Resultaten voor lasagna groenekool

Ravioli lasagna

https://www.prinsessenboontjes.be/post/ravioli-lasagna

... Ravioli lasagna Op sommige dagen wil je toch snel eten? Snel, maar met even goed nood / goesting in iets lekkers?Wij hebben iets snel, lekker en vol groenten! Snel dankzij de spaghettisaus die we vaak op voorhand maken. Ja comfortfood dat op 5 minuten in de oven zit. ...

Veggie lasagna uit de pan » Kokerellen Snel en gemakkelijk! Kokerellen

https://www.kokerellen.be/veggie-lasagna-uit-de-pan/

... Deze veggie lasagna zou wel eens jouw redding kunnen zijn. Het was mijn redding in ieder geval. Voor zo’n avond waarop je dacht veel tijd te hebben, maar het plots al ontzettend laat lijkt en je nog géén idee hebt wat je wil maken als avondeten. Laat ik je zeggen, ...

Cannelloni met pompoen en gekarameliseerde pecannoten » Kokerellen Kokerellen

https://www.kokerellen.be/cannelloni-met-pompoen/

... het nu nog eens: als je geen zin hebt in het vullen van die buisjes (is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt), neem dan gewoon lasagna vellen. Kook ze (of koop ze vers) en rol de vulling hierin op. Hetzelfde effect en even lekker. Of maak gewoon een standaard lasagna. Kan natuurlijk ook! ...

Lasagna met tongschar in garnaalsaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/lasagna-met-tongschar-in-garnaalsaus

... lasagna met tongschar in garnaalsaus Je maakt deze lasagne snel dankzij de saus en de visfumet van de North Sea Chefs. De spinazie met de saus worden afgewisseld met vis uit de Noordzee. De smeuige lasagne zet je binnen de 30 minuten op tafel. Smakelijknaar andere visrecepten ...

Lasagne gefarceerd met een vleesragout, taleggio en geroosterde hazelnoten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lasagne-gefarceerd-met-een-vleesragout-taleggio-en-geroosterde-hazelnoten

... evoegen, kruiden met peper en zout en gedurende 1 1/2 uur zachtjes laten koken. Geregeld in de saus roeren. Kook 3 à 4 velletjes lasagna per keer, beetgaar (5 à 6 minuten) in een grote pan met kokend en gezouten water. Spoel de velletjes in koud water en dep ze droog met een keukenhanddoek. Leg een laag vleesragout, mozzarella, taleggio en de gemalen parmigiano in een vuurvaste schaal. Leg daarop 2 vellen lasagna naast elkaar en beleg met een laag vleesragout, Taleggio, mozzarel ...

Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 2

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-2.html

... weer geen denderend succes. Eigenlijk hebben we niet zoveel minder vlees of vis gegeten dan anders... Wel hebben we een heerlijke lasagna en pasta met savooikool ontdekt, en dat is toch ook al iets :). Dag 8: lasagne met winterse groenten van het Nieuwsblad, gevonden op de Dagen zonder Vlees receptenpagina: superlekker! Dag 9: noed ...

Frittata met forel en courgette - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/frittata-forel-courgette/

... ta met forel en courgette Frittata is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, een Italiaans gerecht en lijkt een beetje op een lasagna van aardappel en ei. Het is een gerecht dat uit armoede is ontstaan. De restjes aardappel, groenten en pasta werden op deze manier de vo ...

12 x recepten met pompoen » Kokerellen Snel, gezond én gemakkelijk!

https://www.kokerellen.be/recepten-met-pompoen/

... Ben je nog op zoek naar recepten met pompoen? Waarschijnlijk! Ik weet dat pompoen niet alleen mijn favoriete herfstgroente is, maar ook van velen onder jullie. En dat is met goede reden. De pompoen is niet alleen een heerlijke groente, ze is ook super veelzijdig. Daarom ...

Sas Kookt!: mei 2010

http://saskookt.blogspot.be/2010_05_01_archive.html

... feestje gegeven voor de verjaardag van mijn vriend. Als voorgerecht maakte ik een insalata caprese (tomaat-mozarella dus), daarna lasagna en als dessert heerlijke chocolademousse met gekonfijte sinaasappelschil en munt. Het recept hiervoor vond ik in het tweede Vinazza kookboek. Het konfijten van de sinaasappelschilltjes vraagt wat tijd, maar het is echt de moeite wa ...

Cannelloni met gehakt en een romige tomatensaus - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/cannelloni-gehakt/

... verheen. Eventjes in de oven en klaar is kees! Je hoeft de cannelloni trouwens niet voor te koken of iets dergelijks. Net als bij lasagna, kan het zo in de oven en kook je het door de saus in de oven. Eet jij weleens cannelloni? En wat is dan jouw favoriet? Instructies Verwarm de oven voor op 190 C. Zet de koekenpan op hoog vuur en giet olie in de pan. Fruit de ui en de knoflook en bak vervolgens het gehakt rul. Voeg de salie, tomaat en passata toe en laat circa 5 minuten koken. Roer de ricotta en doorheen en breng op smaak met peper en zout. Vul de buisjes en leg ze in de ovenschaal. Het restant saus giet je over de buisjes heen. Maak de koekenpan schoon en zet opnieuw op het vuur. Laat de boter in de pan smelten en voeg bloem toe tot je een soort deeg krijgt. Voeg beetje bij beetje de melk toe. ...