Resultaten voor koud zalmvoorgerecht
Koud gebraad met kappertjesvinaigrette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-gebraad-met-kappertjesvinaigrette
... inaigrette. Hak de sjalot en het gekookt ei en voeg het bij de vinaigrette alsook de peterselie. Serveer deze vinaigrette bij het koud gebraad. Ingrediënten 4 el witte wijnazijn kappertjes 1 gebraad 1 ei 1 dl water 2 el mosterd 3 dl slaolie 1 sjalot 2 el kappertjes 1 gekookt ei 2 el gehakte peterselie 250 ml room ...
Crème au beurre | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/creme-au-beurre
... p 120 graden komen. Dat kunnen we zien op de volgende manier: we nemen een lepel suikerwater en dompelen dit onder in een kom met koud water. Als de suiker dan een beetje is opgesteven, dan zitten we goed. Zet de steelpan met de suikersiroop met het kontje even in koud water, zodat we vermijden dat het verder gaart. Klop 3 hele eieren met 3 eierdooiers op tot een lichte mousse. Giet de suikersiroop op de kloppers en klop v ...
Koud varkensgebraad - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-varkensgebraad
... 4 persons Ingredients: fijngehakt hardgekookt ei : 1 fijngehakte kappertjes : 2 el fijngehakte sjalot : 2 el graanmosterd : 2 el koud varkensgebraad : 20 schijfjes fijngehakte peterselie : 2 el Alpro Soya Cuisine : 2 el water : 2 el azijn : 1 el Vandemoortele arachideolie : 12 el honing-mosterdkruiden Directions: 1. Meng de graanmosterd samen met de azijn, de Alpro soya Cuis ...
Recepten - Jonge wortelen met chermoula
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Jonge_wortelen_met_chermoula
... t zout en citroensap. Overgiet de wortelen met een beetje water en laat ze sudderen tot ze beetgaar zijn. Spoel de wortelen onder koud water. Meng ze daarna met de chermoula en laat ze een uurtje marineren. Serveer ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/puree
... Puree - Schil je aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Doe ze even in koud water. De aardappelen doe je in een kookpot, met een snuifje zout en kook ze gaar. Giet het kookwater weg en pureer de aardappelen. Doe er een beetje melk, boter en een ei bij. Zo maak ...
Koud meloensoepje | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-meloensoepje
... koud meloensoepje - Ontpit de meloen en haal de schil ervan af. Mix de meloen met de wijn, de suikersiroop, wat citroensap en de gehakte basilicum tot een soepje. Breng op smaak. Serveer met de Ganda ham en versier met wat basilicumblaadjes. Suikersiroop= 100 gr suiker ...
Recept voor gestoofde boterbonen met tomaatjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gestoofde-boterbonen-met-tomaatjes
... bereiden: Snijd de uiteinden van de boontjes en spoel de boontjes goed af onder koud stromend water. Leg zes boontjes opzij en kook de rest beetgaar in gezouten kokend water. Giet de boontjes af en stop het gaarproces door ze af te spoelen onder koud stromend water. ...
Lamsballetjes gevuld met kruiden
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/352/lamsballetjes-gevuld-met-kruiden
... Lamsballetjes gevuld met kruiden - Een heerlijk hapje, zowel koud als warm - Laat de broodjes ongeveer 10 minuten weken in koud water en druk ze goed uit. Hak de peterselie, de dragon, de munt en de oregano fijn. Vermeng ze met de zachte boter en roer er het limoensap ...
Sinaasappelschil konfijten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/sinaasappelschil-konfijten
... Schil de sinaasappelen met een scherp mes zo dun mogelijk. Snij de schil in dunne reepjes. Breng de schil 3 maal aan de kook met koud water. (vervang dus telkens het warme water weer door koud water en breng aan de kook.) Zet ze de vierde keer onder water en voeg dezelfde hoeveelheid suiker ...
Klassieke Spaanse gazpacho - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/spaanse-gazpacho/
... Klassieke Spaanse gazpacho De Spaanse zon brengt ons veel goeds. Ook deze authentieke Gazpacho (Op zijn Nederlands' gewoon 'koude tomaten soep'). Boordevol smaak en voedingsstoffen. Overheerlijk om lekker koud te serveren als het buiten warm is. Verder ook heel handig ...