Resultaten voor koude voorgerechten met vis

Popcorn op de grill | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/popcorn-op-de-grill

... Popcorn op de grill - Laat de arachideolie zeer heet worden. Pof de maïs onder deksel. Serveer met koude pepersaus. Ingrediënten 100 gr pofmaïs 1 dl arachideolie koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koud ...

Popcorn op de grill - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/popcorn-op-de-grill

... uyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: pofmaïs : 100 gr arachideolie : 1 dl koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus Directi ...

Hobbykok Pluis: Inspiratie voor de kerst: voorgerechten

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/inspiratie-voor-de-kerst-voorgerechten.html

... Inspiratie voor de kerst: voorgerechten ? Zalmbonbon ?? ? Mosterdsoep ? Geplaatst door Pluis op 12/17/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: kerst, voorgerechten ...

Warme of koude aardappel-preisoep (vichyssoise) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/preisoep/warme-koude-aardappel-preisoep-vichyssoise

... Warme of koude aardappel-preisoep (vichyssoise) 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen VoorgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 25 g boter 1 ui, in vieren 400 g wit van prei, in dunne ringetjes 300 g kruimig ...

Sas Kookt!: Koude paprikaroomsoep

http://saskookt.blogspot.be/2012/07/koude-paprikaroomsoep.html

... er worden de velletjes "los gestoomd" van.het vruchtvlees. Ontvel de paprika's en snij ze in stukjes. Doe de paprika samen met de koude kippenbouillon en room in een hoge pot en mix alles glad. Doe de soep door een fijne zeef en breng op smaak met wat cayennepeper ...

Recept Piet Huysentruyt - ganzenlever met uienconfituur - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GANZENLEVER-MET-UIENCONFITUUR/2250

... Voeg er een takje laurier en tijm bij . Laat het geheel opkoken en daarna inkoken tot er bijna niets meer overblijft. Serveer de koude confituur met de ganzenlever en versier met wat kervel. ...

Recept Piet Huysentruyt - rijstsla met citroen en koriander - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/RIJSTSLA-MET-CITROEN-EN-KORIANDER/868

... Werkwijze Kook de rijst gaar en laat afkoelen. Maak een vinaigrette van de honing, de look, het citroensap en de slaolie. Meng de koude rijst met de pétoncles, de vinaigrette en de gehakte koriander en breng op smaak met peper en zout. Serveer als voorgerechtje. ...

Koude meloensoep met Gandaham | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/koude-meloensoep-met-gandaham

... koude meloensoep met Gandaham - Het is een kwestie van proeven om de juiste verhouding tussen de meloen en de kippenbouillon te vinden. Ik vind het lekker als je het zoute van de kippenbouillon doorheen de meloensmaak proeft. Snijd de ham tot een soort vlaggetjes, ...

Slagroomtaart | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/slagroomtaart

... Slagroomtaart - Neem 1 l koude room en doe er 10 el bloemsuiker bij. Mix alles, maar zorg ervoor dat je slagroom ijskoud blijft. Klop daarna de slagroom met de handklopper. Doe op het einde de rum aroma erbij en klop de room nog een paar keer. Ingrediënten 1 l kou ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het Piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...