Resultaten voor kooktijd eieren

Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/groenteterrine-tomaten-paprika-doperwten

... Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 500 g tomaten 1 groene paprika, in reepjes 1 rode paprika, in reepjes 300 g diepvr ...

Recept Kippensoep met omeletreepjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/kippensoep-omeletreepjes

... nijd deze in kleine reepjes.Bereid de kippensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de omeletreepjes en de tuinkruiden toe. Het recept 'Kippensoep met omeletreepjes' wordt je aangeboden door Honig. ...

Stamppot trio met winterwortel, prei en raapstelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/stamppot-trio-winterwortel-prei-raapstelen

... Stamppot trio met winterwortel, prei en raapstelen 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 7 waarderingen HoofdgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 1½ kg kruimige aardappelen, in blokjes 400 ml melk 150 g boter 200 g winterwortel, ...

Exotische bruine bonensoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/exotische-bruine-bonensoep

... ereidingswijze op de verpakking.Roer zodra de soep kookt het gehakt met een garde door de soep. Laat de laatste 15 minuten van de kooktijd de aubergine en de paprika in de soep meekoken.Voeg aan het eind van de kooktijd de stukjes ananas en de maïskorrels toe. Breng de soep eventueel op smaak met zout en peper en roer de oregano erdoor. Variatietip Vervang de gedroogde oregano eens door 2 eetlepels fijngehakte koriander. Het recept 'Exotische bruine bonensoep' wordt je aangeboden door Honig. ...

Linzen met wortelen en aardappelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/linzen/linzen-wortelen-aardappelen

... e niet. Als de wortelen te groot zijn, snijd je ze doormidden.Voeg de aardappelen en de wortelen 20 minuten voor het einde van de kooktijd van de linzen toe. Voeg indien nodig nog wat water toe, zodat alles net onderstaat.Het is de bedoeling dat het water uitkookt, is er nog te veel vocht, laat dan verder koken zonder deksel. Linzen kokenDe kooktijd is afhankelijk van welke soort linzen je gebruikt. Je hebt onder andere rode linzen, die maar 15 minuten moeten koken en groene linzen, die meestal een halfuur kooktijd vergen. Lees dus goed de instructies op de verpakking. Je kunt een paar blaadjes salie, bonenkruid of zeewier laten meekoken om de linzen zachter en beter verteerbaar te maken. KookboekHet recept 'Linzen met wortelen en aardappelen' is afkomstig uit het kookboek... Mijn pure keuken 2Pascale NaessensWij wille ...

Scholfilet in dillesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/scholfilet-dillesaus

... Scholfilet in dillesaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 8 scholfilets 4 eetlepels citroensap 125 ml witte wijn 1 laurierblaadje 1 zakjes sauce Hollandaise 1 bekertje crème ...

Chocoladepotjes met walnoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/chocoladepotjes-walnoten

... Chocoladepotjes met walnoten 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 100 g pure chocolade (minstens 72% cacao) 80 g boter + extra voor het invetten 80 g suiker 1 zakje vanillesuiker ...

Oma's groentesoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/groentesoep/omas-groentesoep

... ‚½ liter). Breng alles aan de kook en breng dan op smaak met zout. Laat ongeveer 45 minuten koken. Strooi er aan het eind van de kooktijd wat peper over. Variatietip Je kunt de aardappelen vervangen door 1 zoete aardappel. Voeg dan aan het eind van de kooktijd ook het sap van een limoen, wat pimentpoeder en fijngehakte koriander toe. KookboekHet recept 'Oma's groentesoep' is afkomstig uit het kookboek... De heerlijkste soepen van de wereldMarie LeteuréChefs gebruiken bouillons om hun gerechten te verrijken en ook wij kunnen genieten van kippenbouillon of groentebouillon - de verruk-kelijke bouillons in dit boek... lees verder© Good Cook Publishing. ...

Recept voor Asperges met ei | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/asperges-met-ei/

... imte tussen de asperges is zodat de stoom kan circuleren. Plaats het deksel en laat de asperges in 10-15 minuten zacht worden, de kooktijd hangt af van de dikte en de versheid van de asperges. Regelmatig controleren om te voorkomen dat de aspergepunten te gaar worden. Maak een sausje van de olijfolie, de balsamico-azijn en zout en peper. Verdeel de asperges over 6 borden, giet er het sausje overheen en strooi het fijngehakte eiwit en -geel er overheen. Versier met enkele sprietjes bieslook. Dien warm op. Geniet van Asperges met ei ...

Jeroen Meus - Russisch ei met gerookte paling 'cocktail' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/russisch-ei-met-gerookte-paling-cocktail

... e boontjes en snijd ze in stukjes.  Doe ze bij de aardappelen en laat ze mee koken.  Voeg er vlak voor het einde van de kooktijd de erwtjes aan toe. 3. Laat de aardappelen en groenten niet te gaar worden. Giet ze af en spoel ze meteen onder koud stromend water om de garing te stoppen. 4. Breng water aan de kook in een steelpan. Kook de eieren 8 minuten. Koel ze af in koud water. 5. Meng voor de saus de mayonaise met de yoghurt, mosterd, worcestershiresaus en het citroensap. 6. Pel en snipper de sjalotten. Snipper de bieslook. Schep de sjalotten en bieslook door de gekookte groenten. 7. Schep de saus door de groenten. Breng op smaak met peper, zout, cayennepeper en een scheutje azijn. 8. Was de kropsla en scheu ...