Resultaten voor lamskoteletjes klaarmaken

Mascarpone-aardappelpuree met lamskoteletjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mascarpone-aardappelpuree-met-lamskoteletjes

... Mascarpone-aardappelpuree met lamskoteletjes - Puree met vlees en groentjes, dat is echte Vlaamse kost. Til je gerecht naar een hoger niveau met lamskoteletjes en mascarponepuree.  - Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Pureer ze en meng er ...

Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gemarineerde-en-gegrilde-lamskoteletjes

... Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes - Wist je dat zowat elk gerecht dat je in een grillpan maakt ook op de barbecue kunt bereiden? En dat geldt zeker voor deze gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes. Meng in de vijzel of blender alle ingrediënten tot een homogene pasta. ...

Lamskoteletjes met tomatenboter en look | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/lamskoteletjes-met-tomatenboter-en-look-op-de-bbq

... n je er aan de barbecue alvast eentje voorproeven. Rol de aardappelen in aluminiumfolie en leg de pakketjes op de grill. Kruid de lamskoteletjes met peper en zout, bestrooi met Italian mix en doe er een beetje olijfolie op. Leg ze in een klem. Gril op de BBQ. Cutter de boter met de gehakte rozemarijn, tomaten, look en pijnboompitten, peper en zout. Snijd de aardappel in 2 en doe er boter op. Serveer het vlees met de boter, wat raketsla, gedroogde tomaatjes en parmezaanschilfers. Bes ...

Sas Kookt!: Lamskoteletjes met kruidenboter

http://saskookt.blogspot.be/2011/05/lamskoteletjes-met-kruidenboter.html

... oorspronkelijke recept is met lamskroon, maar dat kent de Marokkaanse beenhouwer hier blijkbaar niet, dus maken we het altijd met lamskoteletjes.Dit heb je nodig voor 6 personen:3 à 4 koteletjes per persoon100 g boter, op kamertemperatuur2 teentjes look, geperst8 el verse munt, gehakt2 el korianderzaadjes, gekneusd1 el honingolijfoliepeper en zout Meng de boter ...

Lamskoteletjes met korianderkorst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/lamskoteletjes-met-korianderkorst

... ere kom. Meng de broodkruimels, peterselie, koriander, citroenschil en komijn in een derde kom en voeg peper en zout toe. Doop de lamskoteletjes eerst in de bloem, dan in het geklopte ei en ten slotte in de broodkruimels. Verhit de olijfolie in een grote braadpan op een middelmatig vuur. Bak de koteletjes in verschillende keren zodat de pan niet te vol ligt, 2 minuten aan elke kant tot ze gou ...

Lamskoteletjes met toscaans spek | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamskoteletjes-met-toscaans-spek

... lamskoteletjes met toscaans spek - Voor de lamskoteletjes:  Kruid het vlees met PH Pepermix en zout. Bak de lamskoteletjes aan in olijfolie, het teentje look  en het takje rozemarijn. Voor de aardappelcrème:  Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze gaar.Bak ...

Lamskoteletjes met asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamskoteletjes-met-asperges

... roog. Haal door de olijfolie. Grill de asperges op de grillpan en kruid met wat Italiaanse kruiden. Smelt boter in de pan. Bak de lamskoteletjes langs beide zijden aan, voeg er al wat gehakte tijm bij. Blus met water en bouillon, honing en balsamicoazijn. Voeg er de rest van de tijmblaadjes bij.  Serveer de koteletjes met de jus en de asperges. Overstrooi met kervel. Ingrediënten 20 lam ...

Recepten - Mascarpone-aardappelpuree met lamskoteletjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Mascarpone-aardappelpuree_met_lamskoteletjes

... erselie en doe er het citroensap, de olijfolie, de mosterd en de gesnipperde sjalot bij. Breng op smaak met peper en zout. Bak de lamskoteletjes rosé in een beetje olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel de puree, de boontjes en de lamskoteletjes over 4 borden. Overgiet met de citroenvinaigrette. ...

Stoemp à la ratatouille met lamskoteletten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-la-ratatouille-met-lamskoteletten

... ise (kleine blokjes), bak ze mooi aan in boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en blus met de tomatencoulis en room. Bak de lamskoteletjes roze en deglaceer ze met water. Meng de ratatouille met de aardappel puree. Schik de puree in het bord, leg de lamskoteletjes erop en versier met verse kruiden. Ingrediënten 1 kg aardappelen groenten voor ratatouille (tomaat, courgett ...

Gemarineerde lamskoteletjes met muntsaus en groenten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gemarineerde-lamskoteletjes-met-muntsaus-en-groenten

... Gemarineerde lamskoteletjes met muntsaus en groenten - Maak de marinade. Meng 2 eetlepels honing met 1 eetlepel olie. Doe er een eetlepel curry en eetlepel mosterd bij. Meng alles goed onder elkaar.  Kruid de lamskoteletjes met peper en zout. Wrijf in met de marinade. Zet aan ...