Resultaten voor kwartels met druivensofie dumont

Kwartel met druiven en krieltjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kwartel-met-druiven-en-krieltjes

... Kwartel met druiven en krieltjes - Breng de krielaardappelen aan de kook in een weinig gezouten water. Kuis intussen de kwartels en brand de overtollige veren weg door ze boven het gasvuur te houden. Laat een klontje boter smelten in de pan. Zet de kwartel intussen on ...

Kwartels met gebakken citroen en geroosterde patatjes met ras el hanout | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kwartels-met-gebakken-citroen-en-geroosterde-patatjes-met-raz-el-hanout

... kwartels met gebakken citroen en geroosterde patatjes met ras el hanout - Brand de overtollige pluimpjes van de kwartels. Kruid de binnenkant met peper en zout. Bind de pootjes op. Smelt een klont boter in een grote pot. Bak de kwartels in de bruisende boter. Kleur aan ...

Recept voor Kwartels met muskaatdruiven | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kwartels-met-muskaatdruiven/

... stijd: 40 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 kwartels Toevoegen 10 cl kalfsbouillon Toevoegen 40 druiven Toevoegen 50 g Solo Toevoegen zout Toevoegen 10 g Solo Toevoegen 1 glas Pineau de ...

Recept voor Kwartels met clementines | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kwartels-met-clementines/

... 1 handje rozijnen Toevoegen 8 el cognac Toevoegen 2 clementines Toevoegen 4 takjes tijm Toevoegen 4 of 8 kwartels Toevoegen 50 g Solo Toevoegen zout en peper Toevoegen Bereidingswijze Wel de rozijnen een paar uur in de helft van de cognac. Verwarm de oven voor op 250°C. Snij een paar stukjes schil van de clementines, zonder het wit. Pel één clementine en verdeel ze in partjes. Haal oo ...

Kwartels in cidersaus met appelstoemp | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kwartels-in-cidersaus-met-appelstoemp

... puree. Voeg eventueel een beetje melk toe. Meng de appeltjes en ui onder de puree. Hou er een paar opzij ter versiering. Voor de kwartels: Brand de pluimpjes van de kwartels. Kruid van binnen en buiten met peper en zout.  Smelt een klont boter. Bak de kwartels in de hete boter met de tijm. Leg ze op de rug. Kleur ze rondom aan. Haal de kwartels uit de pot. Giet het vet af. Smelt opnieuw een klontje boter in de pot.  Pel de sjalot. Snij in twee en daarna zeer fijn. Stoof de fijngesneden sjalot aan in de gesmolten boter. Leg de kwartels terug in de pot. Blus met fond en cider. Zet het vuur zachter. Laat ongeveer 20 minuten pruttelen onder deksel. Lepel af en toe wat saus over de kwartels. Proef en kruid met peper en zout. Versnijd de kwartels. Prik met een vork tussen de bil en de borst. Snij de twee filets en de twee billen af. Was en zwier de waterkers droog. Afwerking: lepel de stoemp in het midden van een bord. Leg er een paar takjes waterkers bij. Plaats er een borstfilet en billetje van de kwartel bij. Werk af met de saus en appelpartjes. Ingrediënten 1 ...

Kwartels met witte druiven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kwartel/kwartels-witte-druiven

... n 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtGevogelteItaliaans Ingrediënten 8 kwartels 1 tros pitloze witte druiven, ontveld 8 plakjes bacon 2 eetlepels olijfolie 25 g boter 50 ml cognac Bereiden Verwarm de oven voor op 220 °C (gasovenstand 7).Kruid ...

Brochette van gelakte kwartels filets met appels, limoncello en tijm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/brochette-van-gelakte-kwartels-filets-met-appels-limoncello-en-tijm

... Brochette van gelakte kwartels filets met appels, limoncello en tijm - Schil de appels, snij in acht (halve maantjes), en kook even in wat limoncello. Snij de kwartelfilets in blokjes. Laat ondertussen de boter smelten, overstrooi rijkelijk met de suiker en laat verder ...

Kwartels met gedroogde vruchten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kwartel/kwartels-gedroogde-vruchten

... ands Ingrediënten 50 g gedroogde abrikozen 50 g gedroogde vijgen 50 g rozijnen 1 eetlepel honing ½ koffielepel kaneelpoeder 4 kwartels 2 eetlepels olijfolie 1 ui, in fijne plakjes Voorbereiden Snijd de abrikozen in tweeën en de vijgen in vieren. Meng de abrikozen, de vijgen en de rozijnen. Voeg de honing en de kaneel toe en giet lauw water erbij tot alle vruchten onderstaan. Laat 30 minuten rusten. Bereiden Verw ...

Jeroen Meus - Kwartel met erwtjes, spek en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kwartel-met-erwtjes-spek-en-kropsla

... ippenbouillon inkoken. Zet een pot met een scheutje arachideolie op het vuur. De kwartel en de erwtjes Kruid de kwartels met peper en zout. Bak de kwartels aan in de olie. Zet een pan op het vuur en smelt een klontje boter. Snijd het zwoerd van het spek en verwijder ook eventuele stukken kraakbeen. Snijd het vlees vervolgens in kleine dikke reepjes. Bak deze in de boter.Laat het zwoerd van het spek even meebakken met de kwartels zodat het zijn smaak kan afgeven voor de saus later. Pel de ui en snipper fijn. Haal de kwa ...

Gebakken kwartel met toast champignon en stiltonjus | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gebakken-kwartel-met-toast-champignon-en-stiltonjus

... Voeg een klontje boter toe net voor het serveren. Bak de champignons met look en peterselie. Kruid af met peper en zout. Kruid de kwartels, bak ze en gaar ze 4 minuten in de oven op 180°C. Gril de toasten en schik de kwartels erop. Dresseer de saus rondom. Ingrediënten 2 el gehakte peterselie 1 klontje boter 1 takje rozemarijn 1 teentje look 4 toasten 200 gr shiitake 1 sjalot 100 gr stilton 1 dl rode porto 2 dl rundsfond 4 kwartels ...