Resultaten voor kreeft open snijden

Kreeft in papillot | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-in-papillot

... edoeld om in de keuken te bereiden maar iedereen weet dat je een barbecue met deksel ook dienst kunt laten doen als over. Fan van kreeft? Dan moet je deze papillot zeker eens proberen. Kook of stoom de kreeften 4 à 5 min. in kreeftenbouillon (zie kreeft belle vue). Snij de kreeft in 2, verwijder de ingewanden en bre ...

Kreeft in looksaus | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/kreeft-in-looksaus

... 1 eetlepel margarine met de bloem en de hersenen. Voeg de gehakte look en de kruiden toe, zodat je een soort pasta bekomt. Bak de kreeft in een antiaanbakpan. Laat de Fama ‘zingen’ en kleur eerst de kant van het vlees. Als je eerst de schaal zou bakken, zou het vlees inzakken en kan je het no ...

Broodje kreeft met limoenmayonaise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/broodje-kreeft-met-limoenmayonaise

... Broodje kreeft met limoenmayonaise - Maak eerst de limoenmayonaise: meng de mayonaise met de overige ingrediënten en kruid met flink wat peper en zout. Smeer een laagje op de onderste helft van elk broodje en garneer afwisselend met stukjes kreeft, komkommer en koriander. ...

Kreeft à l’armoricaine | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kreeft-larmoricaine

... kreeft à l’armoricaine - Hak met de achterkant van je mes een opening in de scharen van de kreeft. Haal het eventuele afval uit de kreeft. Kruid met peper en zout. Verwijder de hersenen en doe deze in een kommetje, voeg een mespuntje boter, de harissa en de bloem ...

Kreeft Thermidor

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kreeft-thermidor

... kreeft Thermidor - kreeft Thermidor is een klassiek gerecht waarbij je de kreeft gaart in een court-bouillon van ui, selder en wortel. De kaassaus maakt dit gerecht helemaal af. - Breng water aan de kook in een grote pan en doe er de ui selderij en wortel in. Kruid met ...

Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/knolseldersoepje-met-witbier-kreeft-en-ganda-ham

... Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham - Breng royaal water met gekneusde peperkorrels en wat wortel, ui, prei en 1 blaadje laurier aan de kook. Leg de kreeft erin met de kop eerst, neem de pan van het vuur en laat de kreeft ± 7 minuten in het hete vocht ...

Kreeft à la nage | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-la-nage

... t wortel, selder, groen van de prei, ajuin, tijm, laurier en water en kruid met peper en zout. Laat dit opkoken en kook er dan de kreeft in gedurende 5 minuten. Haal de kreeft uit de bouillon en werk de jus af: zeef 3,5 dl van de bouillon in een pannetje. Verstevig de bouillon door er in jullienne gesneden groente ...

Kreeft belle-vue | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-belle-vue

... le groenten en kruid goed met de Piet Huysentruyt pepermolen, tijm, laurier, look en zout. Laat 10 minuten goed doorkoken. Leg de kreeft levend in het kokend water. Zet het vuur na 2 minuten lager en laat de kreeft 10 minuten sudderen. Snij eerst de staart in 2, haal darmkanaal, maag en koraal eruit. Breek dan de schar ...

Recept voor Risotto met kreeft en lamsoor | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/risotto-met-zeeuwse-kreeft-lamsoor-en-lente-ui-met-een-saus-van-kreeft-en-fenegriek/

... gang: Hoofdgerecht Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 kreeften Toevoegen 8 blokjes Knorr finesse groentenbouillon Toevoegen Solo Toevoegen 200 g risoto rijst Toevoegen 2 dl w ...

Kreeft met kruidenboter

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/75/kreeft-met-kruidenboter

... kreeft ...