Resultaten voor kokossoepje met kabeljauw

Kokossoepje met kabeljauw | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kokossoepje-met-kabeljauw

... kokossoepje met kabeljauw - Snijd de groenten fijn, ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Breng de groentenbouillon, room, kokosmelk, citroensap aan de kook en voeg er de groenten aan toe. Laat alles gaar koken en voeg er de look aan toe. Pocheer op het laatst ...

Kokossoepje met gember en citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kokossoepje-met-gember-en-citroengras

... kokossoepje met gember en citroengras - Verwarm de kokosmelk met zuiver water en citroengras. Voeg er een stuk gember, stevia en het sap van de halve citroen aan toe. Laat 15 minuten op een zacht vuurtje pruttelen. Snijd de aardbeien klein en leg in een diep bord samen met ...

Kokossoepje met rood fruit | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kokossoepje-met-rood-fruit

... kokossoepje met rood fruit - Hak de gember fijn. Snijd de appel en de banaan in kleine stukjes. Meng de appel met de banaan, de gember, de suiker, citroensap, de room, de melk en de kokosmelk en mix alles tot een schuimige massa. Doe de soep in een diep bord en versier alles ...

Kokossoepje met rauwe sint-jakobsvruchten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kokossoepje-met-rauwe-sint-jakobsvruchten

... kokossoepje met rauwe sint-jakobsvruchten - Snijd de ui en de look fijn en de appel in blokjes. Stoof alles samen. Voeg de kokosmelk eraan toe. Snijd de gember en de galanga in stukjes en laat ze mee koken. Voeg vervolgens de kippenbouillon eraan toe. Kruid met peper en zout ...

Ovenschotel met kabeljauw en druiven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/kabeljauw/ovenschotel-kabeljauw-druiven

... Ovenschotel met kabeljauw en druiven 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 4 tomaten 1 pakje (150 g) Boursin Knoflook & Fijne kruiden boter om in te vetten 500 g verse kabeljauw ...

Kabeljauw met roquefortsaus

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/503/kabeljauw-met-roquefortsaus

... kabeljauw met roquefortsaus - Vis overgoten met een heerlijk pittige kaassaus - Kook de rijst gaar zoals beschreven op de verpakking. Wentel de kabeljauw aan weerszijden even in de bloem. Bak ’m met wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Breng de room aan ...

Kabeljauw met kruidenkorst | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-kruidenkorst

... kabeljauw met kruidenkorst - Kruid de kabeljauw met peper en zout en schik in een ovenschotel. De groene kruiden fijnhakken en vermengen met een beetje paneermeel en een eetlepel olijfolie. Dit mengsel bovenop de kabeljauwmoten schikken. De tomaten ontvellen en ontpitten ...

Kabeljauw met prei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-prei

... kabeljauw met prei - Kruid de kabeljauw met peper en zout, oregano, marjolein, tijm en curry en stoom de kabeljauw 2 minuten op 180°. Stoom de prei 2 minuten op 105°, bak hem kort aan in wat bakboter (als je geen stoomoven hebt, 6 minuten koken en spoelen onder koud water ...

Cambridge recepten: Gebakken kabeljauw met snijbonen...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/gebakken-kabeljauw-met-snijbonen.html

... Gebakken kabeljauw met snijbonen... 150 g in weinig olie/boter gebakken kabeljauw 250 g snijbonen Sausje van 2 eetl halvanaise, 1 theel mosterd, dille, bieslook en/of peterselie Samen:367 kcal, 14 g koolh 03:46 | Labels: Eetweek, Gezond eten, Vis | You can leave a response ...

Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoemp-van-paddenstoelen-kabeljauw-en-blackwellsaus

... Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus - Stoom de aardappelen (of kook ze). Bak alle champignons goed af in de boter samen met de ui. Kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de room toe en laat even doorstoven. Plet de aardappelen en voeg deze toe aan ...