Resultaten voor marinade vlees

Entrecôte in marinade van rode wijn met groentechips

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/entrecote-in-marinade-van-rode-wijn-met-groentechips

... Entrecôte in marinade van rode wijn met groentechips - Entrecôte in marinade van rode wijn met groentechips - Meng de ingrediënten voor de marinade. Leg het vlees in een schaal en overgiet met de marinade. Laat minimum 1 uur afgedekt in de koelkast ma ...

Gemarineerd varkensvlees in de wok - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/gemarineerd-varkensvlees-in-de-wok

... plakjes 2 eetlepels olie 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes ½ rode peper, zonder zaadjes, fijngesneden Voorbereiden Maak een marinade van de honing, sojasaus, curry en uitgeperste knoflook. Breng de marinade op smaak met peper en zout. Meng het vlees door de marinade en laat het 30 minuten staan. Bereiden Schep het vlees uit de marinade. Bak de plakjes vlees in een wok in 2 eetlepels olie aan beide kanten bruin. Voeg de rest van de marinade toe met de sesamzaadjes en de rode peper. Laat het vlees op laag vuur in ca 7 minuten gaar worden. Het ...

Gebraden hammetje met honing

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebraden-hammetje-met-honing

... en een slaatje, en de volgende dag als lekker broodbeleg. Smakelijk! - Meng de honing met azijn en de geperste knoflook. Breng de marinade op smaak met peper en zout.Snijd het zwoerd van het hammetje kruiselings in tot aan het vlees. Stop de kruidnagels in het vlees en giet er de marinade over.Laat minstens 1 uur marineren. Draai het vlees regelmatig om.Verwarm de oven voor op 170°C.Leg het hamm ...

Varkenshaas chinese marinade | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/varkenshaas-chinese-marinade/?pfstyle=wp

... Het gaat hier helemaal niet om die varkenshaas. Lekker hoor, daar niet van maar je kunt deze marinade ook uitstekend gebruiken voor karbonaadjes, spareribs, kip en saté. Goed in laten trekken (minimaal een uur of zelfs een hele nacht) en grillen maar. Als je een varkenshaas ...

Varkenshaas chinese marinade | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/varkenshaas-chinese-marinade/

... Het gaat hier helemaal niet om die varkenshaas. Lekker hoor, daar niet van maar je kunt deze marinade ook uitstekend gebruiken voor karbonaadjes, spareribs, kip en saté. Goed in laten trekken (minimaal een uur of zelfs een hele nacht) en grillen maar. Als je een varkenshaas ...

Barbecuetip: heerlijk gemarineerde entrecôte | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/barbecuetip-heerlijk-gemarineerde-entrecote

... . Marineer daarom zelf je biefstuk of entrecôte? Wedden dat je zeker indruk maakt? Snij of pers de look fijn. Meng alles voor de marinade. Doe een paar lepels in een plastiek (diepvries)zakje. Doe er het vlees in. Sluit af en laat 30 minuten tot 2 uur marineren. Rest van de marinade kan je nog een paar dagen bewaren in de koelkast. Haal het vlees uit het zakje. Verwarm de barbecue, grill of gourmet en bak het vlees. Ver ...

Konijn met marinade en kruidenolie

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/schouder-van-konijn-op-de-barbecue

... Schouder van konijn op de barbecue - Schouder van konijn op de barbecue - Vermeng alle ingrediënten voor de marinade. Laat de schouders hierin enkele uren marineren.Meng alle ingrediënten voor de kruidenolie.Haal het vlees uit de marinade en wrijf het in ...

Varkenshaasje met courgette en venkel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gemarineerd-varkenshaasje-met-geroosterde-courgette-en-venkel

... Serveer het gemarineerd varkenshaasje met geroosterde courgette en venkel.  - Verwarm de oven voor op 180°.Meng voor de marinade alle ingrediënten. Strijk het varkenshaasje in met de marinade. Laat minstens 1 uur rusten in de koelkast. Haal het vlees 15 minuten voor gebruik uit de koelkast en laat uitlekken.Snijd de venkel in reepjes.Leg het vlees in een ovenschaal en voeg de teentjes knoflook en stukjes venkel toe.Laat het vlees 25 minu ...

Stoofpotje van Duroc d'Olives varkensvlees | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/stoofpotje-van-duroc-dolives-varkensvlees

... ives varkensvlees - Laat het vlees 1 nacht marineren in een mengsel van rode wijn, uien, wortel, selder, laurier en tijm. Zeef de marinade en scheid de groenten van het vlees. Kook de marinade even op en schuim af. Verhit wat olie in een stoofpot en kleur de spekblokjes wat aan, schep de blokje ...

Recepten - Gemarineerd kalfsvlees met gewokte picklesgroenten

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gemarineerd_kalfsvlees_met_gewokte_picklesgroenten

... er door de azijn. Rasp er de verse gember bij en doe dit mengsel bij de groenten. Laat nog enkele minuten verder sudderen. Dep de marinade van het vlees, kruid met peper en zout en rooster het vlees in een hete grillpan. Laat het vervolgens even rusten. Werk de wokgroenten af met de gesnipperde lente-ui. Serveer het vlees met de wokgroenten en enkele scheutjes shiso. Druppel nog wat van de resterende marinade over het vlees.    Recept : Geert Van Der Bruggen ...