Resultaten voor koffiekoeken met gistdeeg gemaakt

Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gezellig-ontbijten-koffiekoeken-met-chocolade-en-kaneel

... Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel - Deze koffiekoeken, een variant op de cinnamon roll zijn de ideale restverwerking. Nog wat choco en bladerdeeg liggen? Een snuifje kaneel en wat rozijntjes? Of misschien wat parelsuiker? Afgewerkt met glazuur en je ...

Recept voor Broodpudding | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/broodpudding/

... /2 l volle melk Toevoegen 100 g bruine suiker Toevoegen 100 g witte suiker Toevoegen 300 g overschot van brood, koffiekoeken of sandwiches Toevoegen een snuifje kaneel Toevoegen 200 g rozijnen Toevoegen 5 eieren Toevoegen 1 vanillestok Toevoegen 25 g Solo in wikkel Toevoegen Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200°C.Verwarm de melk met de suiker op een zacht vuurtje ...

Smurfentaart | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/smurfentaart

... Smurfentaart - Verkruimel de gist in het lauw water. Snij de boter in kleinere stukjes. Meng kort alle ingrediënten voor het gistdeeg en laat, bedekt in folie, een halfuur in de koelkast opstijven. Verwarm de oven voor op 190 graden. Schil en snij de mango in stukjes en verwarm ...

Clafoutis met veenbessen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/clafoutis-met-veenbessen

... Clafoutis met veenbessen - Voor het gistdeeg: meng de bloem met de suiker en het zout. Roer de gist los in het water en klop hierin de eieren los. Giet het mengsel bij de bloem, suiker en zout. Voeg de boter bij en vermeng alles. Kneed het deeg nog even met de hand op een ...

Sas Kookt!: Lang Leve O'Cool!

http://saskookt.blogspot.be/2011/11/lang-leve-ocool.html

... Lang Leve O'Cool! O'Cool was zo'n winkel waar ik nog nooit van m'n leven geweest was. Diepvriesvoedsel, daar word ik nu eenmaal niet vrolijk van. Tot ik las dat ze een heleboel glutenvrije producten hadden toegevoegd aan hun assortiment. Dat moesten we uittesten! Mijn man ...

Flan Brésilienne | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/flan-bresilienne

... Flan Brésilienne - Gistdeeg: Strooi de bloem op een proper werkvlak en druk een kuiltje in het midden. Brokkel er de gist in, strooi er de suiker over en giet er wat lauwwarme melk in. Strooi de lichtjes gesmolten boter op de bloemrand. Voeg er dan de rest van de warme melk ...

Jeroen Meus - Suikertaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/suikertaart

... Suikertaart - Deze taart is simpel, lekker en een hap winters genot bij een kop koffie, thee of warme wijn. Voor de taartbodem gebruikt Jeroen een versgistdeeg en de vulling combineert witte en bruine suiker. Dit is echte comfort food voor zoetebekken en smakelijk in al haar ...

Jeroen Meus - Rabarberflappen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rabarberflappen

... Rabarberflappen - Wat is er beter op een zondagmorgen dan de geur van verse koffiekoeken? In dit recept maken we een variatie op de gekende appelflap, maar nu met appel, rabarber en pistache. Een heerlijke combinatie zo blijkt en een ideale koek voor bij de koffie. - Schil ...

Uit de keuken van Levine: Panettone

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/12/panettone.html

... Panettone Dit recept is een uitkomst voor diegenen die al genoeg kerststress hebben, maar toch nog een kerstbrood willen bakken. Ook voor de mensen die gistdeeg maar eng vinden is dit recept heel geschikt. Je hoeft niet met je handen in het deeg, er hoeft niet gekneed te worden. ...

Smurfentaart van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/smurfentaart-van-sofie-dumont

... Bereiding Verkruimel de gist in het lauw water. Snij de boter in kleinere stukjes. Meng kort alle ingrediënten voor het gistdeeg en laat, bedekt in folie, een halfuur in de koelkast opstijven. Verwarm de oven voor op 190 graden. Schil en snij de mango in stukjes en verwarm ...