal de vis eerst door de bloem, dan door het eiwit en tenslotte door de panko. 11. Verhit een bodem neutrale olie met een klontje boter in een pan. Bak de steenbolk goudbruin en krokant in de olie. Laat de vis even uitlekken op keukenpapier. 12. Plet de aardappelen met een klont boter. 13. Roer de peterselie en 2 eierdooiers door de stoemp. 14. Serveer de vis met de peterseliestoemp en een kwartje citroen. ...

Kinderpannenkoeken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kinderpannenkoeken

...  pannenkoekenbeslag. Meng de helft van het beslag met het cacaopoeder. Wrijf een antikleefpan in met keukenpapier met een beetje neutrale olie.  Spuit bruin beslag in de pan volgens het figuurtje dat je zelf wil bv. de contouren van een smiley of hartje. Bak tot het wat droger is. Vul de vorm ...

Lekkers uit de microgolfoven: mugcake met chocolade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lekkers-uit-de-microgolfoven-mugcake-met-chocolade

... op. Lekker met een bolletje ijs. Ingrediënten 3 el zelfrijzende bloem 3 el suiker 2 el cacao 3 el chocolade in stukjes 1 ei 3 el neutrale olie 3 el melk ...

Boekweit blini’s met haring, komkommer en aardappelsalade | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/boekweit-blinis-met-haring-komkommer-en-aardappelsalade

... lade. Kruid de salade met peper en zout. Verfris met wat zeste en sap van een halve citroen. Hak dille fijn. Meng de dille en wat neutrale olie onder de salade.  Het beslag voor de blini's is ondertussen klaar. Verhit een pan en vet ze in met wat keukenpapier en een beetje olie. Voeg een eetlepel beslag toe. Draai om wanneer de bovenkant begint op te drogen. Bak nog even verder en haal uit de pan. Bak zo al het beslag op. Leg ze niet op elkaar! Snij de haring in stukjes, iets kleiner dan de blini’s. Leg een stukje haring op de blini en lepel er aardappelsalade bij. Werk af met een beetje zure room en dille. Voor de kinderpannenkoeken: maak pannenkoekenbeslag. Meng de helft van het beslag met het cacaopoeder. Wrijf een antikleefpan in met keukenpapier met een beetje neutrale olie.  Spuit bruin beslag in de pan volgens het figuurtje dat je zelf wil bv. de contouren van een smiley of hartje. Bak tot het wat droger is. Vul de vorm op met het gewone beslag. Bak verder en draai om zoals een gewone pannenkoeken.  Ingrediënten 2 gevulde haringen peper en zout enkele takjes dille 100 g zure room voor de kinderpannenkoeken pannenkoekenbeslag 1 el cacao 2 spuitflessen voor de aardappelsalade 400 g aardappelen (vastkokend) 1 hardgekookt ei peper en zout 2 grote zoetzure augurken ½ komkommer 1 citroen 2 el neutrale olie (bv. arachideolie) ½ bot dille 1 rode ...

Jeroen Meus - Vegetarische cheeseburger met Jeroens burgersaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-cheeseburger-met-jeroens-burgersaus

... rgine in dikke, schuine plakken ter grootte van het broodje. 3. Pel de ui en snijd hem in dikke ringen. Wrijf de uiplakken in met neutrale olie. 4. Haal de plakken aubergine eerst door de bloem, dan door het ei en ten slotte door het broodkruim. 5. Verhit een grillpan op het vuur. Zet een tweede grote pan met 1 tot 2 cm neutrale olie op een hoog vuur. 6. Bak de uien aan beide kanten in de grillpan en leg ze op een bakplaat met bakpapier of een siliconen matje. 7. Bak de aubergines aan beide kanten goudbruin in de pan met olie. Leg ze ook op de bakplaat. 8. Laat de uien en aubergines 20 tot 30 minuten verder garen in de voorverwarmde oven. 9. Snijd de korsten van de kaas en leg de plakjes op de aubergines en de uien. Zet in de oven tot de kaas gesmolten is. 10. Splits de eieren. Vries het eiwi ...

Recept voor Marinade van honing, mosterd en dille | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/marinade-van-honing-mosterd-en-dille/

... Ingrediënten - voor 4 personen 1 el vloeibare honing Toevoegen 1 el dijonmosterd Toevoegen 10 cl notenolie of neutrale olie Toevoegen sap van 1/2 citroen Toevoegen peper van de molen Toevoegen fijngemalen korianderbolletjes Toevoegen zeezout Toevoegen 1 potje verse dille Toevoegen Bereidingswijze Meng de honing, het citroensap ...

Jeroen Meus - Filodeegpakketjes met Noordzeekrab en gribiche - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/filodeegpakketjes-met-noordzeekrab-en-gribiche

... ren. Snijd het eiwit fijn en houd apart. 5. Plet de eierdooiers met mosterd, een scheutje azijn en een scheutje water. 6. Giet er neutrale olie bij in een fijne straal en klop met een garde tot een gladde saus. Kruid met peper, zout en citroensap. 7. Meng de saus met het gehakte eiwit, de kruiden, de sjalot, de augurken en de kappertjes.  8. Laat de gribiche rusten in de koelkast. 9. Haal het krabbenvlees uit het pantser. 10. Maak de spinazie schoon. 11. Verwarm een scheut olijfolie in een pan.  12. Kneus en pel de knoflook. Plet de tenen met een mes. 13. Bak de spinazie. Kruid met knoflook, peper en zout. 14. Doe de spinazie in een zeef en duw al het vocht eruit. Hak fijn. 15. Meng de spinazie met de ricotta. Breng op smaak met mierikswortel. 16. Schep de krab door de ricotta. Kruid met zout, cayennepeper en citroensap. 17. Splits het ei. ...

Veggie martino spread | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/veggie-martino-spread

... oenten samen met de augurk, mosterd, mayonaise en tabasco in een kom. Mix alles door elkaar met de staafmixer, voeg eventueel wat neutrale olie toe indien het geheel te droog is.  Voeg de kappertjes toe en kruid af met peper en zout.  Ingrediënten 4 wortelen 1 rode paprika 1 augurk 1 tl mosterd 2 el mayonaise 10 groene olijven 2 tl kappertjes 3 druppels tabasco peper zout ...

Roergebakken zalm met zeekraal en knoflook - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zalm/roergebakken-zalm-zeekraal-knoflook

... bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie385 kcal Ingrediënten 2 eetlepels neutrale olie 2 teentjes knoflook, in plakjes 2 rode uien, in dunne partjes 250 g zalmfilet, in blokjes 100 g zeekraal sap van ½ citroen Bereiden Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en ui 2 minuten. Schep ...