Resultaten voor naam riz conde

Stapelsandwich en banaan met een naam | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/stapelsandwich-en-banaan-met-een-naam

... Stapelsandwich en banaan met een naam - Snij de ham grof in stukken en mix met de eieren en mayonaise in een cutter tot een soort mousse. Snij de augurk en tomaat in schijfjes. Smeer een sneetje brood in met de ham mousse en beleg met schijfjes tomaat. Plaats er weer ...

Hobbykok Pluis: Cadeautip: kookschort met naam of persoonlijke tekst

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/cadeautip-kookschort-met-naam-of.html

... Cadeautip: kookschort met naam of persoonlijke tekst Voor mijn verjaardag heb ik van mijn zusje en zwager een kookschort gekregen met de tekst "Hobbykok Pluis".Echt een superleuk, persoonlijk en origineel cadeau voor een enthousiaste hobbykok! De schorten zijn te ...

Aan tafel met Tanja: Volgens Johannes van D.: jasmijnrijst = pandanrijst

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2008/09/volgens-johannes-van-d-jasmijnrijst.html

... betreft struikel ik weer eens over het voortdurende gebruik van de term jasmijnrijst. Die kennen we in Nederland alleen onder de naam pandanrijst. Heus, dat is hetzelfde. Vreemd: ik dacht dat jasmijnrijst z'n naam, faam, smaak, geur te danken heeft aan het parfum van Khao Dawk Mali (witte jasmijnbloem) en pandanrijst z'n geur en smaak meekrijgt van pandanbladeren. Ben ik nou botanisch de weg kwijt? op 29.9.08 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen ...

Kleyns Columns | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/kleyns-columns/

... En de basiskookrubriek, die eerst in het Volkskrant Magazine stond en later in de bijlage De Verleiding, heeft nooit een echte naam gehad, dus dat werd kortweg Basics. Mijn naam erbij in de titel, ‘Kleyns Basics’ bedoelt te zeggen dat het niet om een gewoon basiskookboek gaat, maar om die zaken die ik belangrijk vind.Dat betekent dat er nogal weinig over bakken in voorkomt, en heel wat over vlees, vis en groenten, plus natuurlijk het stof doen opwaaiende ‘hoe de ui te snijden’. Spectrum, 14,95 euro per stuk. ...

Uit de keuken van Levine: Nieuwe data workshops brood bakken

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/06/nieuwe-data-workshops-brood-bakken.html

... n Vork Smaakmaakster Foodies Uit Pauline's keuken Onder de knotwilg Aanmelden kan uitsluitend per e-mail onder vermelding van de naam + datum van de workshop en je naam, adres en telefoonnummer. Aanmeldingen worden in volgorde van ontvangst verwerkt. Aanmeldingen zonder persoonlijke gegevens worden niet in behandeling genomen. Je ontvangt vervolgens per e-mail een bevestiging van je aanmelding met aanvullende informatie en de wijze van betalen.    Geplaatst door Levine op 21:50 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Algemeen, Demo's en Workshops ...

Shingleback Cellar Door Shiraz 2006 | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/shingleback-cellar-door-shiraz-2006/

... s uit mijn Volkskrant Weekendmenu van vandaag. De eigenaars van het wijnbedrijf in de McLaren Vale in South Australia hebben de naam van een malle, worstvormige hagedis uit hun achtertuin, volgens henzelf ‘most loveable’, tot bedrijfsnaam gekozen. Smaak Vol, rijk, breed, met bakken weelderig bessenfruit en vleugjes donkerbruine aroma’s, allemaal in een verguld vanillelijstje afkomstig van rijping in Amerikaanse en Franse eiken vaten. Franse wijnen van ...

Uit de keuken van Levine: Brutaal!!

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/08/brutaal.html

... reffende artikel op mijn weblog (zie de tekst in de linkerkolom en onderaan dit bericht). Maar nee, ze hebben er gewoon hun eigen naam bij gezet ..... “Recept van: Doortje Haas” bijvoorbeeld. Wat net zo brutaal is dat ze óók mijn foto’s hebben gepikt. Op bijna al mijn foto’s staat “© Uit de keuken van Arden: http://uitdekeukenvanarden.blogspot.com”, maar daar hadden ze maling aan. Die tekst is er met een fotobewerkingsprogramma afgeknipt en vervolgens hebben ze er het adres van de betreffende site èn hun eigen naam op gezet. Dubbel brutaal dus!Ik heb het idee dat deze ...

Wentelteefjes met gebakken banaan » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/wentelteefjes-met-gebakken-banaan/

... te maken. Een zondags brunchmomentje gepland? Dit moét gewoon op je boodschappenlijstje staan! Ik moet altijd wat lachen met de naam “wentelteefjes”. Ik weet dat het de officiële term is, die vooral veel in Nederland gebruikt wordt, maar wij in België geven ze vaker de naam van “Verloren/gewonnen brood”. Menige discussies heb ik hier met vriendinnen over gehad. Want is het brood gewonnen of verloren? Meestal gebruiken we oud brood dus je zou denken: gewonnen b ...

Uit de keuken van Levine: Julia

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/08/julia.html

... Julia Hallo lezers, mijn naam is Julia. Hoe ik in 'huize Arden' terecht ben gekomen kunnen jullie lezen op de weblog van mijn andere baasje. Geplaatst door Levine op 15:51 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Algemeen ...

Fruitige Pinot Grigio uit Roemenië - echt Hema! - Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/pinotgrigioroemenie/

... n inschonk, zag ik dat hij uit Roemenië kwam. Roemenië, en niet Noord-Italië, iets wat je wel zou verwachten met die naam. Pinot grigio of pinot gris, het is dezelfde druif, maar jongens, wat doen ze er verschillende dingen mee. De Pinot Gris uit de Franse Elzas is een mollige, naar gele appel ruikende wijn die ter plaatse bij foie gras op tafel komt (nee, daar gaat het hier nu even niet over). Door zijn zoetje past hij zeer goed bij Aziatische pittig-zoete gerechten. In Italië maken ze er echter een veel frissere, drogere wijn van. Aangezien de stijl van deze Dreambird veel meer daarop lijkt, hebben ze terecht de Italiaanse naam van de druif ge ...