Resultaten voor loempia kip oven

Loempia met groentjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/loempia-met-groentjes

... loempia met groentjes - Met dit recept maak je die lekkere loempia's waar je zo van houdt helemaal zelf.  - Was de wortels de prei de champignons en de witte kool. Snijd ze nadien allemaal in fijne reepjes.Bak de reepjes in een wok. Doe er een teentje geplette look ...

Loempia van zomerfruit | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/loempia-van-zomerfruit

... n suiker in een blender cutteren tot een grof poeder, over het fruit strooien en mengen. Op het filodeeg leggen. Het deeg tot een loempia rollen. De loempia op een beboterde bakplaat leggen en insmeren met een beetje honing. Dit in een voorverwarmde oven van 180°C afbakken gedurende 5 minuten. De room opkloppen samen met de zaadjes van de vanillestok en de kokosschilfers en suiker. De gebakk ...

Vegetarische loempia | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vegetarische-loempia

... Vegetarische loempia - Snijd de wortel en de prei fijn in julienne. Stoof de groentjes in een beetje arachideolie en voeg er de tofublokjes aan toe. Stoof alles gaar, maar houd het nog een beetje krokant. Voeg op het eind de gehakte koriander toe. Schik detofu en de groentjes ...

Loempia met kip en groenten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/loempia-met-kip-en-groenten

... , bestrijk de randjes met eigeel en rol zeer voorzichtig op. Zorg voor een dubbele oprolling. Laat een half uurtje drogen. Leg de loempia voorzichtig in de friteuse (die op 180° staat) en laat 4 à 5 minuten bakken. Oppassen voor kleine gaatjes, als er vet inkomt ontploft de loempia. Ingrediënten 1 kipfilet 8 vellen rijstdeeg koriander 1 eigeel wokkruiden 2 wortelen 250 gr sojascheuten 1 prei ...

Loempia recept - Indonesische loempia - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/indonesische-loempia

... Indonesische loempia 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen BijgerechtVleesIndonesisch Ingrediënten 100 g gehakt 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 100 g wortel, in reepjes 100 g doperwten ½ prei, in ...

Asian cuisine: Vietnamese rijstvel loempia's - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/asian-cuisine-vietnamese-rijstvel-loempias/

... Asian cuisine: Vietnamese rijstvel loempia’s Na onze succesvolle kookmiddag een paar weken geleden, gingen Janice en ik weer aan de slag in de keuken. Dit keer kozen we voor een Aziatisch thema met bapao's en loempia's. Oja, en een chocoladetaart, maar die was niet ...

Loempia's met zeewier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/loempia/loempias-zeewier

... in wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HapjeVisOosters Ingrediënten 4 grote gekookte, ongepelde garnalen 4 rijstvellen (voor loempia's) 30 g verse zeesla (zeewier) 8 blaadjes verse munt 4 takjes verse koriander 1 handjevol gemengde spruitgroenten (bijvoorbeeld taugé en alfalfa) 2 eetlepels cashewnoten sojasaus Bereiden Pel de garnalen e ...

Loempia van carpaccio | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/loempia-van-carpaccio

... ie en de pomodorikruiden. Schik 4 brikblaadjes voor u en besmeer de randjes met eigeel. Schik er de salade op en wikkel zoals een loempia. Schik de carpaccio op een bord en overgiet met de vinaigrette. Overstrooi met de mozzarella, wat grof zout en de rest van de tomaatjes. Bak de loempia zeer krokant en kort aan in wat arachideolie. Snij ze in 3. Geef ieder bord 3 krokante stukjes. Versier met kervel en serveer. Ingrediënten 4 blaadjes brikdeeg 20 schijfjes carpaccio 4 handjes rakets ...

Recept voor Lekker 5-gangen kerstmenu - Hapje: Loempia met kabeljauw, sojascheuten en chilisaus | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-5-gangen-kerstmenu-hapje-loempia-met-kabeljauw-sojascheuten-en-chilisaus/

... kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen zoete chilisaus Toevoegen 4 loempiavellen Toevoegen 200 g suprème van kabeljouw Toevoegen 50 g sojascheuten Toevoegen 1 koffielepel(s) gehakte gember Toevoegen 1 losgeklopt ei Toevoegen Bereidingswijze Snij de kabeljauw in 4 gelijke delen ...

Loempia met pompoen, kalkoenfilet en koolrabi | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/loempia-met-pompoen-kalkoenfilet-en-koolrabi

... ijpajuin en hak fijn.  Klop 1 ei los met een beetje peper en zout. Snij de gebakken butternut nu in kleinere stukjes. Besmeer de loempiavellen met het losgeklopte mengsel. Leg in het midden van het loempiavel eerst een sneetje kalkoenfilet. Daarna wat van de butternut, sojascheuten, selder, pijpajuin en tenslotte het engelenhaar. Plooi de twee zijkanten en dan de onderkant naar binnen. Rol op. Leg de loempia op een bakplaat, bekleed met wat bakpapier. Besmeer ook de buitenkant van de loempia met wat ei. Bestrooi met wat venkelzaad en sesamzaad.  Ingrediënten 4 loempiavellen 100 g sojascheuten 250 g kalkoenfilet 4 pijpajuinen 1 pakje engelenhaar 4 st ...