Resultaten voor lamsoor koud rauw

Tongschar in aardappel-tomatenbouillon met lamsoren

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tongschar-in-aardappel-tomatenbouillon-met-lamsoor

... Tongschar in aardappel-tomatenbouillon met lamsoor - Tongschar in aardappel-tomatenbouillon met lamsoor - Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Kook ze al dente in gezouten water. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd in blokjes.Was de lamsoor. Doe de tomatenpulp ...

Japans gemarineerde tonijn met tartaar van oester, lamsoor en zeekraal | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/japans-gemarineerde-tonijn-met-tartaar-van-oester-lamsoor-en-zeekraal

... Japans gemarineerde tonijn met tartaar van oester, lamsoor en zeekraal - Maak een couilis: doe een teentje look, 1 grofgehakte sjalot, 1 komkommer, een handvol peterselie, 2 el azijn, 1 el suiker en 3 el sake in de blender en laat 10 minuten blenden. Passeer door een ...

Filet van Duke of Berkshire en aardappelen ‘en epoise’ met lamsoor | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/filet-van-duke-berkshire-en-aardappelen-en-epoise-met-lamsoor

... Filet van Duke of Berkshire en aardappelen ‘en epoise’ met lamsoor - Strijk het vlees in met 1 eetlepel mosterd, tijm, laurier en look. Korst het vlees gedurende 1 minuut aan in de boter en laat dan rustig een uur verder garen. Schil de aardappelen en snijd ze in ...

Schelvis met venkel, lamsoor en groene curry

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/schelvis-met-venkel-lamsoor-en-groene-curry

... Schelvis met venkel, lamsoor en groene curry - Schelvis met venkel, lamsoor en groene curry - Bak de schelvisfilet 8 minuten op het vel in een beetje boter.Was de lamsoren stoof ze enkele minuten met het sap van de citroen en een scheut olijfolie.Snijd de venkel in fijne ...

Jeroen Meus - Zeeduivel met tomaat-parmezaanboter, tagliatelle en lamsoor - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-met-tomaat-parmezaanboter-tagliatelle-en-lamsoor

... Zeeduivel met tomaat-parmezaanboter, tagliatelle en lamsoor - Poepsimpel en overdreven lekker! Dat is de perfecte beschrijving voor dit prachtig stukje gebakken zeeduivel met tomatenboter, gestoofde lamsoor en pasta. Dit is genieten op z’n Italiaans! - Doe de z ...

Zeeduivel met lamsoor en lenteui

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeeduivel-met-lamsoor-en-lenteui

... Zeeduivel met lamsoor en lenteui - Zeeduivel op een bedje van lamsoren. Versierd met uien en ingesmeerd met een panade van citroen en sinaasappel. Hmm, heerlijk!  - Stoom of bak de zeeduivel halfgaar in ca 12 minuten.Verwijder de stengels van de lamsoor was en zwier ...

Zeetong met wortelen, lamsoor en asperges

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeetong-zandwortelen-lamsoor-en-asperges

... Zeetong, zandwortelen, lamsoor en asperges - Zeetong op een bedje van lamsoor en asperges. Op smaak gebracht met een heerlijke vissaus.  - Spoel de zeetongen onder stromend koud water verwijder de schubben van het witte vel de ogen en de kieuwen spoel nog eens na ...

Jeroen Meus - Gebakken roodbaars met geplette aardappel, jonge bloemkool, asperges en lamsoor - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-roodbaars-met-geplette-aardappel-jonge-bloemkool-asperges-en-lamsoor

... Gebakken roodbaars met geplette aardappel, jonge bloemkool, asperges en lamsoor - lamsoor is een zilt plantje dat groeit in de schorren aan onze kust. Een fantastisch kruid om mee aan de slag te gaan bij het bereiden van een visgerecht.  - Spoel ...

Pralines van sint-jakobsvruchten en tonijn

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/188/pralines-van-sint-jakobsvruchten-en-tonijn

... svruchten aan een zijde kort aan in hete arachideolie, zodat de tonijn niet te gaar wordt en nog een beetje rood blijft. Spoel de lamsoor, laat uitlekken en stoof de groente even aan in een nootje boter. Breng op smaak met peper. (Of spoel de zeekraal, blancheer een paar minuten in water tegen de kook aan, laat uitlekken en breng op smaak met peper). Leg op elk bord 3 sint- jakobsvruchten en garneer met lamsoor of zeekraal. ...

Recept voor Risotto met kreeft en lamsoor | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/risotto-met-zeeuwse-kreeft-lamsoor-en-lente-ui-met-een-saus-van-kreeft-en-fenegriek/

... n Solo Toevoegen 200 g risoto rijst Toevoegen 2 dl witte wijn Toevoegen takjes tijm Toevoegen 150 g lamsoortjes of zeekraal Toevoegen 2 sjalotten Toevoegen Bereidingswijze Doe de bouillonblokjes in 4 l water oplossen en breng aan de kook .Kook de kreeften 5 minuten in de kokende bouillon. Snij de kreeft in gelijke stukken en hou ze warm.Stoof de sjalot in een beetje Solo en voeg de rijst toe . Bevochtig eerst met de wijn en dan met kook ...