Resultaten voor koken met ilse vispannetje

Vispannetje met tongschar en pompoen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vispannetje-met-tongschar-en-pompoen

... vispannetje met tongschar en pompoen - Een vispannetje is makkelijk klaar te maken en smaakt altijd. Pobeer zeker deze herfstvariant met tongschar, mosselen en pompoen eens uit. - Verwarm de oven voor op 180°C.Snijd de prei in fijne ringen. Snijd de wortelen ...

Vispannetje

https://www.prinsessenboontjes.be/post/vispannetje

... vispannetje Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap recept Bereidingstijd:Je kan dit lekkers in 20 minuten in de oven zetten ...

Recept voor Lekker feestmenu - Voorgerecht: Vispannetje met garnalen shii-take, munt en gember | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-voorgerecht-vispannetje-met-garnalen-shii-take-munt-en-gember/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Iglo vispannetje met garnalen (400 g) Toevoegen 1 dl water Toevoegen 200 g shii-take Toevoegen ...

Vispannetje maken: recept vispannetje

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vispannetje

... al roerend drogen op een zacht vuur.Voeg beetje bij beetje wat pocheervocht toe meng tot een homogene massa en laat de saus even koken. Herhaal deze stap tot de gewenste dikte van de saus is bereikt.Plaats apart.Snijd de champignons in kwartjes. Smelt wat boter in een pan en voeg de champignons toe. Laat gaar stoven.Besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. Voeg 50 ml room toe.Voeg de champignons toe aan de ingekookte saus.Giet de saus over de vis en bestrooi met gemalen kaas.Plaats zo'n 15 minuten in de oven. Zet indien gewenst nog enkele minuten onder de grill. Strooi de garnalen en fijngesnipperde bieslook over het vispannetje en serveer met aardappelpuree. ...

Vispannetje van hondshaai met prei

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vispannetje-van-hondshaai-met-prei-tomaat-en-ui

... gen en bak ze aan in een klontje boter. Strooi er het kerriepoeder over en bak even mee. Voeg de room toe en roer om. Laat even inkoken.Verdeel de uiringen en de room over de vis. Werk af met gemalen kaas.Zet de vispannetjes in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten. Lekker met puree. ...

Gezond vispannetje met Mediterrane smaken

https://www.kokerellen.be/michiels-vispannetje/

... Dit éénpansgerecht met vis draagt de naam Michiel’s vispannetje. Het is namelijk de specialiteit van mijn vriend. Ik mag best trots op hem zijn: de eerste keer stond hij met zijn neus in het kookboek om alles tot op de letter te volgen, terwijl hij nu al op gevoel ...

Vispannetje met prei en aardappelpuree | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/vispannetje-met-prei-en-aardappelpuree

... vetstof en voeg de bloem toe, meng en laat al roerend drogen op een zacht vuur. Voeg het pocheervocht toe, meng en laat de saus inkoken en binden op een zacht vuurtje. Voeg de garnalen bij de saus, giet ze over de vis en bestrooi met gemalen kaas.
 Gratineer het ...

Vispannetje van schelvis met champignons

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vispannetje-van-schelvis-met-champignons

... ux. Blus met de witte wijn en vul aan met de visfumet. Breng aan de kook voeg de room toe en kruid met peper en zout. Laat inkoken tot sausdikte en roer regelmatig om.Snijd de tomaat in fijne plakjes.Verdeel de schelvisfilet in 4 à 6 porties en vet evenveel individuele ovenschoteltjes in met boter. Verdeel de groenten over de schoteltjes. Leg daarop het stuk schelvis en lepel er vissaus over. Schik de plakjes tomaat erop en strooi ten slotte de crumble erover. Plaats de ovenschotels 15 minuten in de oven van 180°C tot de vis gaar is.Strooi vlak voor het opdienen garnaaltjes over de ovenschotels. Serveer met stokbrood. ...

Recept voor Vispannetje met garnalen met aardappelpuree | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/vispannetje-met-garnalen-met-aardappelpuree-paprika-en-bieslook/

... Bereidingswijze Stoom de vis in de bouillon en hou warm. Voeg de de ketchup en de Solo delifine bij het stoomvocht en laat inkoken. Warm de puree op en schik op de borden. Schik er de vis bij , strooi er de bieslook over.Doe de garnalen in de saus en lepel ze over de borden . Geniet van vispannetje met garnalen met aardappelpuree ...

Vispannetje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vispannetje

... t bord met de groentjes, scampi's en chorizo. Voeg het kookvocht samen met wat room toe aan de saus. Laat het geheel nog even doorkoken en doe de saus dan in het bord. Werk af met nog een beetje basilicumolie. Ingrediënten 150 gr kabeljauw 150 gr tonijn 150 gr zalm 8 scampi boter jonge wortelen asperges boontjes room courgette chorizo groentebouillon basilicumolie ...