Resultaten voor konijnenrug

Gevulde konijnenrug met gedroogd fruit

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-konijnenrug-met-gedroogd-fruit

... Gevulde konijnenrug met gedroogd fruit - Gevulde konijnenrug met gedroogd fruit - Leg de ruggen open en vul met de abrikozen pruimen en peren. Kruid met peper en zout. Rol dicht en bind op met keukentouw.Leg in een ovenschaal giet er een bodempje water bij en bak ca. ...

Konijn met gegrilde groenten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebraden-konijnenrug-met-gegrilde-groenten

... Gebraden konijnenrug met gegrilde groenten - Gebraden konijnenrug met gegrilde groenten - Leg de konijnenrug open en bestrooi met de tijmblaadjes. Plooi de rug dicht en bind op met keukentouw.Leg in een ovenschaal kruid met peper en zout en verdeel er de uitjes sjal ...

Recept voor medaillons van konijnenrug met geitenkaas en tijm | njam!

http://www.njam.tv/recepten/medaillons-van-konijnenrug-met-geitenkaas-en-tijm

... , gepofte aardappelen, courgettes of een salade van jonge spruitjes. Ingrediënten voor 2 personen 300 gmedaillons van konijnenrug (4 stuks) 50 ggeitenkaas 1 tltijm 1 teentje look, fijngehakt 1/2 sjalot, fijngesnipperd 1 handje zwarte olijven peper - zout - olijfolie ...

Gevulde konijnenrug met tapenade en champignons | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-konijnenrug-met-tapenade-en-champignons

... Gevulde konijnenrug met tapenade en champignons - Stoof de brunoise van champignons aan in wat boter. Vermeng de champignons met 1 soeplepel zwarte tapenade. Kruid met peper uit de molen. Snijd de konijnenruggen in 2. Verdeel de champignon-tapenade mengeling over de filets ...

Provençaals konijn met tijm | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/provencaals-konijn-met-tijm/

... ders. Maar ik vond het toch, borstelig droog en schijnbaar morsdood. Het geurde tegen me op. De hypermarché verkocht mootjes konijnenrug, vier in een pak, samen een gram of 800. Ik zoutte de mootjes grondig en marineerde ze een paar uur met een scheutje witte wijn, takken tijm en een gesnipperde teen knoflook. Daarna pakte ik elk mootje met een tak tijm in een lange reep buikspek. (Die verkopen ze hier standaard van een centimeter of 20; in Nederland moet je ernaar vragen.) En ik bakte alles zachtjes in een scheut olijfolie, met een deksel iets schuin op de koekenpan. Het spek bleef zonder touwtje zitten, mooi zo. Af en toe omdraaien, en na verloop van tijd een drup marinade toevoegen, dat was alles. Een half uur of iets meer gingen we aan tafel, met een fles Piemontese Dolcetto. Moi aussi, j’ai deux amours… Konijn met tijm voor 4: 4 mootjes konijnenrug of -bout 1 glas witte wijn takken tijm 1 teen knoflook, gesnipperd 4 of 8 lange repen gerookt buikspek scheut olijfolie ...

Recept voor gevulde konijnenrug met morieltjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gevulde-konijnenrug-met-morieltjes

... afkoelen en mix de paddestoelen samen met de pijnboompitten. Voeg de olijfolie toe en breng op smaak met peper en zout. Snijd de konijnenrugfilets open maar niet helemaal door. Bestrijk met een beetje morieljespesto en bind ze dicht met keukengaren. Kruid met peper en zout. Bak het vlees gaar op een niet al te hoog vuur. Snijd de rode bieten flinterdun en leg ze op het bord. Breng op smaak met peper, zout, balsamico azijn, olijflie en wat fijngesneden basilicum. Snij ...

Jeroen Meus - Rolladen van konijn met avocadosalade en bbq-mais - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rolladen-van-konijn-met-avocadosalade-en-bbq-mais

... n intense seldersmaak. Wie een kruidentuin heeft moet zeker een plek vrijhouden voor deze multi-functionele smaakmaker. 8. Rol de konijnenrug strak op. Begin te rollen bij de filet. Verpak elke rollade in een vel aluminiumfolie, en span de uiteinden aan, zodat je een strakke zilveren worst overhoudt. 9. Breng water aan de kook. Verwijder de bladeren die rond de maiskolven zitten en snij de uiteinden bij. Leg de kolven in het water, voeg een klont boter toe en een snuif zout. Kook ze 10 minuten. 10. Leg de ingepakte rolladen op de hete barbecue. (200°C) Gaar ze gedurende zo’n 15 minuten. Draai het vlees tussendoor eens om. 11. Meng een scheut olijfolie met wat balsamico, versgemalen peper en wat zout tot een eenvoudige vinaigrette. 12. Giet de ingeblikte bonen in een zeef en spoel ze onder een straal koud water. Laat de zwarte (of rode) bonen uitlekken. Snij de kerstomaten middendoor. 13. Snij de rijpe avocado’s in kwarten en verwijder de dikke pit. Trek de dikke schil van de partjes. 14. Leg op ieders bord een halve avocado, prak de vrucht en verdeel er halve kerstomaten over. Strooi er ook wat bonen bij. Voeg extra smaak toe met een beetje gerookt paprikapoeder, versgemalen peper en grof (zee)zout. 15. Strooi kippenkruiden over de maiskolven en druppel er een be ...