Resultaten voor marinade lam

Barbecuetip: ribbetjes in Oosterse marinade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spareribs

... Barbecuetip: ribbetjes in Oosterse marinade - Kruid de ribbetjes met peper en zout. Leg ze op de grill. Hak de look en meng alle ingrediënten voor de marinade met een garde. Draai de ribbetjes na 5’ om en smeer ze royaal in met de marinade. Haal ze na 5’ van de BBQ. ...

Cambridge recepten: Kip op zijn Mexicaans...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/04/kip-op-zijn-mexicaans.html

... ijn Mexicaans... Nodig: * 4 kipfilets * 6 eetlepels chilisaus * 1 theelepel cayennepeper * 1 theelepel tabasco Bereiding: Maak de marinade: vermeng in een kom de tabasco met de chilisaus en de cayennepeper tot een mooie egale marinade ontstaat. Leg nu de kipfilet in de marinad ...

Zalmfilet in oosterse marinade

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/520/zalmfilet-in-oosterse-marinade

... Zalmfilet in oosterse marinade - Maak het een tikkeltje specialer met dit gerecht - Spoel de komkommer, halveer hem en snij hem in de lengte in dunne plakken. Kruid met peper en zout. Snij de knfolook fijn. Snij de verse gember fijn. Maak de marinade. Maak de wasabimayonaise ...

Recept voor drumsticks | njam!

http://www.njam.tv/recepten/drumsticks

... Bereiden: Meng alle ingrediënten en roer goed door. Doe de drumsticks in een plastik zak met de marinade. Laat minstens 3 u marineren in de koelkast. Draai de zak af en toe om. Giet in een ovenschaal. Bak ca. 30 min. in de oven op 175°C. Bedruip iedere 10 min. met wat ...

Kookvideo - Brochette van kip met koriander, verse munt en limoen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Brochette_van_kip_met_koriander_verse_munt_en_limoen

... Bereidingswijze Eerst maak je een marinade. Pers de limoenen uit. Voeg er de gehakte koriander en munt bij. Voeg er dan wat zonnebloemolie aan toe. Meng dit goed. Kruid de marinade met peper en zout. Snij vervolgens de kipfilets in gelijke blokjes. Giet er de marinade ...

Entrecôte in marinade van rode wijn met groentechips

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/entrecote-in-marinade-van-rode-wijn-met-groentechips

... Entrecôte in marinade van rode wijn met groentechips - Entrecôte in marinade van rode wijn met groentechips - Meng de ingrediënten voor de marinade. Leg het vlees in een schaal en overgiet met de marinade. Laat minimum 1 uur afgedekt in de koelkast ma ...

Varkenshaas chinese marinade | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/varkenshaas-chinese-marinade/

... Het gaat hier helemaal niet om die varkenshaas. Lekker hoor, daar niet van maar je kunt deze marinade ook uitstekend gebruiken voor karbonaadjes, spareribs, kip en saté. Goed in laten trekken (minimaal een uur of zelfs een hele nacht) en grillen maar. Als je een varkenshaas ...

Varkenshaas chinese marinade | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/varkenshaas-chinese-marinade/?pfstyle=wp

... Het gaat hier helemaal niet om die varkenshaas. Lekker hoor, daar niet van maar je kunt deze marinade ook uitstekend gebruiken voor karbonaadjes, spareribs, kip en saté. Goed in laten trekken (minimaal een uur of zelfs een hele nacht) en grillen maar. Als je een varkenshaas ...

Zoete ribbetjes met koolsalade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zoete-ribbetjes-met-koolsalade

... er bijna geen genoeg van! Een heerlijke zoete saus van honing en bruine suiker. Serveer met koolsalade. - Hak de knoflook voor de marinade fijn. Meng met de rest van de ingrediënten.Leg de ribbetjes in een ruime schaal. Giet er de marinade over en dek af. Zet 1 nacht in de koelkast.Haal de ribbetjes uit de marinade en bewaar de marinade. Zet de rooster op de barb ...

Ribbetjes op de BBQ | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ribbetjes-op-de-bbq

... Ribbetjes op de BBQ - Steek de BBQ aan. Meng alle ingrediënten voor de marinade met een garde. Kruid de ribbetjes goed met peper en zout en smeer ze royaal in met de marinade. Plaats de ribbetjes op een grill hoog boven de BBQ. Draai de ribbetjes elke 5 à 7 min om en ...