Resultaten voor koud buffet

Hobbykok Pluis: Groen­te-no­ten­tim­baal­tje

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/12/groente-notentimbaaltje.html

... Groen­te-no­ten­tim­baal­tje Ingrediënten: 1 potje gegrilde rode paprika (295 g), uitgelekt      1 el zonnebloemolie      300 g spinazie      185 g roomkaas      100 g gezouten cashewnoten, gehakt      2 el pistachenoten, gehakt      ...

Hobbykok Pluis: Lentecouscous met geitenkaas

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/05/lentecouscous-met-geitenkaas.html

... Lentecouscous met geitenkaas Ingrediënten:300 g couscous (pak 500 g) 2 tl zout 1 tl gemalen komijn 2 tl geelwortel, gemalen 2 zakjes verse doperwtjes (a 200 g) 1/2 zak abrikozen zonder pit (a 500 g) 1 bakje munt (15 g), blaadjes fijngesneden 1 limoen, uitgeperst ...

Gevulde eieren

https://www.prinsessenboontjes.be/post/gevulde-eieren

... Gevulde eieren Nostalgie. 💛Heerlijke lunch. En perfect als bijgerecht bij een salade of buffet.Met een kort gegrilde asperge erbij. Of misschien zelfs met een beetje gerookte zalm. Heerlijk!Ingrediënteneierenaspergesmostersmayonaiseyoghurt Bereidingswijze:Stap ...

Bloemkoolroom met spekjes of paddenstoelen | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/bloemkoolroom-met-spekjes-of-paddenstoelen/

... een amuse en de hoeveelheid van dit recept (vier personen) zie je in het wijnglas hierboven. Ik vond het echt heerlijk. Het wordt koud gegeten en was geweldig van smaak. Fruit een fijngesnipperd sjalotje goudbruin. Doe er 150 gram bloemkoolroosjes bij en bak dat even mee. Dan 200 ml kippenbouillon erbij en de bloemkool beetgaat stoven. De bouillon mag verdampen. Doe er na 5 minuten 100 ml room bij en laat het koken tot de bloemkool zacht is. Pureren tot het een zacht geheel is en op smaak brenge ...

Braun Multi Quick Artiste Buffet | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/braun-multi-quick-artiste-buffet/

... Vrijdag kwam het pakket binnen maar ik heb netjes gewacht met uitpakken tot zondag. Want zondag was ik jarig. Na het uitpakken hoorde ik een stem in mijn hoofd. Mijn naam is Bond. James Bond. Want het zou mij niets verbazen als James de volgende slechterik gaat verslaan ...

Hobbykok Pluis: Pastasalade met rivierkreeftjes

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/07/pastasalade-met-rivierkreeftjes.html

... ivierkreeftjes (bakje a 100 g) 1 schaaltje alfalfa (40 g) Bereiden: Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Afspoelen met koud water tot pasta koud is. Komkommer wassen en in kleine blokjes snijden. In vergiet met wat zout bestrooien en 5 min. laten staan. Bosuitjes in smalle ringen snijden. Komkommer afspoelen en beetje droogdeppen. In ruime schaal mengen met dressing, citroensap, pasta, bosuitjes en rivierkreeftjes. Naar smaak peper toevoegen. Salade ove ...

Pittabroodjes met gehaktballetjes | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/pittabroodjes-met-gehaktballetjes/

... Wat is hier zo bijzonder aan? Helemaal niks. Maar bij het schrijven van de pagina “Buffet voor grote groep” dacht ik ineens aan dit eetidee. Pittabroodjes grillen, door de helft snijden en vullen met een klein gehaktballetje, wat sla of kruiden en knoflooksaus ...

Hobbykok Pluis: Gevulde peppadews

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/gevulde-peppadews.html

... Gevulde peppadews Ingrediënten:14 rode of gele peppadews ontdaan van de zaadlijsten pakje monchou bieslook Bereiding:Snij of knip de bieslook fijn (stukjes van 2/3 mm) Meng deze door de monchou. Doe de vulling in een spuitzak en spuit de roomkaas in de peppadews Geplaatst ...

Hobbykok Pluis: Dadels gevuld met monchou

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/dadels-gevuld-met-mochou.html

... Dadels gevuld met monchou Ingrediënten: dadels pakje monchou bieslook Bereiding:Snij of knip de bieslook fijn (stukjes van 2/3 mm) Meng deze door de monchou. Doe de vulling in een spuitzak en spuit de roomkaas in de dadels. Geplaatst door Pluis op 12/22/2010 Dit e-mailen ...

Hobbykok Pluis: Zalm-sandwichrepen

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/zalm-sandwichrepen.html

... n 1/2 dag van tevoren): Sla wassen, nerf eruit scheuren en sla droogdeppen. Bosui schoonmaken en fijn snijden. Citroenschil onder koud stromend water schoonboenen en raspen. Roomkaas en bosui met citroenrasp gladroeren. Op smaak brengen met peper. Helft van sneetjes brood dun met roomkaas besmeren. Blaadjes sla en plakjes zalm erover verdelen. Andere helft van sneetjes brood dik met rest van roomkaas besmeren en op met zalm belegde sandwiches leggen. Korsten van sandwiches snijden. San ...