Resultaten voor kweeperen confituur zonder suiker piet huysentryuit you tube

Sas Kookt!: Kweeperen

http://saskookt.blogspot.be/2011/01/kweeperen.html

... kweeperen Zoals ik al aankondigde in mijn bericht over de Turkse supermarkt zou ik dit weekend kweeperenconfituur maken. Ik had nog kweeperen klaargemaakt en had het nog niet vaak gegeten, dus ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Maar ondertussen hebben we de ...

Carolines blog: Ayva tatlisi (kweeperendessert)

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/12/ayva-tatlisi-kweeperendessert.html

... Ayva tatlisi (kweeperendessert) Ingrediënten: - 1 kilo kweeperen, in de lengte gehalveerd, geschild en van klokhuis ontdaan (bewaar de zaden) - 225 g suiker - 4 ½ dl water - sap van ½ citroen - 6-8 kruidnagelen - 2 kaneelstokjes Bereiden: Doe de suiker en het water ...

Kweeperen met lamsgehakt en koriander | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kweeperen-met-lamsgehakt-en-koriander

... de gember, de helft van de uien, ei, 3/4 theelepel zout en een beetje peper. Meng alles met de handen en zet het opzij. Schil de kweeperen en snijd ze overlangs doormidden. Leg ze in een kom met koud water en het sap van 1/2 citroen zodat ze niet verkleuren. Schep met een bolletjessteker de klokhuizen eruit en hol de halve kweeperen uit zodat er een rand vruchtvlees van 1 1/2 cm dik overblijft. Bewaar het ui ...

Gerookte eendenborst carpaccio met chutney van kweeperen - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/eendenborst/gerookte-eendenborst-carpaccio-chutney-kweeperen

... Gerookte eendenborst carpaccio met chutney van kweeperen 6 personen 15 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 10 waarderingen VoorgerechtGevogelteOverige keukens Ingrediënten 250 g kweeperen, in kleine stukjes 1 kleine ui, in dunne ringen 2 ka ...

Kweepeerflap | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kweepeerflap

... Kweepeerflap - Schil de kweeperen en haal het klokhuis eruit. Kook ze gaar in water met suiker en grenadine. Pureer en wikkel in bladerdeeg zoals een appelflap. Smeer in met eigeel en bak gedurende 10 minuten op 180 graden. Serveer met het ijs, de gesmolten chocolade en ...

Jeroen Meus - Mousse en gelei van kweepeer met pistachekoekjes en chocoladesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mousse-en-gelei-van-kweepeer-met-pistachekoekjes-en-chocoladesaus

... oeistof.Snijd de vanillestok open. Schraap er de zaadjes uit met een scherp mes. Doe de zaadjes en de peul in de kookpot.Schil de kweeperen en verwijder het klokhuis. Snijd de vruchten in kleine blokjes. Laat ze op een zacht vuur heel gaar worden in de vloeistof.Week de gelatine in koud water.Giet de kweeperen door een zeef en vang het kookvocht op. Haal de vanillepeul en de steranijs tussen de kweeperen uit.Meng 4 dl van het kookvocht met 4 blaadjes geweekte gelatine. Doe het in een kom en laat de gelei opstijven in de koelkast.Doe de kweeperen met 2 dl kookvocht in de blender. Mix. Doe er 2 blaadjes geweekte gelatine bij.Zeef het kweeperenmengsel door een neteldoek. Laat volledig afkoelen.Klop de eiwitten stijf. Spatel ze door de kweeper ...

Carré confituur | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/carre-confituur

... Carré confituur - Verwarm de oven voor op 180 C Smeer de confituur er rijkelijk op uit, maar blijf 1 cm van de randen. Snij repen af van het overschot van het bladerdeeg en leg deze op de randen van het vierkant, als extra muurtje. Leg bakpapier op een bakplaat. Rol het ...

Compote van kruidige kweepeer - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/jam-chutney/compote/compote-kruidige-kweepeer

... 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 600 g kweeperen (2 grote of 3 kleine) 80 g poedersuiker 2 snufjes vanillepoeder Bereiden Was de kweeperen. Kook ze in hun geheel in een beetje water 20 minuten in een snelkookpan. Laat ze af ...

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd ...

Frangipanetaart met kweeperengelei | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/frangipanetaart-met-kweeperengelei

... Frangipanetaart met kweeperengelei - Start met het voorverwarmen van de oven op 180 graden Celsius. Rol daarna het bladerdeeg open in een taartvorm en duw goed aan. Bedek het bladerdeeg met bakpapier en strooi er vervolgens rijst, linzen of bakparels over. Bak 25 minuten ...