Resultaten voor lamsracks

Lamsrack met ketchupratatouille - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsrack/lamsrack-ketchupratatouille

... 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 2 grote lamsracks 50 g boter 120 g krielaardappelen, in kleine blokjes 120 g courgette, in kleine blokjes 120 g kastanjechampignons, in kleine blokjes 200 ml lamsfond verse tijmblaadjes 3 g kan ...

Tandoori lamsrack - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsrack/tandoori-lamsrack

... rsonen 10 min voorbereiden 30 min bereiden 8 uur wachten waardering7.6obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesIndiaas Ingrediënten 4 lamsracks, elk met 4 koteletten plantaardige olie om in te vetten voor de tandooripasta 1 kleine rode ui 2 teentjes knoflook 2 theelepels f ...

Lamsrack met aardappelblokjes en knoflook recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7540/lamsrack-met-aardappelblokjes-en-knoflook

... verrukkelijk). - Pel de knoflook. Kook in een pan de wijn, knoflook en fond op een hoog vuur in tot 2 dl. Bestrooi ondertussen de lamsracks met peper en zout. Verhit olie in de pan. Voeg boter toe en bak de lamsrack in ca. 10 a 12 min. rosé. Af en toe keren. Neem de lamsrack uit de pan en laat rusten op aluminiumfolie. Voeg intussen de aardappelblokjes toe aan het braadvet en bak ca. 5 min. Schenk de fon ...

Lamsrack met paprikacoulis en gepofte knoflook - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsrack/lamsrack-paprikacoulis-gepofte-knoflook

... 2 eetlepels paprikapoeder 2 eetlepels koriander 1 eetlepel kaneel 1 eetlepel geelwortel 1 eetlepel gemberpoeder 150 ml olijfolie lamsracks, schoongemaakt door je slager, afhankelijk van de grootte ongeveer 3 ribjes per persoon, op kamertemperatuur Bereiden Zet de paprika op het vuur met een bodempje water. Laat ongeveer 20 minuten doorkoken, tot de paprika heel zacht is. Haal de paprika uit het water en pureer tot een zachte saus. Zeef de laatste velletjes eruit en meng met de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.Verwarm de oven voor op 220 ºC.Bedek de ...

Lamsrack van zuiglam met dragon - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsrack/lamsrack-zuiglam-dragon

... rsonen 5 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesSpaans Ingrediënten 24 lamsracks (ribbetjes) van zuiglam een droog mengsel naar smaak van: oregano, tijm, rozemarijn en bonenkruid arachideolie wilde paddenstoelen knoflookscheuten olijfolie voor de s ...

Gebakken lamsracks van Pierre Wind - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsrack/gebakken-lamsracks-pierre-wind

... Gebakken lamsracks van Pierre Wind 1 persoon 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 1 French lamsrack 1 teentje knoflook, in dunne plakjes 3 takjes rozemarijn 1 deel schapenvoetjes (paddenstoelen) ...

Lamsrack met een pistache kruidenkorst (kerst hoofdgerecht) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/lamsrack-pistache-kruidenkorst/

... der/staafmixer). Schep het geheel met een vork wat los en meng het citroensap en de paneermeel er met de vork doorheen. Leg nu de lamsracks met de vette kant naar boven in een ingevette ovenschaal en bestrijk de vette kant van het lam met mosterd. Druk nu het broodkruimmengsel hier tegenaan. Bak het lamsrack 15-20 minuten op 180 C. Haal het uit de oven en draai ze even om. Bak ze dan nog 10-15 minuten, afhankelijk van hoe rood je je vlees wil en hoe groot de stukken zijn. Snijd een stuk aan om te checken of je ze nog langer wil bakken of dat ze goed zijn. Het lekkerste is het lam als het nog rosé van binnen is. Tip: wij gebruikten biologische lamsracks. Niet alleen mooi voor de kerstgedachte, het vlees is nog zachter en fijner van smaak! ...

Lamsrack in pancetta met tomatenantiboise - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsrack/lamsrack-pancetta-tomatenantiboise

... sonen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 2 lamsracks 4 plakjes pancetta of gerookt spek olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 ansjovisfilets 1 kg verse spinazie voor de antiboise 2 tomaten, zonder zaadlijsten, in kleine blokje ...

Lamsrack met gekarameliseerde sinaasappel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsrack/lamsrack-gekarameliseerde-sinaasappel

... vinaigrette (zie 'hazelnotenvinaigrette' onderaan het recept) Bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C / gasstand 6.Bestrooi de lamsracks met zout en peper. Verhit de olie in een grote koekenpan. Schroei de racks een voor een dicht in de hete olie, keer ze tot ze helemaal goudbruin zijn.Doe alle 3 lamsracks terug in de pan en gaar ze 10-15 minuten in de oven, afhankelijk van hoe 'rare' je je lamsvlees wilt. Draai ze één keer om.Verhit intussen de grill. Schil de sinaasappelen, verdeel ze in partjes, haal alle pitjes en witte vliesjes weg, en dep ze dan droog. Leg de partjes op een met olie ingevette bakplaat. Meng de suiker met de geklaarde boter en lepel het mengsel over de sinaasappelpartjes. Leg ze dan een paar minuten onder de hete grill om te karam ...