Resultaten voor lamskroon met aardappeltjes in de oven

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. Jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert d ...

Jeroen Meus - Lamskroon met groentekrans en boontjes in spek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamskroon-met-groentekrans-en-boontjes-in-spek

... lamskroon met groentekrans en boontjes in spek - Vandaag bereidt Jeroen een echt feestgerecht. de lamskroon met in ganzenvet gekonfijte aardappeltjes en in spek gerolde prinsessenboontjes zou niet misstaan als hoofdgerecht op een communie- of lentefeest. - 0. Haal het ...

Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus

... opkoken. Doe de bouillon erbij en roer goed door. Doe de room er op het einde bij en laat opkoken tot alles gebonden is. Snij de lamskroon in partjes en dresseer op het bord. Werk af met de portosaus, tuinkers en rozemarijn. Ingrediënten 2 lamskroontjes boter verse r ...

Lamskroon met muntpesto | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamskroon-met-muntpesto

... lamskroon met muntpesto - Marineer de lamskroon kort met de rozemarijn, fijn gesneden look, peper, zout en wat olijfolie. Schil de worteltjes en kook of stoom ze beetgaar, verfris in ijswater en grill ze à la minute met een beetje olijfolie. Doe de munt, suiker, pijnb ...

Recept Piet Huysentruyt - lamskroon met portosaus - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/LAMSKROON-MET-PORTOSAUS/2036

... MSKROON MET PORTOSAUS Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 lamskroontjes4 lamskroontjes • bakboterbakboter • peper & zoutpeper & zout • rozemarijnrozemarijn • tuinkerstuinkers • 1 ...

Lamskroon met rozemarijnsaus, geplette aardappel en chorizo | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/lamskroon-met-rozemarijnsaus-geplette-aardappel-en-chorizo

... lamskroon met rozemarijnsaus, geplette aardappel en chorizo - Kleur de lamskroon in een pan en gaar ze 5 minuten in de oven op 220°C. Haal ze uit, draai ze om en laat ze 5 minuten onder aluminiumfolie rusten. Stoof in boter de sjalotten, look en rozemarijn aan. Blus a ...

Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder | VTM Koken

http://koken.vtm.be/club-camping/recept/creme-van-artisjokken-lamskroon-en-knolselder

... Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder - Maak de artisjokken schoon en kook het hart in wat gezouten water met een halve citroen, dit om de kleur mooi te bewaren. Eens afgekoeld doe je deze in een cutter en maal je dit zeer fijn, afkruiden met peper en zout en ...

Aardappeltjes met ganzenlever | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappeltjes-met-ganzenlever

... aardappeltjes met ganzenlever - Kook de aardappelen gaar in de schil. Snijd van 4 aardappelen het hoedje af. Haal het vruchtvlees eruit en voeg er het vruchtvlees van de 2 overige aardappelen erbij. Pureer ze met wat Alpro soya Bakken en Braden, kruid en voeg er 1 el p ...

Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/club-camping/recept/creme-van-artisjokken-lamskroon-en-knolselder

... Crème van artisjokken, lamskroon en knolselder By: Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: lamskroontjes : 3 citroen olijfolie peper en zout artisjokken : 2 tuinkruiden room knolselder : 1/4 look Directions: 1. Maak d ...

Lamskroon in een crumble van noten met groenten en muntkoekjes | Hobbykok van Vlaanderen

http://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/lamskroon-in-een-crumble-van-noten-met-groenten-en

... lamskroon in een crumble van noten met groenten en muntkoekjes - Bak het vlees in weinig boter en kruid met peper en zout. Plet de ingrediënten voor de crumble en maak een mengsel. Verdeel over de stukken vlees. Zet het vlees met een opengesneden teentje knoflook 10 m ...