Resultaten voor lamsburger

Sandwich met hummus, lamsburger en gegrilde paprika | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sandwich-met-humus-lamsburger-en-gegrilde-paprika

... Sandwich met hummus, lamsburger en gegrilde paprika - Cathérine Kools houdt van de gezonde keuken. Samen met Sofie maakt ze een heerlijke sandwich met een kruidige lamsburger. Het resultaat is een superlekker gerecht met een Midden-Oosterse toets.TIP: maak enkel de hummus ...

Recept voor lamsburger met pompoen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lamsburger-met-pompoen

... bereiden: Schil de pompoen, verwijder de pitten en rasp fijn. Voeg alle andere ingrediënten voor de burger toe. Meng goed zodat je een samenhangend geheel hebt. Kruid met peper en zout. Vorm 4 burgers en bak aan beide zijden goudbruin en gaar. serveren: Besmeer een mue ...

Lamsburgers met kikkererwtensalade

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/543/lamsburgers-met-kikkererwtensalade

... en. Meng met de gehakte koriander en kruid naar smaak bij met peper en zout. Verdeel de groenten over de borden. Leg er een warme lamsburger bij. Serveer met kleine, platte Turkse broodjes. (U kunt de burgers ook tussen platte broodjes op de kikkererwtensalade leggen. Leg de broodjes even op de tafelgrill, of warm ze op in de oven.) ...

Jeroen Meus - Lamsburgers in een pitabroodje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsburgers-in-een-pitabroodje

... cht is, voeg dan wat extra paneermeel toe. 8. Kneed het kruidig lamsgehakt tot burgers van zo’n 2 centimeter dik. 9. Zet de lamsburgers nog even opzij. (Niet in de koelkast, zodat ze straks op kamertemperatuur de pan in kunnen.) 10. Neem een mengschaal en voeg de yoghurt en de mayonaise samen. 11. Pel de look en plet een hoeveelheid naar smaak tot pulp. Wie hiervoor het lemmet van z’n koksmes niet gebruikt, kan naar de lookpers grijpen. 12. Roer de lookpulp doorheen de saus en voeg een bescheiden snuifje cayennepeper toe en een beetje zout. 13. Voeg tenslotte een beetje geraspte limoenschil toe. Gebruik enkel het buitenste groene laagje citrusschil. 14. Spoel alle groenten. Verwerk gerust een selectie groenten naar smaak in de salade. 15. Snij de lente-uitjes in flinterdunne rondjes, of snij haaks op de uitjes en maak er fijne ovale ringen van. 16. Snij de ongeschilde komkommer overlangs in twee, en verwijder de vochtige zaadlijst. Snij de groente in kleine stukjes. 17. Pluk de blaadjes van de takjes platte peterselie, munt en koriander. Scheur ze grof of snipper het verse groen in fijne reepjes. 18. Halveer de kerstomaten en neem er de rucola bij. Voeg alle groenten samen in een ruime slakom. 19. Meng de salade, maar werk ze pas helemaal af, kort voor het serveren. 20. Verwarm de oven voor op 220°C(of hoger). 21. Verhit een scheut olijfolie in een braadpan op een matig tot stevig vuur. 22. Bak de burgers in de hete olie. Draai het vlees om zodra de eerste zijde goudbruin gekorst is. Zet het vuur nadien wat zachter, zodat de burgers tot in de kern vold ...