Resultaten voor lamsragout met courgetten

Lamsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout

... lamsragout - Neem een pan en bak het vlees, totdat je een bruin aanbaksel hebt. Voor je het vlees bakt kruid je het met peper en zout. Draai het vlees niet meteen om. Laat het eerst aan een kant bakken, en draai het daarna pas om. Ongeveer elke kant 5 min. Doe je fijngesneden ...

Recept voor tagliatelle met scampiroomsaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/tagliatelle-met-scampiroomsaus

... bereiden: Ontdooi de scampi’s in koud water, pel ze en verwijder het darmkanaal.  Versnipper de bieslook en de koriander en snijd de courgetten in fijne reepjes. Kook de pasta beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie. Bak ondertussen de scampi’s ...

Courgettesoufflé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/courgettesouffle

... Courgettesoufflé - Was de courgetten, snij ze in de lengte in 4 en vervolgens in blokjes. Smelt boter of olijfolie in een kookpot en stoof de courgetten hierin aan. Snij de look en ajuin fijn en bak mee aan. Kruid met peper, zout en lookkruiden. Smelt 60 gr boter in een ...

Lamsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout-0

... lamsragout - Neem een stoofpot (geen antikleeflaag) en smelt er een klontje boter in. Schroei het vlees goed dicht: 5 minuten langs één kant, niet roeren, omdraaien en ook 5 minuten langs de andere kant. Snij de ui fijn en voeg toe. Overstrooi met bloem en roer goed zodat ...

Recept voor rigatoni met lam en aubergine | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rigatoni-met-lam-en-aubergine

... n de tomatensaus: stoof de fijngesneden uien, wortel, look en selder in 2 cl olijfolie. Blus met de rode wijn en passata. Voeg de lamsragout toe en laat samen met de oregano 1 uurtje op een zacht vuur onder een deksel koken. Verwijder de oregano en lamsragout. Haal het vlees van de beenderen en voeg het toe aan de saus. Kruid de saus met peper van de molen en zout. Kook ondertussen de rigatoni al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Giet af en meng met de warme saus. serveren: Schik de rigatoni op een warm pastabord. Verdeel er de warme rolletjes aubergine over. Schaaf e ...

Recept voor courgettesoep met verse kruiden en knapperige broodcroutons | njam!

http://www.njam.tv/recepten/courgettesoep-met-verse-kruiden-en-knapperige-broodcroutons

... bereiden: Stoof de ajuin glazig in enkele eetlepels Alpro light Bakken en Braden. Doe de courgetten erbij en laat nog even meebakken. Blus met de kippenbouillon en doe het kruidentuiltje erbij. Breng aan de kook, draai het vuur lager en  laat 20 minuten pruttelen totdat ...

Gevulde courgette met kalkoen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-courgette-met-kalkoen

... Gevulde courgette met kalkoen - Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ui in grove stukken. Snij 3 teentjes look en doe deze samen met het venkelzaad en korianderzaad in de cutter. Maal alles fijn. Snij het kalkoengebraad in grove stukken en doe het in de cutter. Kruid ...

FRISSE COURGETTE SALADE MET BURRATA EN GEBRANDE HAZELNOTEN - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/frisse-courgette-salade-met-burrata-en-gebrande-hazelnoten-%f0%9f%8c%b1/

... FRISSE COURGETTE SALADE MET BURRATA EN GEBRANDE HAZELNOTEN Dit gerechtje kan je op tafel zetten in no time. Super simpel , maar vooral ongelofelijk lekker en licht. Ingrediënten:(voor 2 personen) 250g burrata2 kleine courgettensap van 1 limoenscheutje olijfolie1 lookt ...

Couscous met kippenbouten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/couscous-met-kippenbouten

... Couscous met kippenbouten - Laat een klontje boter smelten in een grote pot. Kruid de kippenbouten aan met peper en zout en leg ze in de pot. Draai regelmatig om. Kruid opnieuw af naar wens met peper & zout. Meng 500 g griesmeel met 1 l warm water in een kom. Dek af ...

Recepten - Kalfsgebraad met lavendelsaus en gevulde courgetten

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kalfsgebraad_met_lavendelsaus_en_gevulde_courgetten

... Bereidingswijze Braad het vlees aan in de hete boter en kruid met peper en zout. Draai het vuur lager en laat zonder deksel ongeveer een uur of iets minder bakken. Snipper wortelen en sjalotten in fijne julienne en voeg ze na driekwart van de baktijd bij het vlees met 1 ...